Отговори
# 180
  • София
Говори ми за диагнози 🤣. Цялото лекарско войнство прекара 2 години да ме диагностицират.

# 181
Абе не видимите симптоми са ми 1:1.Само видимото е непълно 😂.Ще си почивам вкъщи,при нужда ще снова между обекта и магазина,ще готвя,щото тия дни караме на нещо бързо между другото,и ще тръпна Шефа в кой момент ще се разболее от нещо 😬.Жал ме е за колегите,че много ще отнесат,но какво да се прави,има си началства, които затова са там.
Утешавам се и релаксирам най-накрая,с бира на двора.Привиках Скъпия да се присъедини към мен,но пак по тъмно ще се прибере 🙄

# 182
  • София
Гледай себе си. Като се закрепиш, ще помагаш на колегите.

# 183
Рен, и аз не те прочетох, но ти стискам палци!
 Аз взех дребоса от градина,гледаме се на двора.Утре ме местят на друг обект, там е много физическата  работа .

# 184
  • Наблизо
Ренко,да открият лек за каквото те мъчи пожелавам.И гледай себе си.

Моя племенница се е сгодила.Много се радвам ,ама това време..кога ходих в болницата като се роди,.кога ще се жени..

Нещо не съм на център аз.Подут корем,боли ме кръста,гърдите напрегнати..Имам чувството,че съм се обзавела с киста Cry

# 185
  • София
Чакай да станеш баба. И аз все си мисля, че ей ба, вчера родих.

# 186
Абе я стига!Баби, времето, я моля ви се!
   Вещички-свежарки сме!

# 187
  • София
Дай Боже да стана баба, да добутам. Това ми е настроението в момента. Cry Ще чакам да стана свежарка. Т.е. сама да се дърпам за косите, че не се търпя такава.
Ренкич, Hug.

# 188
Бър, да вземеш и мен да дръпнеш? Влача се като мърсол.

Ренкич, Hug

# 189
  • София
Ще се бутаме, дърпаме, ритаме взаимно, Сири. Нямаме друг избор.

# 190
Само да се поосеферя,и ви давам начален тласък 🤗
Днес малко се опитах да се напрегна,и Скъпия веднага ми се скара и пое товара.Утре ще ме очаква още нещо подобно.И категорично отрече,че първо ще свършим работата,и тогава ще ходи на неговата си.И в ей такива моменти,в които закъснява,и няма с кой да си споделя деня,или ще свърши нещо,оценявам най-много това, което имам.И ме налегнаха едни мисли...
Айде, наздраве!

# 191
Ренко, не знам какво е, но дано най-страшното да е в главата ти.

Уморих се днес, уж нищо кой знае какво, ама ей на изцедена съм.

Ще пускам дълга коса да има за какво да се дърпам.

# 192
  • France
Моята пък отказва да расте след втората бременност.
Забравих да пиша, че Попи има гуш от мен. И да пише по-често. На мен поне ми помага

# 193
Значи, да се вземате в ръце!
Стягате се и никакво предаване. Да,човек трябва да измрънка когато не е на ред и това е нормално, в хода на нещата, но съвсем не означава,че трябва да увеси нос. Всеки ден пред нас е предизвикателство и трябва да сме готови да го посрещнем. Добър, лош, хубав, скапан, вдъхновяващ или принизяващ - какъвто такъв. Гледаме напред с вдигнат глава. Дишаме, стискаме зъби, усмихваме се и живеем. За това сме тук, за да има утре.
Хайде сега накокошинете се порядъчно, сипете по едно и с усмивка напред! Всичко ще бъде наред!

# 194
Прегръдки момичета!
Ренко, стискам палци каквото и да е, да го финтираш бързо, щом трябва да се пазиш - прави го!
Да не би ретроградният Меркурий пак да шета?

Общи условия

Активация на акаунт