Отговори
# 105
ММ като ТиЛи,не е зиморничав и все му е жега...

JoyJoyJoy
Трябва да го покажа на половинката- ще му се оправи настроението за седмици напред. Grinning Напротив, зиморничава съм, това е може би единственото сериозно оплакване на ММ от мен. Blush Че все буча, че ми е студено. Но когато е топло, просто няма как да кажа ,че е студено, дори аз. Sunglasses

# 106
Обичам зимата да ми е топло и да гледам през прозореца студа на вън.
Интересно е,че европейците и азиатците имаме различни разбирания как тялото реагира на студ и коя част трябва да се топли.

# 107
Според мен, времената са други и това,което е била валидно за нас като деца и възпитателни мерки от страна на родителите, сега понякога са неадекватни.Ние имаме вечен спор с ММ по темата-напр. нужен ли е интернетът и технологиите или не.Той е върл противник, аз съм много ЗА тези съвременни благини.В същото време ,ако му потрябва инфо,дори и когато гледаме СТани богат , веднага се допитваме до нета.Счупи му се тел, и ден не можа без смарт, защото голяма част от бизнеса върти през вайбър.
   За моите деца проработи това с работата от малки, за други не.Няма правилно и грешно, всъщност има де.
   Ето , днес идва клиентка, една бабка и си купува 10 кила чувал. Едва ходи жената, внукът й седи на шофьорското място и не мръдва.Аз изнесох чувала , чакам принца да се накани да отвори багажника, за да го сложа. Тоя свали стъклото и се разбуча на бабата , че ще изцапа колата .Тя му казва, ама бабе,нали затова ти я купихме, като има нужда да ни помагаш.
  Пред вратата стои редовен клиент и чака да го обслужа.Малеее, като зина тоя човек срещу сополанкото, не го ли е срам, две жени , а той седи в колата.Баба му едвам мърда, сигурно и тия пилета за него ги гледа, краката трябва да й целува.Вика , слизай бе,келеш , и натовари чувалчето и се извини на баба ти,веднага.Оня мига на парцали.
  Изкоментирахме го после,че ние сме си виновни,така ги учим. Аз едва ли така бих се развикала, но със сигурност се възмутих . Познавам си клиентът , от 20 години, не  е невъзпитан човек, напротив.Много свестен , ама явно му е прикипяло и на него.

# 108
АхойтИ 😁
Мина прегледа, всичко с Килешов е наред, падна ми камък ви казвам.. Има лек хематом още, но в рамките на нормалното. Нищо друго притеснително не видя доктора. Изписа му едно придружаващо лекарство за детралекса и така.. Аз спокоен 🙂
Благодаря на всички, че ни мислихте 🤗

# 109
Браво, Трине!!!
Страхотна новина!!!

Марул, за такива като описаната баба какво да кажа. Не ми е мъчно за нея в конкретната ситуация. СориНотСори. Държанието на сополанкото е на база “всичко на тепсия”. Сама си е казала жената защо е на това дередже. За съжаление все по- често ставаме свидетели на подобен двустранен модел на поведение.

# 110
13, супер дупер новина,радвам се за вас!!!

# 111
Марули, а на новия телефон мъж ти сложи ли му протектор?

# 112
Браво Тринки!
Маруля, за бабата - тя има голяма вина,нищо че си го е казала. Но там е до възпитание. Как няма да купи кола на унуката, ако съседите са купили, тя няма да остане по-назад. Или обратното да видят съседите,че нащо пиле е добре гледано и има всичко. Народопсихология.
За интернета - и да и не. Ако ти служи за работа о.к. НО ниската култура и липса на на грамотност не са за пренебрегване защото има интернет и там всичко може да се намери. Ако излезе някой/я на среща с младеж/девойка какво ще прави за да проведе разговор - ще търси в нета на телефона ? Или двама на среща и двамата заровили носове в телефоните ?
Интернета няма да ти замени мисленето. Това,че на някои може да му се получава е временно явление.
Другото което е,че не те прави креативен и оригинален. Копираш от инфлуенсъри и се мислиш за велик, а на практика си ... жалък и смешен. Виждам го ежедневно.
Но всяко нещо с времето си. Ще отмине и поколението на бройлерите. Да видим какво ще дойде ...

# 113
  • София
Бях на брънч с внуче и дете. Много е сладка, но е яко кисела. Не ми даде да я намачкам. Едва накрая ми пусна усмивка.
Момичета с  бебоци и тодлери, какво да и купя за Коледа? На 8 месеца ще е тогава и искам някакви играчки, уреди за тази възраст.
13, много се радвам за младежа и за теб.
Никога не съм плащала за домашни задължения или оценки. Не го намирам за редно. Преценявам дали желаното е необходимо, полезно и имаме възможност.
Мая е нормално коте бебе. Кайсия, днес гледах една жена, която пробва да паркира 5 пъти и се отказа. Пушех и не и предложих помощ. Сега ме е яд. Нормално е в началото да е трудно, а и момент на паника има.

# 114
Риюниън, произволно избрах снимката, но ето тези кутии за една върху друга са добър вариант за мен. От малки до по-големи играят с тях.

# 115
  • София
Търти, пу-пу, радвам се за добрите новини!

Дано не досаждам, защото тези дни пусках снимка, но пак ще пусна. Прясна-прясна. Една миризливка пълзи по стъклото от външна страна. Глупи се опитва да я докопа. Поне от 15 минути продължава да упорства. 😹 Не знам личи ли си мръсният прозорец, ама знам, че вие ще ми го простите.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 12:12 от Pandachina

# 116
Изпуснала съм ви. Не ми се пише, но поне ще ви чета.

# 117
Попи, надявам се, че всичко е наред!

Глупито каква е мекичка, само за мачкане.

# 118
Попи, привет, липсваше!
Ре, на прима виста за това се сещам. Сега ще си играе с копчетата, мелодии и тн, после ще го бута, а моя син на 3 години още го разнася из стаите и си слуша музиката. Пиши активна проходилка и разгледай и други опции.
https://www.ozone.bg/product/lorelli-funny-aktivna-prohodilka/
Не знам дали се чули за Губерка, това е една страничка, която прави “тихи книжки” , супер интересно ми се стори и поръчах на моите за коледа. Бая цифра са си, но те така или иначе събират от баби и дядовци и така си стоят паричките.. на това поне ще се радват. Та това е супер идея според мен за подарък също.
Скрит текст:

Всяка страничка е пресонализирана спрямо интересите и предпочитанията на детето, а всички елементи са ръчно изработени. Нашите книжки ще са готови малко преди коледа, нямам търпение да ги видя 🥰

# 119
Попи, 🤗
Ули,Шефа ползваше тези кутии,за да си сипва в тях вода или нещо за гризане ако докопа 😂. Всичко това го сътворяваше скришом 🤫
Голямо щуране и днес.Три,три! пъти ходих до магазина!Смеят ми се вече момичета,почти си станахме близки 😬,а момчето, което отговаря за разноса,ми е запомнило името отдавна.С промените,които правихме в движение,се налага и пак да ходя за поръчки 🤐
И с личната ми лекарка се видях,че нещо не е баш тамън.Утре на специалист,после ще приемам и пренасям,сещате се какво 🙄.Ай да ида на работа,че да си почина 😬

Общи условия

Активация на акаунт