Отговори
# 225
Мисте, на мен ми се вижда късо, то е на дължината на някакво сако. Освен туй моделът идва втален и по тялото, и ако вземеш по-голям номер, няма да седи добре.

# 226
Мисти, за кой сезон?
За мен е дебело за преходните и късо за зимата.

Алгебрата ми е лесна, там всичко е логично и ясно. Виж за геометрията не мога да кажа същото Simple Smile

# 227
  • тук и там
Нямам GPS в колата,ползвам телефонът и Гугъл мапс,ама нещо не ме кефи.Някое друго приложение да препоръчате?

# 228
Добро утро в петък!

Кайси, аз ползвам Waze. Но то е по-скоро да следиш трафика, а не за навигация. Не знам в Белгия дали е достъпно.

Мисте, и на мен ми е непрактично това яке. Прекалено дебело за сега и късо за зимата.

# 229
Добро.
Събудих се с главобол. Лек, но го има.

Ако го взимаш с идеята, че ще ти пози и кръста- да. Гъзовейка си е.

# 230
Кайс, какво не харесваш?
Аз ползвам и двете, и ги редувам.

# 231
  • София
Е, а, де! Как се разбира математиката. Лесна е, като ти е такъв мозъкът. Виждаш формулата или фигурата и ти стават ясни нещата. Просто се наместват, логични са. Ако имаш пропуски, не става, да. Аз пък питам как помните дати? И големи обеми данни? Ей там вече хардът ми е малък.

Ау, що ми хвърли сега това яке в очите. На тая цена.

# 232
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А ДобрЮтро!
Имам мъж, нямам кафе.брррррр

Якето ми харесва. Аз съм къса и с дълги якета съм като забита в земята.

# 233
  • sf
Добро утро! Много се радвам, че е петък, а ме чака и почивен понеделник. Мисля обаче утре да разчистя яко кухнята. Имам съдове, дето от години не съм ги ползвала.

Аз пък имам кафе, ама нямам мъж. 😆

# 234
  • Пловдив
Да, не ми трябва Simple Smile Мерси!

Кайс, ние ползваме Waze.

# 235
Мъхът твърди, че нямам пространствено мислене и за туй мога само да чаткам сметки по формули. Той пък дати не помни, а аз даже не се и напъвам. Помня лесно дати и имена на улици. Може би наистина до начин на мислене и профил.

# 236
Да, точно, всеки мозък е различен.
За мен алгебрата и граматиката фукнционират по еднакви правила, ясни и точни Simple Smile
Геометрията ми е пълна загадка, дескриптивната геометрия така и не можах да я "видя" въпреки всички опити и онагледявания.
За съжаление по-младото ми "аз" още не знаеше, че това не е никакъв повод да се чувства тъпа, а просто как функционира мозъкът.
Докато ей тази последната част липсва от живота на децата ни, всичко е наред.

# 237
Брутр.

С точните науки съм жив зян. По историята и разказвателните съм аз. Много ги помнех датите едно време, сега съм позабравила. Навързвах си ги някакси. Ей тая дата е два дни след рождения ден на чичо и е в рождения месец на дядо, примерно. Спомням си ярко обаче, един изпит в уни по Византийска история. Ей Богу, огромна тухла с хиляди дати и изпитващ, който много държи да се знаят всичките. Там не навързване, нищо не ми помогна.

Детето цяла вечер спа връз мен и сега всичко ме боли. ММ заминава днес и си оставаме сами за няколко дни.

# 238
Няма да забравя настолната книга на мъжа ми, когато се загаджихме.
"История на света в дати".
Ей, Богу!!! Огромна тухла, тип оксфордски речник. Дата- инфо- точка. Нищо по- съществено какво, как, кое е довело до събитието.

Обичам история аз. С годините се научих да черпя инфо от различни източници и гледни точки, и доста от нещата, които все още се преподават одобрени от МОН като твърдо верую, в моите очи отдавна са пречупени и оборени с факти, достъпни на два- три клика.

В химията обожавах валентностите.
По геометрия всичко, щО касаеше тангенс/ котангенс ми доставяше удоволствие.
Физиката я асоциирам винаги със случка 5- 6 клас някъде. По време на час се случва земетресение и "другарката" (по това време) решава да ни покаже нагледно как може да установим силата на труса. За щастие, никой не ѝ обърна особено внимание и дружно напуснахме както кабинета, така и сградата на училището.
Иначе и физиката ми допадаше, особено когато я разбирах. Blush

# 239
Мистиче, за мене е късо ... Д-то ще стърчи навън и ще му е студено и ще се вижда колко е голямо... моето де, не твоето Stuck Out Tongue От мен Не за якето Smile

Ули, точно така мисля и аз. Езикът е в голяма част математика и логика. Затова и по БЕ, и по Математика съм добре... Валентности по химия прекрасно смятах. Сега нищо не помня... карай...

Общи условия

Активация на акаунт