Отговори
# 1 740
Добър ви ден !
Адмирирам четенето и културното отношение към книгите. Преди много години ми направи впечатление в Испания как една катедрала беше отворена и младежи насядали на стълбите към входа. Четат, излежават се, говорят. Вътре тихо, по стените имаше картини на не религиозна тематика! Имаше и авмон с икони около него и на тавана също. Имаше и орган. Вътре освен хора които са влезли да се помолят и да поразмислят имаше и такива които четяха книги. Това много силно ме впечатли и лекичко озадачи. Но явно така е прието и на никого това не прави впечатление. Тихичко, чисто и прохладно в юлската жега беше.

# 1 741
Надавям се тази седмица да я видя на кафе,че не съм я виждала вече три седмици.И да ми поразкаже повечко.
Много си харесва работата ,като изключим тези правила.Тя обожава деца и те нея.Аз съм виждала ,как когато е дома, и съседските деца играят с Кати, всички са около нея.Успява да ги организира,да ги заиграе, да ги накара да слушат.Няма пищене и гонене, просто всички са улисани в някаква игра.Дано запази това излъчване,за да работиш с деца ,трябва да го носиш в себе си.Аз не мога.
   Кой обичаше тук кактуси? Бърди?
   и един от прословутите надписи на Гуидо,които се срещат по саксии,фасади,стълби.

Както се разхождаме из Полиняно , и чувам и гледам следното- всеки,кото върви преди нас ,спира на определено място,ахка и дава крачка назад.Айде и ние-дворче,вход на къща с тези кактуси.До пейката табела- Това е частна собственост, моля уважавайте тишината и реда,не правете боклук.
   Благодаря ви,но аз съм само дебела .И щастлива с моя човек,но дебела.
Чакам пред ЛЛ за поредна доза изследвания,които да нося на ендокринолог.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:38 от марулета

# 1 742
Аз, Марулетка, аз. Благодаря Simple Smile Супер са кактусите, но вие сте още по-готини.

# 1 743
Марулче, като гаджета сте на  снимките - млади, доволни и щастливи.

# 1 744
  • Пловдив
Марул Heart

# 1 745
Ние така на Родос - една къща, до вратата разцъфтяла бугенвилия. Красота голяма. Хората спират, снимат, ред чакаш за снимка. Идва мой ред, подреждам се пред вратата и хоп, отваря се и от вътре една възрастна жена, не особено доволна Simple Smile Много неудобно ми стана тогава, няколко пъти се извиних.

# 1 746
Кво писах,кво редактирах,много съм отвеяна.
   Благодаря ви,но аз съм дебела.И не мога да си намеря фризьорка,да ме подстриже да съм хубава.Поне симпатична.Косата ми е като залепнала за скалпа.
   Щастлива съм, да ,с моя си човек.Но съм дебела.
  И така тъпо ми сложиха скоба преди малко....чак ми е смешно.Платих талонче,за да ида до личния, но обърках последната буква.Усетих се чак като получих смс и се зачудих защо, та видях номера.На две от колите номерата са много много близки,на едната ВН,на моята ВА.
    Като дойдоха да ме откопчаят гледам , той клиент.С глас се смях,той вика-все се е случвало да ни псуват,да ни заплашват, да ритат скобата, ама да се смеят-не.
   Казах му, че адски много се надявам тва да ми е каръка днес,щото се случват неща,които ме тревожат.Дано това да ми е каръка!!!!!

# 1 747
  • USA
Марули, ще ти се карам- стига с това "дебела"! Не ви видях, но:
ТИ си хубава, обичана жена с прекрасно семейство и страхотни деца и внучка Gift Heart
Не говори така за себе си!
И тая скоба да ти е каръка за днес, че и за годината Flowers Four Leaf Clover

Кайси, благодаря за разходката в Рим Heart Eyes

# 1 748
Мерси,Скайче,аз съм верно дебела.Което не пречи на другите неща де.
   Мисля да си направя един чай и да хвана ютията,че купа расте.Бях обещала на Кати днес да спи при мен на обяд,но аз свърших късно.Ей,като слон помни.Мина с майка си през магазина при мен и ме пита ще ходим ли да спим на баба къща.За това баба днес да си свърши работата,а утре да спим с Кати.
  За каръка,стискам си палци това да е било!Нужен ми много късмет ,на децата ми и добро отношение от Вселената,всички сили и каквото още може.За нещо,което не зависи от тях.

# 1 749
  • София
Идвам да стискам палци, Марулче!

А иначе - дебела си била. То не може всички да са слаби, някои трябва и да са хубави. Това по една приятелка.

Много ми е интересно как се успокоява плачещ бебок без физически контакт? Сигурно има резон някакъв, ама аз стара и друго виждам нещата.

# 1 750
  • тук и там
И аз съм дебела,че и ниска..За прическата да не отварям дума,болна тема ми е -нали онази супер скъпа и уж добра фризьорка ме направи на нищо,баш за 50 годишнината.Не ви видях,но щом съфорумките казват че сте като гаджета,значи е така..Важното е че сте щастливи,другото е без значение. Ние днес се изпокарахме,та не беше толкова хубав ден..

Интересни неща научихме за Колизеума .Бях на арената на гладиаторите.

# 1 751
Марули, когато човек е красив отвътре няма никакво значение как изглежда отвън, целият е озарен от светлина! Ти си истински позитивен човек, който дарява любов и топлина ❤!

# 1 752
  • USA
Честит рожден ден на Синеочка Gift Heart
Ени да дойде да почерпи, може и със снимка на рожденичката Heart Eyes

# 1 753
Марулче, стига си си слагала сама етикети.  Може да си повече килограми, но си много позитивен и отзивчив човек, а това е важното. И впрочем си адски младолика и много хубава и чаровна! Стискам палчета.

Синеочето ли има рожден ден? Честита да ти бъде, Ени. Все така прекрасна и много щастие да има в живота си.

Дълго време си мислех, че съм изгубила пръстена на мама. Сега опаковайки багажериите го открих, както и разни обички, които ми е купувала през годините. Просълзих се от радост.
Една приятелка ме свърза с адски готина брокерка, с която говорихме сигурно един час по телефона. Вдъхна ми спокойствие.

# 1 754
  • sf
Не видях Марулкови, ама съм сигурна, че са много готини.
Бях на масаж днес при един здравеняк. Яко ме намачка, само с поглед разбра къде ме боли по гърбината. Все се каня да започна поне веднъж в месеца да ходя.
При нас както нямаше работа, така изведнъж проима, та и в събота ще работим.

Общи условия

Активация на акаунт