Кралски работи и клюки - октомври 2024 г.

• 86 404
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 390
Редица рояли пресъздават снимки на роднините си, но не си спомням да са категоризирани като "зловещи". Някои дори никога не са контактували, с тези които имитират и имат за свои идоли, но и те не са зловещи.

# 391
  • При семейството си
Добре, де за един/едни са зловещи въпросните снимки, за друг/и не са, напротив са симпатични, мили.
Както за почти всичко в тази тема, има различни погледи и мнения, и всъщност в това няма нищо лошо, напълно нормално.
Едит: птица, защо подклаждате отново някакви спорове, правите сравнения.
За едни пък снимките на Хари и Меган, пресъздаващи Хари и Даяна бяха много мили, симпатични,

# 392
Значи аз нарекох снимка зловеща.
 Всички на нея,   и вместо Камила - Даяна. Препратка някаква, ако е  жива може би.
 Ами така ми изглеждаше.
 Имам право да    хвърля друг поглед.

# 393
Херцогът на Кент получи поздрав за 89-ия си рожден ден от Кралската шотландска драгунска гвардия, която изпълни „Честит рожден ден“ пред двореца Кенсингтън. Херцогът служи повече от 20 години в Royal Scots Greys, който впоследствие беше обединен в RSDG.
Към херцога на Кент се присъединиха съпругата му Катрин, 91, на снимката в инвалидна количка, синът му лорд Никълъс Уиндзор, 54, и брат му, принц Майкъл, 82.

# 394
  • Някъде там
Малеееее тази Максима. Такъв шемет е тази жена. 🤣🤣🤣
Жестока. 🥰🥰🥰🥰
Снимка от юбилея на майка ѝ. Братята ѝ са на снимката.

# 395
Луда кръв, не се е  наиграла. Но пък  става.

# 396
ПиАр хората на Метте-Марит и Хокон работят на пълни обороти да лъскат имиджа на семейството.
Сега пък е публикувано видео на Ингри Александра от армията в Инстаграм на акаунта на норвежкото кралско семейство и медиите я сравняват с Рамбо. Ще ме скъсат от смях тия ПиАр изцепки.

Ако някой не е намерил линк към видеото преди мен, ще потърся по-късно тая вечер.

# 397
Браво Максима, браво момиче! Така се прави, когато съдбата те е направила Кралица. Да си винаги в настроение и сред хората, не ледена Кралица, като някои.
Супер си!❤️

# 398
Принцът на Уелс отпразнува младите творци във филмите, игрите и телевизията на събитие, организирано съвместно от BAFTA и Кралското африканско общество. Като президент на BAFTA и патрон на Кралското африканско общество, той подчерта значението на подкрепата за млади таланти.

Той се срещна и с получатели на стипендията The Prince William BAFTA Bursary 2024  и студенти от Националното училище за филми и телевизия, подкрепени от Кралското африканско общество.

# 399
  • София
Състарен е Уилям, но пък сякаш изглежда по-добре. Може би ще е от онези мъже, като Шон Конъри и Ален Делон, които в зряла възраст са още по-хубави и с по-мъжкарско излъчване. Кой знае?!

# 400
Как няма да е състарен. И той, и Кейт изглеждат състарени. Ракът е съсипващо нещо. Те са млади и имат малки деца, разбира се, че човек мисли и за най-лошото ...
Ужасно труден период за британското кралско семейство - кралицата почина неотдавна, Чарлз и Кейт с рак ... Много, ама много се надявам някак да се пооправят отношенията с Хари. Знае се, че Елизабет е изказала силно желание преди смъртта си да настане мир в семейството (имаше документален филм по БиБиСи, където го казаха).

# 401
  • Някъде там
Весели хора 🙂
Тази вечер датчаните гостуват на исландците в North Atlantic House.

# 402
  • София
Скрит текст:
Принцът на Уелс отпразнува младите творци във филмите, игрите и телевизията на събитие, организирано съвместно от BAFTA и Кралското африканско общество. Като президент на BAFTA и патрон на Кралското африканско общество, той подчерта значението на подкрепата за млади таланти.

Той се срещна и с получатели на стипендията The Prince William BAFTA Bursary 2024  и студенти от Националното училище за филми и телевизия, подкрепени от Кралското африканско общество.

Скрит текст:
Като гледам тази снимка в мен назрява усещането, че принц Уилям се готви за крал.
Дано не съм лош пророк и кралят да си има още много дни пред себе си.

# 403
Мери изглежда по - състарена от мъжа и - Кралят. Той цъфти и е спортен, младеещ тип, докато тя е напрегната и прекалила с грима и помадата жена. Има напрежение в това кралско семейство. Тя сякаш напук, флиртува с господата наоколо, а той се прави че не забелязва. Съмнявам се, че дълго ще издържат така. Предполагам, когато синът им  вземе след време короната (преждевременно), ще приключат със съвместния им живот. Помня преди години как се гледаха, особено той нея, нищо не е останало от любовта им. Съжаляваме.

# 404
На Мери лицето изглежда странно. Филъри ли има, ботокс ли, нещо е правила. Като сравнявам снимки отпреди 5 години и сега, съвсем различно е. Не е толкова стара да кажеш, че възрастта е причина ... Поне гримът поприкрива, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт