Отговори
# 270
  • Варна
Знаете ли, че...
(100% не знаете, щото няма откъде)
Скрит текст:
Наша милост Дорчо с групата имаме съвместна песен с Теодоси Спасов. Обаче не е за хвалене работата. Едно "поръчково" стана, не е в стила ни, с Теодоси даже не се видяхме.

Знам, че се включвам кат една кифла, само като за "фукня" може да прозвучи, извинете. По-скоро интересен факт се надявам да споделям. Ще изтрия на сутринтЪТ. Simple Smile
Чета и съчувствам на всички и продължавам да стискам палци където трябва, обаче мозъкът ми е много изморен за да събера сили да пиша повече.

# 271
Днес приключих “Истината за случая Хари Куебърт”. Знаеш ли я? Заплетена и интересна до края ми беше, препоръчвам я и се чудя да подхващам ли следваща на автора, че са бая дълги, тая я слушах над месец.

Изчетох я на един дъх още като излезе. И точно тези дни се сетих за нея и че остана на място, откъдето вече няма как да си я взема обратно. А е от книгите, които ми се искаше да запазя. Както и да е. След нея прочетох и "Загадката на стая 622", както и "Изчезването на Стефани Мейлър". "Балтиморови" съм си ги оставила като се прибера за Коледа да си я купя. Останалите по- натам, но може първо и да се опитам да ги намеря в ел. вариант. Или ще проверя и в Сторител. Heart Eyes

За коликите... милите вие. Да минават бързо, че аз със щерката доста драматично го преживявах (от безсилие ревях с нея), за сина не помня. Но той си беше голям ревльо, та ако е имал въобще, са били във вид на допълнителни октави към шумовия фон.

Сири, започнах да гледам филм (сериен) за Светлана Алилуева, но на третата серия някъде се отказах.

Дорч, за фукня си е. Hug Къде може да се чуе парчето?

# 272
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дорч, не трий! Simple Smile
бърди, и аз искам. така искам да чуя Хилда на живо... и другите няма да откажа.

# 273
Ахой, дружина!
   Азалия, сили,душО, имаш ли онова с костилките,дето се загряват? Да питам щерката пази ли го? Поне малко да облекчава.
    На майка хубавеца си дойде вчера,не мога да му се нарадвам.Сменил прическата, поорязал брадата.....Снощи бачка до 2 ч,аз стоях да му правя компания и да си говорим.
   Хладно и мокро е при нас, но не се оплаквам.Привтно е.
  Едно агнешко съм извадила за днес.
   Утре ще си ходят столичаните ми, малко да поопразнили картите,та ще им направя някоя друга кутийка да имат до заплата.Един бананов кекс замислям,по рецепта на Ирина Тенчева,доста се харесва у нас.И тирамису иска Принца.
   Някой има ли по-лесно рецепта,в смисъл подобно на тирамису.Аз имам онази,дето белтъци,жълтъци сурови се бъркат,ама не ми се ще нея да правя
    Спокоен ден ви желая, да си починете,ей!

# 274
Добрютру!

Златенце, значи да знаеш много се изкушавам някой ден да си изпрося да се присъединя към някоя от твоите разходки. Обещавам да не говоря Simple Smile

Марулета,  аз не правя тирамису, но бишкоти, отгоре маскарпоне със сметана, боровинки и така колкото събере съдът.
Без боровинки, натопени в еспресо бишкоти и какао отгоре няма ли да наподоби тирамису

# 275
Добро утро! Изпреварвам тази сутрин Мисти с кафето. Хубава събота!

# 276
  • София
Бърди, много ви се радвам на активната културна програма.

Дорче, еми това си е за хвалене.

Имам нужда от помощ за рецепта за кефал. Никога не съм готвила. Поне е изчистен.

# 277
  • Пловдив
Добро!
Тъкмо ида, ама кафе ималоооо... Simple Smile Пия!

Бърди, ма казвай ги тия работи де! Къде ги следиш? Бихме отишли заради Теоеодоси...МУ много тачи звука на кавал Simple Smile

Сноще бая се заседяхме...даже синкото преди мен си не дошъл Grin 🙃
Пратих мЪха до турската пекарна за бюрек. Отдавна и се каня.
Пералня върти и днес тряя мием джамовете. Няма как да отлагам...ма първо имам обиколка за пазар.
Свекито е болна и днес няма да ходим.

# 278
Прозорци няма да мия. Утре го дават дъждовно.

# 279
Намерих си рецептата.Ако стане сполучливо,ще споделя.
   Тамън да се наканя да трия джамове и заваля.

# 280
Утро! Пия кафе и се чудя да подхващам ли изобщо нещо и какво. Следобяд сме в Търново, дават го дъжд да се лее.
Мид да питам ли там за контакт за медицински педикюр в София, може и да има информация дамата при която ходим?
Тийна ми скъсява живота, кара косите да белеят... втори пореден петък си удря краката, миналата седмица десния, вчера левия. Миналата седмица директно пострада един от пръстите - замина и пластика и тампонада. Вчера поне не пострада нокът, а сгъвката на палеца.
Разни неща изскочиха за ремонт, спирателен кран, после батериите на мивките. Време няма, но трябва да открия такова, да кандърдисвам майстора...На работа 100 задачи, все на педал, все бързай. Грешка си хванах, голяма и тъпа, добре, че навреме и без последствия всичко корегирах. Вчера поне се видях с приятелки на винотерапия. И главата пак ме мъчи..., стига съм ревала отивам да свърша нещо преди да хукнем по пътищата.

# 281
Ули, не се помайвай, ми пиши. Тя мойта пътека е като разходка в парка.

# 282
Ули, не се помайвай, ми пиши. Тя мойта пътека е като разходка в парка.
Тъкмо такива обичам Simple Smile

# 283
Морския кефал е специфичен. Готви се най-често като плакия с много лук.

# 284
Мисте, туй специално в Ивентим го видях. После и из фейса оттук-оттам.

Пътуваме ний, мрачно и облачно е, дано ни се размине дъжда.

Общи условия

Активация на акаунт