НПМГ - Тема 10

• 66 741
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей, браво на това момиче. Много обичам да чета за такива деца.

# 496
Има ги в книжарниците, но изданията са без последните две години:

Здравейте, дали някой може да ми продаде или заеме помагалото по химия? Навсякъде е изчерпано като тираж. Ако детето Ви вече е кандидатствало и не се нуждаете от книгата, моля за лично съобщение.

# 497
Скрит текст:

Здравейте, дали някой може да ми продаде или заеме помагалото по химия? Навсякъде е изчерпано като тираж. Ако детето Ви вече е кандидатствало и не се нуждаете от книгата, моля за лично съобщение.
Не е изчерпано навсякъде. Има ги в една книжарничка.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:28 от Фран

# 498
Скрит текст:

Не е изчерпано навсякъде. Има ги в една книжарничка.
Благодарим за информацията, дали бихте споделили все пак коя е тя?

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:28 от Фран

# 499
  • София
Може ли да си пишете без всеки път да цитирате цялата комуникация или поне да я слагате в скрит текст?

# 500
Има ли шанс за преминаване към онлайн обучение преди края на срока, заради грипа , чул ли е някой да е обсъждано ? Като гледам по повечето предмети класни и тестове минаха, няма да е щета.

# 501
Възможно е, когато ситуацията с грипа се влоши, училищата и другите образователни институции да преминат към онлайн формат.

# 502
Възможно е, когато ситуацията с грипа се влоши, училищата и другите образователни институции да преминат към онлайн формат.

Не знам защо в София не обявяват епидемия - има училища по центъра където са по 7-10 деца в клас на училище в момента. В класът на детето май няма в момента болни , но масово познати го караха тоя грип или в момента го карат.

# 503
Здравейте,моля за съдействие-за кандидатстване след 7 кл в НПМГ правилно ли сме разбрали ,че се взима оценка от олимпиада по химия /общ.кръг/ или има вътрешен изпит в НПМГ ?
Благодаря и извинявайте ако го има назад в темата,но не го откривам...

# 504
Оценка от областния кръг се взима, ако е поне 60% от максималния резултат. Има и изпит.

# 505
Благодаря ви!Изпита по кое време е,по биология и химия предполагам и сигурно в сградата на НПМГ...нали така?

# 506
Благодаря ви!Изпита по кое време е,по биология и химия предполагам и сигурно в сградата на НПМГ...нали така?

https://npmg.org/wp-content/uploads/2025/01/%D0%98%D0%BD%D1%84%D … 7%D0%B0-25-26.pdf

Влизате в сайта на НПМГ, влизате в прием и отварят прием за 8 клас.
Всичко е описано.

# 507
Официално "изпитът" е състезание с модули "Талантлив химик/биолог/физик/географ" всеки с продължителност 2 часа. Обикновено се провежда първата събота на юни месец - тази година е на 7 юни. Ако има много явяващи се ученици, се ползва и сградата на Физическия факултет на СУ, която е на 5 минути от НПМГ.

# 508
Много ви благодаря за изчерпателните отговори!!:heart:

# 509
Здавейте,
понеже детето иска в 7 клас /другата година/ да кандидатства с география в НПМГ, може ли да ме посъветвате кога да го запиша за курсовете в НПМГ.
Чета, че бързо се изчерпват местата, знаете ли от кога мога да заявя желание и да запазя място?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт