Отговори
# 1 455
Ами имаме на видео какво се случва, когато се опитва да си тръгне. Във фейсбук коментарите са същите, да си била тръгнала. Изненадващи и щатските, за нашите ми е ясно, че жертвата е виновна

# 1 456
От такива гангстери с неговия ранг, както и от малки лайненца,  с по-нисък ранг не се тръгва. Чакаш или да му омръзнеш или ... и аз не знам какво. Но той трябва да реши да те пусне.
От малък град съм, виждала съм го на живо с един наркодилър и сутеньор. Е, за малките мащаби на България може и да е сравнително лесно - една се отърва, но избяга в чужбина,  други не се, защото заплашваше да убие родителите,  братя, сестри...

# 1 457
Олеле, върнала се.
Не я слуша главата. Глупавичка.
Сега книга ще пише. Пари ще вади. Лошо няма.
Отдавна е трябвало да избяга, но е седяла 10 години.

Тя е била младо момиче - едва на 19. Никому неизвестна. Без много сексуален опит по нейни думи. Той е бил 17 години по-възрастен милиардер, в който се е влюбила.
Той й предложил да прави секс с други мъже пред него, защото това го възбуждало. Тя не е имала идея в какво ще се превърне това и е решила да откликне на неговите желания, защото е искала да "бъде щастлив".

За мен е била твърде млада, с мозък, промит от възрастен мъж, който я е тласнал към дрогата. Със сигурност се е страхувала за живота си и за здравето на близките си. Върнала се е при него, защото е знаела, че невинни хора могат да бъдат убити, ако не го направи. Диди е имал купища незаконни оръжия.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:18 от Solaris

# 1 458
Ама този човек наистина беше много могъщ по онова време, как си представяте, че някаква пикла ще си тръгне ей така, защото искала. От такова чудовище не си тръгваш, ако не те пусне, на живот и смърт е, той тези оръжия не си ги е държал за украса.

# 1 459
Той до последно си беше могъщ. Каси може да има няколко милиона скътани под дюшека, но Диди е милиардер, който със сигурност е имал връзки с полицията.
Ако се сещате за скандала с Мохамед Ал Файед - той е успял да подкупи дори Скотланд Ярд, за да осигурят чадър над него.

# 1 460
Оф, не знам.
Може би сте прави.
Плюс и наркотиците, това съвсем не я прави разсъдлива.

# 1 461
  • София
Не забравяйте също, че я е изнудвал със записите от фрийк партитата, на които е принуждавана да участва. Там извращенията са били брутални, като всичко е било записвано.

# 1 462
Хм, егати и изнудването.
Ако изпълни заплахите си, той също би пострадал.

# 1 463
  • София
Той не е на клиповете. Там е Каси с други мъже, в повечето случаи дрогирана без връзка с реалността. Правени са ужасни извращения, който иска може да прочете. Диди е снимал като е нареждал какво да правят. Това го е възбуждало.

# 1 464
И сред всичките тези извращения изведнъж се беше появила бейби Лав ( последната му дъщеря - Love Sean Combs) . Не помня обсъждахме ли по-напред това детенце как изкочи от нищото и връзката на майката с Диди.

# 1 465
Той не е на клиповете. Там е Каси с други мъже, в повечето случаи дрогирана без връзка с реалността. Правени са ужасни извращения, който иска може да прочете. Диди е снимал като е нареждал какво да правят. Това го е възбуждало.

Никъде няма информация какво точно е правено.
Освен изнасилване и наркотици.

# 1 466
Пълно е с информация какво точно е правено,  нейните показания са в много конкретни детайли.

# 1 467
Не знам къде ги четете тия работи.
Пише само в статиите че я е бил и дни наред са продължавали оргиите.
Друго не пише.

# 1 468
Има информация, аз ви преразказвам какво пишат големите музикални сайтове като NME. Също Би Би Си имат лайф ъпдейт. Нашите медии също преразказват от тях.

Също така в съда е показано съобщение от Диди, в което й е написал, че искат да правят такова парти без кетамин.  Тя е употребявала този наркотик, защото водил до дисоциация.

# 1 469
  • София
Добре де, нека преди да се твърди нещо категорично, поне да се провери. На два клика разстояние е. Както казах, има достатъчно информация, само трябва да се чете. Показанията на Каси по делото са публикувани, предостатъчно новини има по американските медии, има даже и конкретни цитати в Интернет, също и с коментари от адвокати. Аз например съм изчела/изслушала почти целите показания на Каси за всеки ден, разпитват я вече няколко дена и всеки ден излиза информация какво конкретно е казала.

Общи условия

Активация на акаунт