Отговори
# 240
Изпратихме МН и изведнъж ми дойде настроението. 😄 Това не знам добре ли е, не е ли. Детето естествено веднага се разписа. Събори пакет брашно и захар на земята. Като отивам да видя какво е станало, ме гледа ухилено, ръкопляска и казва "Браво".

Ренко, одеве те пропуснах. Не видях какъв проблем имаш, но стискам палчета всичко да отшуми бързо!

# 241
Пфффф, може ли да се оплача, колко тъп похват е да започнеш сериал/филм с една минута нещо си и после бам: 1 седмица/месец/година по-рано.
Аман от безидейност, един като почнал така и хайде всички. Хайде нещо друго да става модерно, че да се спре в тая безсмислена глупост

# 242
  • Наблизо
Здравейте!

Аз хич не съм математически човек,литературата и историята и философията са моята сила.

Днес съм по -дибре,вчера не знам какво ми беше.Затова зяпайки във фейсбук в работно време,попаднах на картина на Октав Тасерт на починала майка от замръзване през 19ти век,което държи заспалото си детенце.Хора,ревнах.И сега ми е гадно.

Пия кафе и съвсем се вкиснах.

# 243
Бюти, тя седмицата е такава, нещо са ми потънали гемиите ама гледам да не се въртя мисловно около това...

# 244
Аз беснея защото някой колеги са по-идейни но по-тъпи от комсомолски секретари ! То бива натегачество, ама да скапваш работата на екип с това ...

Мразя да си купя 2 книги от поредица и да чакам трета с години кога аджеба ще има превод.

# 245
  • Наблизо
Искам само да си гушна калпазанчето и да си го нацелувам.
И после да се свия на дивана.
Ама утре ще помагам на приятелка да изхвърля хладилник и т.н. неща на сметището..

# 246
Може да ти подейства добре това с приятелката 🤗

Лане, калпавите филмови адаптации също в кюпа. Гледах сериала по Властелина в Prime Video, ама гигантска тъпотия са сътворили за много пари.

# 247
Ако говориш за това което в момента тече за предисторията на Властелина - не е лошо, но много разтегнато.

# 248
  • тук и там
А,нИдей тъй,Злате-моят мъх го гледа ,че и го харесва Rolling Eyes.Иначе аз едва изгледах първи сезон и споделям мнението ти,отделно че са ми антипатични и актьорите,които са подбрали.Книгата не съм я чела ,сравнявам с филма Властелинът на пръстените и Хобит(нея съм я чела). Игри на волята гледаме сега, сериали и филми само когато има време,през уикенда обикновено.

# 249
  • Пловдив
Мен ме чака зорна седмица, а и близките месеци ще са такива Confused
Ноооо се надявам да е за добро! Като имам подробности ще кажа Simple Smile
Първо обаче ми предстои офисно излизане с колежки тЮнайт.

П.п...Скайче, как е студента?

Ренко, ти по-добре ли си?

# 250
Баш за него говоря. Не ми харесва, а на места не разбирам и какво точно се случва 🤪😆 и накрая като видях тази курдисана жена да ми обяснява в резюме действието, се отказах.

# 251
И у нас много се тачат тези продукции, а на мен са ми изключително скучни. Но домашните си ги гледат и им се радват, а аз през това време си гледам нещо, което на мен си ми харесва.

Тези дни слушам на Сторител “Богат, беден”. Не съм чела книгата; помня, че имаше някаква тиви продукция едно време (много едно време), която събираше домакинствата вечер около телевизора, а ако пък имаше къде  и “на цветно” за се гледа- кефът вече беше двоен.
Та идвам с препоръка- в случай, че някой се чуди какво да подхване.

# 252
Трябва да я препрочета,  Тили. Мерси, че напомни за книгата.  Ако не си чела Каин и Авел, препоръчвам.

Извън учебно - културната тематика, трябва и да се яде. Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес Joy

# 253
Вчера пилешки хапки и пържени картофи.Днес за обяд си правих нещо като сирене по шопски,после кИфтета,за някои за бургери,за други-натюр 😁
Мисте,не.Но стискам зъби.
От магазина явно вече се чувствам много гузни,и започнаха писмено комуникират с мен 😁.Щото и днес някой е направил грешка 🤯.Поне не съм в ущърб този път.

# 254
На Дж. Арчър ли, Сири?
От него съм прочела абсолютно всичко. И както писа Лан, съм чакала всяка следваща книга от сагата за Клифтън.

Вчера- такоси.
Днес сьомга във фраера, маринована а- ла азиатски стил, картофено пюре и салата домати, краставици, червен лук.

Общи условия

Активация на акаунт