Отговори
# 1 755
ААА, благодаря ви, много сте мили!
   Синеопкова майка да идва да почерпи!Поръсвам Синеопка с вълшебен прашец,да е здрава,щастлива,с късмет и добри хора по пътя си!Да носи радост. 
   Имах си хелоуинчета .
   Съседските деца,които всяка година идват,аз им се радвам.Знам какво обичат и пълня кошничките.
   Изгладих.Следва салата и вечеря със спящия хубавец,разбирайте мъх.Легна следобед да гледа филм.
  Кайс, така и така си била на стената,що не го сбори твоя Убавец?!
   Имате поздрави от Хортензия, малко болна е била,ама шсъ опрай!

# 1 756
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не видях Марулкови, ама съм сигурна, че са много готини.
Бях на масаж днес при един здравеняк. Яко ме намачка, само с поглед разбра къде ме боли по гърбината. Все се каня да започна поне веднъж в месеца да ходя.
При нас както нямаше работа, така изведнъж проима, та и в събота ще работим.
Може ли контакти на масажиста?

# 1 757
  • София
И при нас минаха няколко банди вещички, зомбита и скелети. Напълниха ми душата и ми изпарзниха купата с бонбони, а след последната група от десет бръмбара с придружаващи родителски тела ревнах. Защото си спомних дъщеря ми такава, защото тея малките бяха невъобразимо сладки, защото днес цял ден се боря със сълзи. Последната група за бонбони обслужи мъХът, че аз бърсах нос и очи.

# 1 758
  • Euskal Herria
Тихо и спокойно е при нас, не обикалят децата по къщите.
Мина ми почивния ден, утре трябва извънредно да работя от много рано.
Далеч сме от Валенсия, но не спирам да ги мисля хората. Нещо страшно е, ад. Непрекъснато се увеличава броят на загиналите, в групите се търсят хора..
Не съм ви чела последните дни, вещички. Дано няма много болни  и всичко да е наред при вас.

# 1 759
  • France

По проект на Монсти, издялана от Недовършений

Днес си мислех за Дорч и най вече Дорчев. Бяхме в един детски музей и една китайка показваше как се дялат дървени склуптори. И двете деца бяха като хипнотизирани. Не мръднаха, не шутнаха. Направо да не ги познаеш.

# 1 760
Ние обиколихме по центъра, много умряла работа… тук таме имаше групички дечица, много се радваха на малкия, напълниха му кошничката

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:44 от Азалия

# 1 761
  • Пловдив
Ох, сладур! Heart

Ени, да е здрава и усмихната!

Наче...ходих да се нафризирам и се върнах да готвя 🤪 м да...

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:27 от mystic woman

# 1 762
Азалия, много много сладък!!!!

# 1 763
  • София
Голям сладур!

# 1 764
Много сладки хелоуинчета!

Мисте, щях да коментирам ама…пълно е с клипчета на най-разни и разнообразни изпълнения, сигурно си гледала и други.

Ходих до Филибето по работа следобед, пих кафе с редакторките, обсъдихме новостите в сферата. После  се разходих по гьозмето и седнах в градската градина да чакам МУ да ме прибере. Той пък домъкна три чувала зеле, но само един за нас. Единият за възрастна съседка, всяка година й купува и носи. Голямо навиване на сарми ще пада.

# 1 765
Хубави хора мернах - Марулкови и сладък малък Азалиев човек Simple Smile

Имам чувството, че е полунощ от няколко часа насам.

# 1 766
Слушах ,гледах по новините сутринта,че не се препоръчва в Пловдив да се излиза.Заради обгазяването.Ти къде си тръгнала?
  Как сте,пловдивчанки и близките на тях населени места?

# 1 767
Кво правите бре, вещици 😂😂🤗🥰

Честит ден на обществото ни!
Честит празник на Ени, на Синеочката на темата, Честит рожден ден! Сините и очи винаги да се смеят 😘
Кайс, много съм благодарна за снимките. Обожавам такива места да посетя в чужбината.. спомних си музеят на изкуствата във Виена и как седях тамЕ часове, а миУту пусна брада на един плюшен диван 🤣🤣
Марулет, много сте си готини, такива думи дан чета повече...
ЗлатЕ, страхотни снимки.
При нас минаха децата от ,лока...ма божжже, не знаех, че имва толкоз дечурлига около нас..Цяла чета бяха, поне 30 парчета 🤣🤣🤣 викове, смях...Напълниха торбите..
Утре щерката след месец в Анталията се прибира 🥰
Килешов е все по- добре. Докато възстанови го взимат за пом.треньор на дребните в отбора...та и той ще си има занимание скоро.
Тъй у наща колиба.
Спокойна да ви е 🤗

# 1 768
Благодаря ви, мили мои форумни дружки, за пожеланията на моето момиче! ❤️ Мина партито, аз нямам сили да гледам, голямо тичане и подготовка, но важното е, че тя е доволна. Ще видя утре какво съм снимала, че на повечето снимки са с другите дечица и не върви да пускам.
Тя вече спи, та и аз мисля да поемам към банята и в кревата. Утре с нови сили в ноември. 🥰

# 1 769
Еми, щом детето е щастливо,мисията е успешна!Браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт