Отговори
# 255
Вчера за едни крем супа от сладък картоф + сервирах с цедено мляко, за др печено пиле с картофи на фурна. Днес кърначе изпекох, че бях по света и у нас и нямах мн време.

# 256
Ох, каталясах.
Едната стая изчистих и оправих от-до - прозорци, пердета, под, прах, парцал, подреждах, изхвърлях разни неща (тихо да не чуе МУ), смених спално бельо. Другата остава само утре да изпера и закача пердетата и малко да подредя. Изпрах незнамколконаброй перални. Нищо не готвих, мама ме отмени в тази дейност - мусака. Нахлепах си косата и сега чакам да стане магията.

Както се притеснявах какво ще става със служебните ангажименти, днес две предложения, от вчера едно проектопредложение. Едното ми харесва, но не знам дали ми стиска. За поделник така хубаво ме подредиха, че пак ще охкам и пъшкам цяла неделя пред компа.
Утре се чудим накъде да хванем.

# 257
Мъфини банички и 3/4 торта, че ми свършиха бисквитите за половината последен ред. Имам и кекс да правя. Ама те са за утре. Сирос сега ме подсети, че нямам нищо за вечеря.

# 258
  • Наблизо
Аз ще се опитам да навия ММ да отидем да хапнем в една закусвалня до нас.Не ми се готви,имаме за готвене..ама мисля да го оставя за уикенда,че и тогава трябва да се яде.Оммм...

# 259
Вчера правих прясно зеле, за тази вечер съм решила зелен фасул. Свеки ми пратила една торба, снощи го почистих и бланширах, сега само ще го задуша с лук и зеленинии.
Малката си е изпекла замразена пица и обяви, че щяло да ѝ стигне. Едва ли.

# 260
Ние бяхме на пиле на грил от Билата и печени сладки картофи.
Тили, аз и преди бях писала за Клифтън, много ми хареса, пък и я открих съвсем наскоро, та имах късмета да я изслушам на един дъх. Днес приключих “Истината за случая Хари Куебърт”. Знаеш ли я? Заплетена и интересна до края ми беше, препоръчвам я и се чудя да подхващам ли следваща на автора, че са бая дълги, тая я слушах над месец.
Нас май ни почнаха колики..

# 261
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ние бяхме на пиле на грил от Билата и печени сладки картофи.
Тили, аз и преди бях писала за Клифтън, много ми хареса, пък и я открих съвсем наскоро, та имах късмета да я изслушам на един дъх. Днес приключих “Истината за случая Хари Куебърт”. Знаеш ли я? Заплетена и интересна до края ми беше, препоръчвам я и се чудя да подхващам ли следваща на автора, че са бая дълги, тая я слушах над месец.
Нас май ни почнаха колики..
Как ги готвиш тези сладки картофи?

Съжалявам за малката бонбона, коликите са много неприятен момент Sad

# 262
Ох, тук много заваля, а мислех, че ще почака до утре следобед, за да се кача малко горе.

# 263
Ние културтрегерствахме.
Хилда, Васил Петров, Теодоси Спасов, филхармония. Теодоси да ти свири Междузвездни войни и Пинко Heart За втори път го слушам на живо, наслада е този човек.
Чудно беше, само сцената им беше малка.

# 264
Азалия ,подхващай следващата на Жоел Дикер, всичките си заслужават...
Наспорт!

# 265
Бърди, звучи приказно! Май често има изяви по вашия вилает..
Съншайн, нарязвам на уеджис.. като за пържене все едно.. редя върху хартия за печене едно до друго, зехтин, сол, чесън на гранули и розмарин. Вървят много и със сьомга! И вино!

# 266
Азалия, ние обикновено ходим в Пловдив. При нас нищо не се случваше много време, преди години се бяхме прочули с неотоплена зала, изпочупени гримьорни и ужасяващи тоалетни - някой гостуващ актьор беше публикувал снимки и коментар във фейса. Сега читалището е ремонтирано, аз влизам за първи път след ремонта. Хубава програма са направили за идните месеци - театри, концерти. Другият месец ще идва Васко Василев. Дано продължи в този дух. И кино имаме, след дългогодишна пауза. Него не го следя, по принцип не съм фен, но се радвам, че има.

# 267
Ние културтрегерствахме.
Хилда, Васил Петров, Теодоси Спасов, филхармония. Теодоси да ти свири Междузвездни войни и Пинко Heart За втори път го слушам на живо, наслада е този човек.
само да си дошла на къра и да не си се обадила!

# 268
Ние културтрегерствахме.
само да си дошла на къра и да не си се обадила!
А, сакън. На родна земя бях Simple Smile

# 269
Разминати се. Вчера са били тук. Ама нищо, да си знаеш Kissing Heart
И аз исках да отида, ма няма как.

Тили, да. На Джефри Арчър. Аз мъча Дъщерята на Сталин, ама ще я пускам по нанадолнището. Не е моето.

Общи условия

Активация на акаунт