Отговори
# 135
Оф три пъти сядам да ви пиша от ранния следобед и все съм привиквана на помощ за домашни... амада седя там до нея и да я гледам как ги пише.. А Хубава си, моя горо половин час го учихме първите три куплета, с две реванета и пет истерични смяха /тез последните са и мои, освен нейни/...

# 136
Оф три пъти сядам да ви пиша от ранния следобед и все съм привиквана на помощ за домашни... амада седя там до нея и да я гледам как ги пише.. А Хубава си, моя горо половин час го учихме първите три куплета, с две реванета и пет истерични смяха /тез последните са и мои, освен нейни/...
Смей се ти, смей се ама чакай да стигнете до Опълченците на шипка. Те тогава ще те питам Mr. Green

# 137
Да измрънкам за малко.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:18 от Ренко

# 138
Лане, бях каталясала да слушам На прощаване Confounded

Ох, това Патриарха не става за каране грам - то паркинг, до тях важни на аварийни, то бус ленти, то велоалеи, асфалтът е целият батак, на места затворено за ремонт и за капак протест на Кравай. В квартала паркомясто след 7 е трудна работа. И ся зарязах колата, къдет не трябва, щот след половин час ще излизам пак. Баксана!

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:06 от zlatenceto

# 139
  • Пловдив
Злате, при нас и след 17,30 е ад! Паркомясто ня-ма! А има чисто нов блок до назе...кат дойдат нинам.

Ренко, няма страшно! Кога ти е кожния?

Синкото пак ни ядоса, ма за друго 🧐🥴 Ся отиде на урок. С колата.
Как ги отглеждате еднорози не доумявам...чесНо. Явно ний сме сбъркани.
Ай, Наспорт!

# 140
Мисте, направо не ми се мисли кат се върна след 2 часа каква ще я струвам Laughing Ше викам неволята и всИлената.

# 141
Ренко, стискам палци! Flowers Four Leaf Clover
13, много се радвам за резултата!
Попи Hug

Дочетох пропуснатото, ама отделен въпрос е какво запомних. Котки, сгафили мъхове, одраскани коли, поли, торти и рецепти.

Вечеряхме някаква импровизация в тиган - домати, лук, сирене, колбас, чушки, яйце. Не беше зле. За утре трябва да извадя нещо от фризера.

# 142
  • София
Дайте препоръка за медицински педикюр моля.

# 143
  • Наблизо
Ренко,не успях да прочета ама гушка.

Мисти,с тоя калпав градски транспорт секо семейство е с поне две коли плюс тарикатското строене без достатъчно гаражи…Не ни се мисли как ше я карате.
Нашият квартал може да е недолюбван,но все още има къде да се спре..

Аз за малко да направя инцидент на магистралата.Още ми е тъпо.Като се кача на магистралата и трябва да пресека сички платна и да ида най вляво и уж гледам аз и накрая аха да вляза в моето платно и един ми идва вляво.Добре че успях да реагирам и нямаше никой в другото платно,от което идвах..Не знам от къде се взе този..

Ядохме замразена пица.Сега преживям пред Стани Богат и отговарям на въпроси.Какво е това,какво правиш и Мамо гледай.

# 144
Ренкич, ако ти се намира от тия термалните  води, да напръскаш.  Обикновено успокояват. Или пантенол на малък участък?

# 145
  • Пловдив
Мид, имам координати, ама у наше градо.

# 146
Не успях да прочета, но за кожни проблеми у наше село се прилага тетра и домашен крем от невен.

# 147
Мид, аз лични впечатления и препоръка нямам, но в тик-ток следя една млада жена, която прави медицински педикюр. Нямам представа колко е компетентна и как работи, но ако искаш, ще ти пратя на ЛС да я погледнеш.

# 148
  • София
Да, ше съм благодарна.

# 149
Мид, мога да питам моята маникюристка за координати?

Общи условия

Активация на акаунт