💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 011
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 650
Моля оценете епизод 20 събота       СИТ ЛЪВ!!!

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 651
Момчи ми е любимец. Дали пада или побеждава го знам от спойлерната тема.
Сега пиша като негова фенка Simple Smile  разбира се, че ще победи. Винаги опипва терена. Гледа да не изостава или ако изостава, да е малко. Излишни движения при него няма. А иза и пъзел за финал. Пак ще ни изпрани на нокти този Момчи Simple Smile искам неговото спокойствие в битките и да завърши с една скромна усмивка за финал. Успех, Момчи!

Е, нищо не каза... Вие какви хора сте, удоволствие ли изпитвате от това да ни огорчавате?
Какво казах и да ме е срам. Точно писах, че не ме интересува какъв е резултатът.
Пиша като негова фенка и знам, че ще победи. Така пишех и за финала. Няма да съм негов фен, ако в моето съзнание той няма да победи.
Моля, по-спокойно. Четете с разбиране.

Четем с разбиране."Дали пада или побеждава го знам от спойлерната тема."
В следващото изречение "разбира се, че ще победи."
Как да го разбираме според теб?
Защо трябваше да се споменава спойлерната тема? Ако не беше спомената тя, добре.Но след споменаването и всичко е ясно.

# 1 652
  • Някъде в Матрицата
Ама това, което попитаха Пелипенко не беше ли нещо като "кои са силните мъже там"? Не са я попитали "ти кого искаш да пратиш". В конкретната ситуация тя сякаш няма правилен ход. Ако на териториална зелените паднат от жълтите, в следващите синхрони на Раду, освен предателка ще се окаже и с грешна преценка.

# 1 653
Оф не понасям несправедливости… Силен играч заминава на тъпото блато, защото така. Пепелянката, която блести само с чупки с кръста и всяка втора реплика на арената ѝ е “Съжалявам, хора!”, реши съдбата на супер подготвен човек.

# 1 654
  • Stockholm
Момчи наистина беше малко тромав, но и играта беше тежка. Освен това е нормално леко да се е възстановил, след гладуването в ИВ. Забелязах обаче, че и другото момче също сдаде багажа след първата обиколка, явно никак не е лека битката. При Момчи се вижда разочарование и обида от всичко,  с което го поляха. Участва, заради клаузите в договора. Пък и при този залог каква мотивация може да има човек. Ако биеш- лошо, ако паднеш- пак лошо.

# 1 655
Апропо, какво стана, Раду говори ли с децата си? Май съм го пропуснала.
Казаха в близко бъдеще Joy
Ясно. Когато отпадне, тогава ще говори с децата;)

# 1 656
  • София
... но Полито все пак е рускинче 😉 (който познава повечко от тях ще ме разбере).
Аз познавам, че съм и живяла там, и не те разбирам. Въпросът не е до националност, а до манталитет и възпитание.
Тя каза, че майка й е рускиня, а баща й украинец..или обратното, но няма значение...Тя даде наклон, но другите я насърчаваха да предложи някой силен, така че и те са в кюпа..

# 1 657
  • Stockholm
Може би ако спечели капитанска битка примерно, ще трябв а да избира между предимство за племето или  да се възползва от правото си на телефонния разговор Joy Joy Мисля че миналата година имаше подобни абсурдизми.

# 1 658
Крамарска ще е Фейгин номер 2.

# 1 659
Крамарска е много тежък случай. То бива, то може, ама такава безхарактерност досега не сме виждали. Ежедневно трябва да ѝ се промива мозъка, защото обещанията ѝ са от ден до пладне.

# 1 660
Рълев каза в подкаста с Ваня, че би участвал в All Stars. За кастинг битка не си спомням дали е споменавал, но със сигурност си спомням, че с удоволствие би се върнал на терена на Игрите.
Той и да го казва... аз не мисля, че е окей победители да участват в All Stars... Така има риск някой да спечели втори път. (Точно както се случи с Веселка във Фермата и с Джино Бианкалана в Брадъра). А това е тъпо. По-добре да съберат финалистите от всички сезони, без победителите.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 09:42 от diziler

# 1 661
  • На Изток от Рая
Мен най-много ще ме е яд за Кралев, на когото ще му гледаме самодоволната физиономия когато разбере, че Димитър отива на блатото. Сигурно ще си помисли, че неговата "бомба със закъснител-Миряна" има нещо общо. Отвратителен човек, дано скоро ни освободи от присъствието си.

# 1 662
Миналият сезон имаше врътки, но в този се уливат много.

# 1 663
  • София
Рълев каза в подкаста с Ваня, че би участвал в All Stars. За кастинг битка не си спомням дали е споменавал, но със сигурност си спомням, че с удоволствие би се върнал на терена на Игрите.
Той и да го казва... аз не мисля, че е окей победители да участват в All Stars... Така има риск някой да спечели втори път. (Точно както се случи с Хепи Ванче във Фермата и с Джино Бианкалана в Брадъра). А това е тъпо. По-добре да съберат финалистите от всички сезони, без победителите.

Защо? Както никога, ако всичко го направят честно, както в не малко чуждестранни предавания ол старс - би могло да се получи страшно интересно. Проявайки акъл не толкова силните физически ще номинират шампионите - далеч не визирам финалисти, а реалните такива. Интересни и яки елиминационни във фаза 1 за нас зрителите. Във фаза 2 - пак ако имат акъл от продукцията - повече логически задачи, повече битки с нестандартно решение и хипотетично във фаза 3 ще се окажат - наистина най-комплексните финалисти (пък даже и някой от тях бил вече победител) и най-умните и стратегически разсъждаващи - макар и без физическа сила. И, ако финалната е отново само силова - е, добралият/те се до там - заслужават да спечелят. Ако е повече и до логика (леко ме съмнява де) пак би било интересно. Като цяло, все пак, ако е напълно честно, и вече спечелил го направи отново - ами ще го е постигнал.
Всъщност другата причина да чакам този сезон е именно "победителят" - Алекса, както и вярната му Виктория - нелогично обявена за най-силната жена в 4-ти сезон. Почти съм сигурна, че и двамата рано, рано ще са победени (Алекса поне, че беше на кастинг битка и уж е сигурен, тя не вярвам да помисли да отиде на такава - шанс да победи нулев), но все пак - или ще покажат, че много бъркам и всъщност са много силни, умни и комплексни или рано, рано ще демонстрират абсолютно неумение, когато не са подпирани от продукцията.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 00:40 от gg__

# 1 664
За съжаление ще гледаме Кралев още дълго. Такъв злодей няма да бъде похарчен още в началото. Неслучайно оставиха Благой в играта. Остава да разберем с какви томахавки ще го заредят.

Общи условия

Активация на акаунт