💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 991
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 665
Рълев каза в подкаста с Ваня, че би участвал в All Stars. За кастинг битка не си спомням дали е споменавал, но със сигурност си спомням, че с удоволствие би се върнал на терена на Игрите.
Той и да го казва... аз не мисля, че е окей победители да участват в All Stars... Така има риск някой да спечели втори път. (Точно както се случи с Хепи Ванче във Фермата и с Джино Бианкалана в Брадъра). А това е тъпо. По-добре да съберат финалистите от всички сезони, без победителите.
Хепи Ванче всъщност доста се изложи във втория си сезон във Фермата и не стигна до края. Веселка и Джино са печелили един формат два пъти.
Иначе Андрей и Алекса вече имат билет за All Stars, Милен не успя да се справи, а Добата едва ли ще го канят (или когото и да е от първи сезон). Така че си мисля, че няма как да не видим и Рълев в кастинг битка.

За мен Димитър си е изрисуван победител, даже си дойде и със своя character arc - от злодей към герой, силно се надявам да се спаси от блатото. Аз лично и миналата година се отчайвах с тези врътки, сега - още повече. Поне в миналия сезон имаше много повече истории и пълнокръвни образи, в този какво виждаме - Льольо Розе срещу простолюдието в жълтите, Раду срещу Радулова в зелените и Народът срещу инфлуенсъра в сините (а тази сага вече приключи).

# 1 666
С тези врътки и това измислено блато (+ приумиците на продукцията) да прогнозираме кой би победил си е чисто тото. Вече имам чувството, че дори не ги интересува кой печели само да има повече драми, скандали и несправедливости към играчите, че да се пише повече и да вървят коментарите. Жестоко се разчита на шок фактора

# 1 667
Все още ми е безразлично кой ще спечели. Харесвам Димитър, Венци, Раду. Но останалите не ме дразнят достатъчно. Благо и Кралев са неприятни, но не можемда става дума за сравнение с Алекса и Виктория. Не. Може би все още не. Онзи е ненадминат.

# 1 668
Точно, разчитат на противняци да им качват рейтинга. Колкото повече се възмущаваме от поведението на някого, толкова по-успешен е сезонът за продуцентите. Рекламодателите естествено нямат нищо против.

# 1 669
  • Germany
Сега като се замисля, за всички сезони (без 1, който не съм гледала) един човек ме е дразнил адски много, до степен да нямам желание да гледам и това е Мани1. Сега ми е смешно, но тогава не можех да повярвам, че има такъв човек … не всъщност знаех, че има такива хора, но не разбирах, защо трябва да са в това предаване. От там нататък спокойно ми вървят нещата🤣
Алекса и Виктория бяха неприятници, да.

# 1 670
Разните ютюбъри не споменават Алекса като дразнител. А аз си спомням колко надежди имаше в темата за спойлери да не се окаже, че той печели. Бях остала с впечатлението, че хич не е харесван.

# 1 671
То това, че ютубърите не го споменават като “нехаресван”, не значи, че хората го харесват. Масово хората не го харесваха и симпатизираха на Фифо.
Алекса, Виктория, Мани 1, Виолета, Джаферович бяха дразнители, но при Кралев и Благо не е просто дразнене. Прозира им лошотията и агресията. Кралев е олицетворение на модела “богат баща-синковец”, който убива на пътя, разминава му се, когато е карал пил и си мисли, че всички сме му слуги. Това е разликата със стандартните дразнители.

# 1 672
Когато пишеш статия в woman.bg без да си имаш хал хабер:

# 1 673
  • София
Безразлично не ми е кой ще спечели този сезон, но и никак не съм фен на конкретен/конкретни човек/хора. Надявам се победителят да е добър на терен, да го бива в социалната игра (дори и да е със стратегии - очевидно много мръсна дума за не малко зрители) и да не нагласят игри в негова/нейна полза. Има хора на които симпатизирам, както и обратното, но това да ми допадне някой от началото - не. Никой. Та, ако прословутият ол старс сезон не е следващият - лично аз 7-ми няма да гледам, ще чакам евентуално този. Но, ако настоящият е отново прекалено видимо нагласен ( до тук, уви, на там върви), и ол старса няма да гледам. Съвсем няма да има смисъл. Уж силен сезон, уж ново, уж нечувано, а стари номера с още по-очукан инвентар. Силен каст -това не отричам - но пак нагласено, пак нечестно и единствената новост - варели до безкрай. О, пропуснах - благодарение на великата им мисъл - силни, можещи и потенциално интересни участници - си заминаха без дори да имат възможност зрителите да изградят мнение за тях. Но, Благой конкретно, имахме зрителите шанс да видим, но явно е толкова интересен, че още трябва. За кого обаче е интересен и защо - необяснимо.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 01:37 от gg__

# 1 674
  • София
Рълев ще участва на кастинг битка, той самият си каза когато беше гост на Ваня в 'След игрите'
Има информация, че на кастинг битки ще видим: Рълев, Мартин, Виолета и Денислва. Гатьо и Момчил минаха вече.
Сигурно ще има и други, ама аз знам само за тези имена.

Гледам Надкаста и Туньо яко вдигат акциите на Кралев, очаквам същото и от Чакалкаста утре. Недоумявам.
Надявам се както винаги Ауткаста да внесе малко трезва оценка.
Какъв рейтинг какви пет лева. Това което се разигра онзи ден е абсолютна тъпотия.
За съжаление след силното начало с толкова добре подготвени атлети, сезонът все повече и повече ми олеква и както се е запътил (рано е още ама...) май ще си съперничи със сезон 2 за най-слабия сезон в историята. Ама там имахме Ники майонезата, Шак Шак Тошко, Ваня срещу мъжете и лудото Кате, така че какво да ви кажа... Мхм, май загрявате какво искам да кажа...
Щом опряхме до Кралев да спасява сезона, значи положението е........

Епизод 19
Недоумявам откъде-накъде Добрин ще търси сметка на Димитър, че не бил изпълнил задачата?! Направо не знам какво да напиша. Шок. Явно за Добрин всичко е само едни сметки и схеми, а хората са само пешки. Лошо няма, ама си мислейх, че ще е герой. Няма харизмата, изказа и капацитета да бъде злодея на сезона. Със съвсем други очаквания бях за него. Голямо разочарование дотук. Не стига, че загуби и две капитански битки и дори не дадоха кадри как се връща и какво обяснява. Пазят ли го нещо от продукцията не мога да ги разбера честно. И за какво, аз не виждам нищо специално в него. Даже и битка саботира и то съвсем нагло и пред очите им и те пак нищо... Други хора за далеч по-малки провинения са били буквално смачквани от боговете на игрите.
Добрине, няма как Митко да се бие с Благой, защото първо Митко не симулира по игрите, а се раздава и второ, защото и да искаше нямаше как. Ако беше се забавил умишлено Благо щеше да се спаси директно и така Митко рискува битка срещу Павел като не се знае какво ще се даде там. Не си струва риска.
А Мартин все повече ми олеква.
Дано Димитър да успее да стане капитан. След Добрин заслужава най-много в това племе.

д-р Петкова е аут! Най-голямото разочарование този сезон. Ралица колко хладно я изгледа когато ''генералшата'' си тръгна. 😀 Как само прецака продукцията. И за финал ги закопа с ''Аз коалиции не правя'' Нокаут! 😁
Не знам дали Галя не е някакъв троянец или трол изпратен от врага (bTV), хахаха.
Така, шегата настрана, ама нейното участие беше просто абсурдно и от всичките 6 сезона това е може би най-големия 'флоп' досега.

Светлин обеща да спечели Игри на волята в името на Рени!
Ха, да видим. Лошо няма, би бил много силен победител, но е крайно време да се заяви по-открито. Наистина е много добро и възпитано момче, което явно се е влюбило в тиктокърката. Поне така ми изглежда. И момчето си беше лоялно докрай. Разбирам защо доста мъже го хейтват, а уи жени също. Че бил командван от жена, а по нашите герографски ширини това все още е тема табу. Аз пък искам да погледна от по-различна гледна точка. Светлин е много принципен, добър и лоялен човек на когото можеш да разчиташ винаги и който няма да ти забие нож в гърба.

Кулите на Ханой.
Димитър ги уби буквално. Истинско показно. Браво на него. Подразних се после как Мартин и Кралев викат, че за секунди щели да се справят. По този начин меко казано демонстрират неуважение към победата на Димитър.
Браво и на Наталия. Добре се представи, макар че на мъжете им беше тежичко с тези 20 кг. жилетки.
Благо игра на куц крак и пак беше бърз. Добро е момчето. За Павел какво да кажа. След две седмици на дивия плаж никой не бива и копче да му каже. И всичко това от един музикант. Меко казано съм впечатлен!

На елиминационната битка единия на един крак, другия свалил поне 10 кила. Направо плашещо изглеждат Гешев, Павел и Светлин, особено Гешев и Павел. Благо пък няма такъв карък. За мен продукцията носи голяма вина за контузията му, защото както писах и след битката, тези конструкции трябваше да ги поставят по-навътре в морето, та като падне някой да цамбурне във водата, а не да пада на глезен или коляно. В случая Митко неволно го контузи ама ако имаше повече вода това нямаше да се случи.
Благо се представи силно на трасето, Павката според моментните си възможности. Добра битка се получи като цяло. На дракона твърде нервно действаше Благо. Можеше да победи ако не бе избързал в онзи момент. Топчето му беше на сантиметри от входа.
Браво на Павката и честити му 100 гроша.
Благо го спасиха според мен заради отказването на Габриела, а и момчето заслужава втори шанс именно заради нелепата контузия. Дават му още една или две седмици в играта ако се оправи крака да има шанс, ако ли не, вече ще е аут окончателно.

Епизод 20
Победа номер 29 за сития лъв!
Нямаше изненади, очаквано дръзките заложиха на Момчил, то оставаше и обратното... Оказа се, че Вики е голяма фенка на Момчи. Как подскачаше само. Като типична 'групарка' 😀😉
Този Иво Тунов изглежда добър. Би трябвало да получи шанс за сезон 7. Първо няма никакъв опит по тези трасета и второ въпреки това изостана само на 10 секунди след голямото търчане и то от терминатора от сезон 6.
Малее представям си ако тази игра я дадат на Андрей ще ги убие всичките. Може би само Рълев би имал някакъв шанс срещу него.
Момчил сякаше не е в добра форма в момента, той явно сам го осъзнава и си го призна в типичния си стил.
За Ол Старс трябва да вдигне доста нивото обаче.
Момчил отново демонстрира добро възпитание и поведение на терена и на синхроните. Просто класа. Няма излишни думи, всичко е кратко и ясно. Доста от участниците в този сезон и не само могат да вземат пример.

Раду да не е бил ловец на вещици в предишния си живот? Такива като него са горили жените по кладите. Не се майтапя... Не знам сега дали всичко това е само една маска и роля или е себе си. Дано да е първото, искрено се надявам. Не че в случая не беше прав генерално, защото рускинята явно би предала всеки без да и мигне окото. Ама начина по който Раду говори, опиянен от собствения си глас и като изцикли тези очи и буквално се превръща в някакъв фанатик. 😀
Много ме е яд за Димитър, който ми е сред малкото любимци този сезон, но вярвам, че бързо ще се завърне от блатото, защото и на трасе е добър и на пъзели, а там на блатото само Анита ги умее пъзелите.
Пелипенко така и не я харесах, а след тази и постъпка още по-малко. Най-плашещото беше, че тя беше много доволна от себе си и дори за миг не и пукаше за бившите и дружки.
Очаквам в следващия епизод Раду да прикади стаята на Караолис и да му изпее Киприяновата молтива, за да го опази от Пепелянко. 😀

# 1 675
  • София
Diavolo обичайно, дори и да не симпатизираме на даден играч, съм приемала мнението ти, е с леки изключения. Едното - миналата година, когато смяташе, че русата Вики е добра на арената. И че я бива общо взето. Е, за името се оказа прав, биваше я Виктория, но втората с това име участваща в сезона. Второто - страшен и интересен финал написа за ол старс, но като човек, който все пак симпатизира на Ваня - изключваш идеята жена да достигне до там. Иначе, пак ми харесва, ясно, че без нагласяване жена няма шанс, но все пак ми се иска да вярвам, че поне в теориите има шанс и жена да спечели 🙂
Обаче, защо Благо заслужавал втори шанс? С какво по-конкретно го е заслужил? Че е плувец? Ако това ти е единственият довод, а наистина не виждам друг, ще си променя леко мнението, че умееш да си обективен. Тя и Крамарска беше с контузен крак и все пак се раздаде и игра повече от него. Е, не е плувкиня, което явно ти е най-важно, но да, повече се раздаде на териториалната. Че и на номинационната.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 02:59 от gg__

# 1 676
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Раду е мн прав за Пелипенко и е възмутен с каква лекота предава хората,които са я подкрепяли и е била в една коалиция до вчера.Това означава,че и тях така ще предаде.
Неприятна ми е и искам тя да си заминава скоро.
Не я намирам за неземна красавица, хубавка и толкова.

Момчи Blue Heart

# 1 677
  • София
Раду е мн прав за Пелипенко и е възмутен с каква лекота предава хората,които са я подкрепяли и е била в една коалиция до вчера.Това означава,че и тях така ще предаде.
Неприятна ми е и искам тя да си заминава скоро.
Не я намирам за неземна красавица, хубавка и толкова.

Момчи Blue Heart

А, при битка един на един редно ли е Пелипенко да играе за победа? Или щом е била жълта - край, остава такава? Момичето играе игра мислейки за себе си - сега е в това племе и е лоялна към тях. Раду явно, ако бъде изпратен на блатото, което след днешния залог очевидно не е невъзможно, и се върне в друго племе, е задължително да не играе както умее. Не е започнал там - никакво мислене за себе си и новия отбор. Пък, ако във фаза две зелените вземат, че се разпаднат ( към момента невъзможно ми се струва, но при тази продукция -знам ли), няма да победи в пряк двубой бивш съотборник? Ммм, да, ама не, ще играе за победа. Та и Пелипенко така - зелена е в момента, нормално е да опитва да се впише в новото и племе.

# 1 678
  • София
Обаче, защо Благо заслужавал втори шанс? С какво по-конкретно го е заслужил? Че е плувец? Ако това ти е единственият довод, а наистина не виждам друг, ще си променя леко мнението, че умееш да си обективен. Тя и Крамарска беше с контузен крак и все пак се раздаде и игра повече от него. Е, не е плувкиня, което явно ти е най-важно, но да, повече се раздаде на териториалната. Че и на номинационната.

Е, те и Крамарска биха пратили на блатото ако сега беше вместо Благо, за да се запълни дупката от Габи. 😊
По-скоро Благо извади късмет ако трябва да съм реалист или да гледам обективно. Не мисля, че представлява кой знае какъв интерес за продукцията.

А втори шанс, ами защото аз си стоя зад думите, че от продукцията го контузиха и може да са се чувствали и гузни кой знае. А и виждат, че е доста адекватен на терен и заради едно нелепо стечение на обстоятелствата да си тръгне... Това имах предвид, но дефакто определящото и водещото тук е в първия абзац.

# 1 679

Е, те и Крамарска биха пратили на блатото ако сега беше вместо Благо, за да се запълни дупката от Габи. 😊
По-скоро Благо извади късмет ако трябва да съм реалист или да гледам обективно. Не мисля, че представлява кой знае какъв интерес за продукцията.

А втори шанс, ами защото аз си стоя зад думите, че от продукцията го контузиха и може да са се чувствали и гузни кой знае. А и виждат, че е доста адекватен на терен и заради едно нелепо стечение на обстоятелствата да си тръгне... Това имах предвид, но дефакто определящото и водещото тук е в първия абзац.
Смятам, че пратиха Благо на блатото, за да запълнят мястото на Габи, обаче не смятам, че щяха да пратят когото и да било на него и просто им се отдаде добра възможност. Ако не им се беше отдала сега сигурно наградата на капитанската щеше да е да пратят някой от капитаните на блатото или нещо такова. Не можеш да ме убедиш, че ако Наталия беше останала на дуел и беше изгубила щяха да я пратят там или ако примерно Малвина беше номинирана някак и беше отпаднала щяха да я пратят там. Благо може да не представлява кой знае какъв интерес за продукцията, но Кралев - да и ако Благо отпадне остава съвсем без никакви съюзници. И сега е така, но има шанс Благо да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт