Отговори
# 210
Тили, по мое време имаше гимназии и техникуми.  Учените бяхме в техникумите Joy

Е, по мое също. '76 съм. Бях във филиал на езикова гимназия, а химията и физиката макар и да ми бяха супер интересни и да ги разбирах, учителките направиха всичко възможно да ги намразя. Веднъж се прибрах с три двойки по химия за един ден- върнато контролно, изпитване и за подсказване (по милост ми писаха 2, а не 1). Joy
Добре ,че баща ми до 11- ти клас не знаеше кой клас съм (в 11- ти вече запомни заради бала) Grinning, а и не знаеше училището ми къде се намира. Човекът така и не разбра колко нерви съм му спестила.

# 211
Е, кака си ми Grinning

# 212
Мноу сте меки
Гърч и контрол требе, иначе ти се качват на главата Stuck Out TongueSatisfied
Ма спокойно, не я гърча толкоз, и аз съм мека... Wink

# 213
То остана по натюрморт и петолиние да гърчиш детето Grinning
Животът е математика, там бих гърчила много, но в тоя живот няма да е.

# 214
Ох, с тая ваЩа математика, да й се не види и пущината Joy

Нашите и двамата с математически ум, завършили училища с много учене на математика, избрали си професии със сметки. И накрая не знам какво се объркало, ма ей ме на, пръкнала съм се аз, която смята 7 по 6 с калкулатор. Питате ли ги, горките? А МУ питатете ли го, горкият? Завършил математическа, инженер човек и накрая жена му смята 7 по 6 с калкулатор Joy
Идеално си живея аз без математика Grinning

# 215
Това беше и голямата мъка на баща ми- моят нематематически устроен ум. Но му се реванширах със зет и внуци математици. Blush

# 216
  • Fairbanks, Alaska
На мен физиката ми беше най-омразният предмет. Като свърши даден раздел в учебника, се правеше контролна. Можеше да бъде урок от учебника или нещо като въпросник с малко странни въпроси. За двете години, през които я учих в гимназията, все с 5 приключвах срока. Много ги мразех въпросниците, тъй като все ме подхлъзваха и ще изкарам 4 или 5.
Музика след 8 клас не съм учил. В 8 клас ни караха да пеем индивидуално "Одата на радостта".
А математиката-жива мъка. Добре, че бяха уроците, та да успея да се освободя и от матурата. Всъщност и от двете матури се освободих.

# 217
  • София
За оценки не мрънкам. Не съм забелязала някой да те пита на интервю за работа колко си имал по музика в осми клас...Виж, за батак в гардероба съм викала. Не че с успех.

Добро утро. Сърбят ме очите и подсмърчам, тече ми и кръв от носа. А честит ми петък.

# 218
Добрютру!

Бъръльо, ама те на интервюто и за гардероба няма да питат, не се 'аби Grinning стига да не е твоят гардероб, де Simple Smile
Сега те дочетох, не изглеждат свързани, ама гадно са се събрали при теб.

Нищо не помня аз от химията, нищичко. От физиката тук-там и още ме гложди един въпрос от едно изненадващо контролно, на което имах 2, макар че според мен бях отговорила вярно поне на тоя въпрос Joy

# 219
Добро ви.

Не ни ли почнаха мн рано тия вирус гадУвИ?!

# 220
  • Пловдив
Добро!

Хич не ми трябва тЪз математика, ма на...животът се стече по др.начин и пак я мразя Grin и избягвам.

# 221
  • тук и там
И аз като Бърд. Баща ми каза,че за мен математиката ще си остане вечна тайна.Grinning . Добро утро!

# 222
Ан тъй Мисте, кафето днес на остъклената тераса,че при нас се онождат ветровете.
    Математика?????!!!!!! Вечна тайна. Набор '74 съм, в 11 кл първия срок двойка за срока.Иначе отличничка.
    Спокоен да ви е петъка,вещички!

# 223
  • София
Математиката ми е лесна, защото я разбирам. Химия и физика също не са ми драма. Физическа география също. Виж, историята за сметка на това...тъмната страна на учението беше за мен. Това да помня дати, имена...брррр. Имам си комплекси, че ми е слаба общата култура, заради липсата ми на познания по история.

# 224
  • Пловдив
Не знам как се разбира математиката Thinking

Туй якенце многу лий късо? Как мислите? Simple Smile
https://www.reserved.com/bg/bg/kapitonirano-yake-3041t-80x?utm_s … hpfmhmKExQsnUVrlI.

Общи условия

Активация на акаунт