Отговори
# 705

Да ходи да чака Халис на летището 🤣🤣🤣 Ще си идва от Швеция 😁😁🫣🫣
[/quote]
😁😁😁 Благодаря! как хубаво ме разсмя! 😁😁😁
Както написах и преди добре.че сте вие момичета да ме разсмеете в цялата тази лудост в която самата аз се забърках да гледам

# 706
Fi, и аз се надявах да споделят копнежа нашите СейФер, ама на, сбъркан спойлер. Хората им се иска любов, ама явно е рано още, според великите сценаристи.

# 707
Аз пък искам този да удари Сейран и най-сетне да и "светне лампичката" с кого се е забъркала.Да спре да ми го "възхвалява" колко е търпелив и я разбира и да му се предлага с бели нощнички,въпреки че щеше да му казва,че не е готова.На мястото на Ферит щях да постъпя по същия начин.Явно остана с впечатлението,че все пак тя е преспала с манго.Но и какво може друго да предположи човек,когато на вратата се появява по нощница и е там със законния си съпруг?Лошото е само,че плана на Айля не сработи както тя очакваше.Само стимулира Ферит да се убеди,че е взел правилно решение като е предложил брак на Диярията.Видял Сейран в хотелската стая,по нощница със съпруга си нищо друго не му остава.Ама и той,уж чете мислите на Сейран пък отново го направиха на "глупак".Никак не съм оптимистка.Следващия петък може и да не го излъчват.Това беше "страхотен" финал.Всички щастливи и доволни с новите си половинки.Голямата любов приключи.
На Сейран вече и светна лампичката още докато Синан удряше по билярдната маса. Не е нужно да я удря, за да го проумее. И да е преспала с манго какво? Ферит и до разговора с Хазал вярваше, че тя е спала с мъжа си. А и той беше тръгнал с пръстена преди да види Сейран с нощничка, т.е. падане на коляно щеше да има при всички обстоятелства. А планът на Айля беше да накара сина си да изгуби контрол пред Сейран, дори нареди на шофьора му да си поиграе с дозите му успокоителни, така че спокойно може да кажем, че е изпълнен. Според същия този план Сейран трябва да види истинския Синан и да го остави на мама да си го дундурка. И много моля, хайде да не обвиняваме Сейран и за решенията на Ферит. Достатъчно глупави са си нейните решения, че да я натоварваме и с глупостите на Ферит. Той сам и в пълно съзнание реши да предлага на Дияр. Каза пред майка си, че не може да си представи живот без Дияр. Ронеше сълзи, които сигурно пак са разчувствали една камара фенки.

# 708
  • София
Пак не мога да заспя заради тези. Не мога са повярвам и тук какво чета, но Синан ще изнасили Сейран, загатват го във фрага. А Ферит ще чуе, че правят секс и ще предложи на леля си 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

# 709
Пак не мога да заспя заради тези. Не мога са повярвам и тук какво чета, но Синан ще изнасили Сейран, загатват го във фрага. А Ферит ще чуе, че правят секс и ще предложи на леля си 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ако я изнасили тогава вече не знам какво да кажа. 🤮🤮🤮🤮🤮

# 710
Да завършват вече този сериал..
липсва ми 1-ви сезон 🥹
Моите Сейфер и стаята им ❤

# 711
Не знам какво искат да покажат в следващия епизод, но реакциите към фрага мисля, че са пределно ясни от всички.
Mimi 65, аз не мога, а и не искам да те разбера. Съжалявам. Няма никаква причина, която да ме накара да искам някой да удари друг човек, дори и да е герой. Няма!
Не ме разбирай погрешно.Аз също не искам някой да удря някого,но за съжаление това се случва много често и най-вече в семейства.Очаквах Сейран да се "светне" когато я излъга Синан.Нали помним каква беше реакцията и към Ферит когато  той отиде при Кязъм и Зерин в болницата.После той седеше в краката и и я молеше да го разбере,че го е направил за нейно добро.А тук какво направи Сейран?Не само,че не вдигна скандал ами отиде да живее и при него и как реагира на изблика му,когато той блъскаше по билярда?Гледаше уплашено и се оправдаваше като малко дете.После "мило" му обясняваше колко я "разбира и е търпелив с нея."На всичкото отгоре реши и да ходи да си ляга с него в хотел.Друго,колко шамари изяде Ферит от нея?Или мъж да удари жена е гадно,но жена да удря не е?Ами може би един шамар ще я накара най-сетне да се събуди,щом другото не и прави впечатление.И още нещо.Има хора които никога не удрят някого,но ги поставят в такъв психически тормоз,който също е насилие.Не е необходимо да удариш някого за да бъдеш насилник.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:24 от mimi 65

# 712
"Ако Синан докосне Сейран, ще полудея".
Да паднеш на колене пред мършата с пръстен и да мислиш за Сейран,
това е поредната тъпотия сътворена от СЦ.
Сега каката ще го излъже с фалшива бременност и историята се повтаря.
Нищо ново, само паралели и нови персонажи за пълнеж.
А, Халис въобще не го искам да се връща. Много ми е неприятен та дори и ненужен.

# 713

И аз като теб. Sad

В потрес съм от фрага. Не знам кой ги мисли тези безумия. Освен това 100% се чува и когато Синан крещи и удря, но Ферит най-спокойно си гука с Дияр, че даже ѝ предлага и ѝ обещава да не се вижда повече със Сейран…..

Сейран дори и в някакъв момент да реши да се развежда с този, няма да е никак лесно. Той е обсебен от нея и очевидно е имал план как да я отдели от Ферит и да я накара да се омъжи за него. Затова и беше това прибързано водене до ритуалната зала, когато усети, че може и да му се изплъзне. Тотален психо е.

# 714
Не вярвам Сейран да се съгласи на секс, а на насилствен в никакъв случай. Дано не се лъжа.

# 715
Аз не мисля, че Ферит просто току-така предлага  брак на Дияр в следващия епизод 78. Всички ще станат свидетели на агресията на Синан в коридора, в съседни стаи са, ще чуят скандала между Синан и Сейран; Ферит също вече ще знае, че онзи е агресивен. Във фрагмана се загатва, че той ще иска да предпази Сейран (това е относно "докосването"). Предлагайки на Дияр, за Синан, това ще е знак, че Ферит не иска Сейран, и малко или много ще трябва да се поуспокои от това (макар, че тепърва има да научава, че Сейран и Ферит работят заедно 😅). После, обръщането в коридора от страна на Ферит сигурно пак е за да види дали тя е добре.
Та да видим, какво ще излезе в следващата серия, много неща даде 77-ма.

Еп.77 сам по себе си беше добре. Мерт страхотно пресъздаде вътрешният свят на Ферит и бушуващите емоции в него (добре, че беше той 🙏). Този епизод беше посветен на изоставянето на Ферит и на това дали Сейран е спала със Синан 😂. Най-голята бомба всъщност ще е Абидин Корханов, ама не му се отдаде достатъчно внимание на неговата тема тази вечер.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:38 от bellie_ellie

# 716
  • Ямбол
Момичета с какъв интерес гледахме сериала отначало,пък сега с голяма мъка.Ужас преди ми беше кеф да си коментирам епизодите - сега нямам желание въобще.Тази вечер по добре да нямаше епизод.Две три думи разменени между нашичките.Ами не са достатъчни да грабнат аудиторията.Ах Емрулах лъжец такъв долен."Който не гледа епизода вечерта ще има да съжалява много".Дръжки ще съжаляваме.Мен най-много ме кефеше Кязъм баба.Беше много забавен.Посмях се с неговата кокошка и петел. 😂 Ферит уж не може без Дияр пък мисли за Сейран - тя пък от своя страна се опитва всячески да е със Синан,пък мисли за Ферит абе страшен сценарии няма що.И Фраг да не бяха пуснали нямаше да е загуба.Пълна пародия,ами дано поне Сейран си събере багажерийте и да се махне от този,че направо не мога да го понасям.Ферит предлага брак пък гледа Сейран.Трагедия пълна. Язък да бях си легнала да се наспя.Ама викам си нека да уважа труда на Афра и Мерт. Милите ми какъв сценарии ги карат да играят 🤮🤐 . Нейсе вече си лягам нямам желание за нищо.Благодаря на ОГМ и на всички замесени шибаняци дето се подиграват с нас зрителите. Лека вечер и спокоен сън,ако въобще е възможно след такъв епизод.😐
ПС - Съжалявам за цинизмите . 🙄 Но си го заслужават.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:48 от roxy94

# 717
bellie_ellie, много успокоителни са думите ти. Дано и сценаристите мислят така. Трябва чудо, за да се съберат нашите. Много голямо чудо. А щяха да работят заедно.

# 718
Mimi 65, аз ще се повторя, но за мен няма причина, която да оправдава насилие от когото и да е върху друго живо същество или герой, тъй като все пак гледаме сериал.
С много от реакциите на Сейран не съм съгласна и тук говоря и за първи сезон, и за втори. Същото се отнася и за Ферит. Но сценаристите все пак ни даваха някакво обеснение за тяхното поведение, самите те се променяха един друг. Можехме да ги опознаем, да ги видим, да им прощаваме и най-вече да ги обичаме.
Всичко това обаче замина в кофата. За мен началото на края бе бързия брак на Сейран. Никой не разбра защо го направи (по-точно защо го направиха сценаристите). Но друго исках да кажа. И Сейран, и Ферит са счупени и прекършени. Не са тези, които познавахме и гледахме два сезона. Единствено силната любов остана, но скрита и тайна. Причината тези герои да са живи в нашите сърца и да ги мислим толкова е единствено играта на Афра и Мерт. Въпреки сценаристите, те отново създават магия.
Вече не се моля за кома, а да проявят поне малко милост към зрителите и актьорите. На кого му е нужно това насилие, тези сълзи, тази болка ...

# 719
  • София
Ако Ферит предлага брак само защото чува този как крещи, значи използва лелята и тя ще е жертва. Няма логика в това. И какво, ще чуе, че Синан крещи и няма да отиде да види какво става, ще остави Сейран сама да се оправя и ще мисли планове.
Иска ми се да е така, но мисля, че очите на Сейран говорят достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт