Отговори
# 120
А, Ренко, да, и за други неща се ползват Joy аз се сетих за тях само, защото ги изкопа отнякъде тия дни Joy
Аз съм противник на подаряването на играчки със звук Joy родителите сами да си го купуват, че после да няма "тая свеки нарочно тоя уред за мъчение подари" Yum

# 121
  • София
Ули, аз съм замислила барабани, но като стане на поне 3 🤣.
Азалия, проходилката е идея.
Книжките са за над годинка май.
Мерси. Ще видим какво да е. Ще вземем и каквото поръчат, но искам и от нас някаква изненада. Помня едни костенурки, които имаха дупки в различни форми на корубата и съответни форми, за да ги пухат децата. Абе времето на фината моторика 😊.
Попи, пиши бе човек. Ще те държим.

# 122
  • тук и там
И аз съм за проходилка като подарък,много добра идея.Ходих на фитнес,за първи път,от както се върнахме.С колата!Аз доволна!От тук нататък,мисля по 3 пъти седмично .

# 123
Ох, успях най-сетне да изплувам от работното блато, в което бях затънала. Днес изпратих и последната голяма задача. Да видим сега какви ще са последиците.

Сега дишам малко по-спокойно. Трябва да се захвана с къщата, че всичко е с главата надолу - гардероби, прозорци, китки. Но първо мисля да се наспя.

# 124
  • София
Попи, надявам се, че всичко е наред.🤗

# 125
  • София
Тринки, много се радвам за младежа! Айде да ви олеква вече и да почва с възстановяването както си трябва.
Попи, радвам се, че се разписа и се надявам да е наред всичко.

Аз днес съм яхнала метлата. Първо в работата ме/ни ядосаха много, любимата колежка направо пощуря чак, сега и свеки се обади - не е фатално, но се закучват нещата с нея и ще мислим разни схеми. Казах й да преспи и тогава да взима решения, че като е бесен човек прави грешки.

# 126
  • Наблизо
Благодаря за темата!

Да се включа и аз!

Тринки,много се радвам за младежа!
Попи,надявам се да сте добре!
Ре,предлагам куб с форми.Децата много обичат.
Кайс,много ти се радвам!Вида ли,че може!Щом мога аз,дето съм спирала в средата на Цариградско (знам знам) от страх и да кара този до мен..значи има надежда за всички!

Току що дадох 600 евро за самолетни билети.Боли ме многооо...Адкси скъпи са,но след миналата ужасна нова година,искам си в БГ.

# 127
Шефа и наборчетата му и до сега обичат да си играят с това.Даже две имаме,и не могат да ги поделят.Беше още бебе,когато взех първия.При нас със сигурност е топ играчка.

Свекървата направи катми,вечерята е уредена 😁

# 128
Ре, виж за busy board.

# 129
  • София
Супер сте момичета. Ще намеря нещо от показаните.
Адски се забравя с какво си играеха децата. Сега се сещам за подобни играчки.

# 130
Ре, споделям ти играчките, които съм му взимала горе - долу на тази възраст и е играл най - много с тях. Дори сега, вече на 2г, продължават да са му интересни.

Скрит текст:

Много любимо busy board. Потърсих дали има в Бг, но не откривам линк. Има ги в Тему видях. Много е качествено и интересно.

Музикално е предупреждавам. 😄

Купичките за нареждане също са любими. Стойка с нареждане на пръстени.  Чекмеженце с дупка  за слагане на жетончета и топка. Книжка също бих препоръчала. Има големи книжки със снимки на предмети, много обичаше да ги разглежда.

Попи, 🤗

# 131
  • sf
Аз се замотах с билета на щерката за Коледа. Даже баща ѝ ми даде пари, ама ще се направя малко на тарикат и ще почакам.

# 132
  • София
Супер сте. Бабиното ще е зарадвано. Аз гледах някакви идиотски коледни костюмчета за бебета и си мисля дали да не ги причиня на снахата 🤣.

# 133
Ако не са шумни, можеее Joy

# 134
  • София
Ули, АЗ подарявам, на други родители, естествено, че е задължително да са шумни 🤣🤣🤣.  Как иначе да отмъстя за джангъра, на който бях подложена, а 🤣

Общи условия

Активация на акаунт