Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 853
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 60
Dove  не трябва  ли да обявят днес?

# 61
Фереро и на мен са ми любими и ще участвам със сигурност. Миналата година спечелих Samsung galaxy watch

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 17:23 от JustMila

# 62
Точно днес мислех да пиша, че очаквам ежегодната игра на Фереро. Никак не ги харесвам, но другите ги обичат, а аз като рожденичка в месеца се включвам и не съм печелила 🤣

# 63
Dove  не трябва  ли да обявят днес?
И аз тях чакам 😄

# 64
Благодаря за новата тема. Здраве и успех на всички в темата.   https://ff.hellenergypromo.bg/winners - Фантастико и Хел

# 65
С колонка сме от Хел Hug

# 66
Честит ни октомври, да е топъл и успешен! 🍁
Честита нова тема, благодаря за труда на Захарчето и Станимир, както и на всички, които помагат темата да е полезна, подредена и уютна! 🌹
Мога да се похваля с две много желани и полезни награди за хора със седмокласник (като мен) - ваучер за storytel от Фантастико и ваучер за уча.се от Инстаграм. Много съм доволна! ❤️
Много късмет на всички през октомври! 🍀

# 67
  • София
Благодаря много за темата!
Отдавна нищо не ми се беше падало, но днес получих смс за ваучер от Ная. Радвам се много и ми се отвори апетитът да участвам в повече игри, отколкото бях намислила, но ще видим..
Късметлийски месец на всички!

# 68
  • Пловдив
Разгеле, най-сетне да спечеля от КК...

# 69
  • Елхово

И аз със сак Flowers Four Leaf Clover

# 70
Хееей, честити награди! Аз от колата и този път съм без нищо.

# 71
Приключвам Ная -без награда.С над 10 кода в КК и няма тениска,(ако има някой излишен код ,бих опитала),2:0 за Своге.Участвам 2 пъти в Маги и Милка.Също имам участие и в P&G и Кауфланд .И в КК участвах за сак,но не ме огря.Та така,започвам месеца традиционно с нищо.Честито на спечелилите!

# 72
Тази вечер получих обаждане от Нутела. Много се зарадвах Simple Smile

# 73
Здравейте, наградите от Nivea с кой куриер ги носят? Ако са Европът да ги тормозя всеки ден, защото имах една уж непотърсена пратка, а дори нямах обаждане от куриер. Изключително ужасно обслужване.

И аз си чакам наградата от Nivea от лятната им кампания.Писах им имейл и ми отговориха,че наградите ще се доставят скоро.Иначе съм с ваучер за оптики Леонардо за 300 лева. Innocent

# 74
Аз пък имам пропуснато от Нутела, телефона беше до мен и само светна. Върнах обаждането, неуспешно.
Дав вероятно утре ще обявят.
Ще се включа във Фереро.

Общи условия

Активация на акаунт