Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 151 - октомври 2024)

• 116 732
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 395
  • у нас
Търсих, но не открих, на кой може да е този номер? Да е звънял на някой от вас?
+359897674644

# 1 396
  • София
В сайта на NAOS-SPACE.BG/bioderma има игра с регистрация
От вчера се опитвам да вляза в профила си и то през линка, който са ми изпратили, но не става. Някой друг има ли проблем?

# 1 397
  • Дупница
От вчера се опитвам да вляза в профила си и то през линка, който са ми изпратили, но не става. Някой друг има ли проблем?
Цмених си паролата и ме пусна.

# 1 398
  • При децата ми
Coca-Cola App ме е изкарало от профила. След като влезна пак и получа "магическия линк" ме връща отново в начало. Някой друг с такъв проблем?

Тъкмо това влязох да кажа и аз. Вчера дойде тениската от "Загорка", но забравих да я снимам.

# 1 399
Не мога да вляза в приложението на кока кола, уж ми праща някакъв код за верификация на имейла, но код всъщност няма. Някой знае ли какво се прави?

Рестартирай телефона и опитай пак докато ти изпрати кода на мейла. При мен така се оправи
Благодаря, стана с рестарт на телефона.

# 1 400
Ох чак ме е яд, че купих на либрес. Не става и не става.
Bundyrose, подозирам, че снимката на касовия ти бон надвишава допустимите размери. Аз ги смалявах, за да кача. Провери това.

Снимката е ок, пише че успешно е качена, но когато натискам регистрирай участие просто не се изплаща. И от мобилна версия, и от десктоп така

Пробвайте да въведете името и фамилията си с латински букви. И може и формата на телефона да пробвате в различни варианти или пък стойността на продуктите, написана с точка или запетая.. И аз не успях да кача първия път, намалих размера на снимката, качи се и не се активираше бутона за регистрация, но мисля, че успях с латински букви. Просто беше отдавна.Виждам, че има отметка и за това, че "не съм робот". И това трябва да е цъкнато задължително.Вижте да не е от това.

# 1 401
Не мога да вляза в приложението на кока кола, уж ми праща някакъв код за верификация на имейла, но код всъщност няма. Някой знае ли какво се прави?

Рестартирай телефона и опитай пак докато ти изпрати кода на мейла. При мен така се оправи

Аз все още не успявам да вляза, пробвах какво ли не,рестартирах телефона,деинсталирах и инсталирах наново приложението,но все път когато ми пратят мейла за влизане ми изписва " неуспешна верификация " и така и не ми пратиха код. Някой друг има ли го все още този проблем? Аз смятам да им пиша мейл,дано скоро го прочетат,че от КК не са от най-бързите.

# 1 402
  • Пловдив

Аз все още не успявам да вляза, пробвах какво ли не,рестартирах телефона,деинсталирах и инсталирах наново приложението,но все път когато ми пратят мейла за влизане ми изписва " неуспешна верификация " и така и не ми пратиха код. Някой друг има ли го все още този проблем? Аз смятам да им пиша мейл,дано скоро го прочетат,че от КК не са от най-бързите.
И при мен се получи след рестарт на телефона.
Вълшебният ми линк беше отишъл в спама. А до момента винаги в пощата ми идваше. Проверете там, ако не сте...

# 1 403

И при мен се получи след рестарт на телефона.
Вълшебният ми линк беше отишъл в спама. А до момента винаги в пощата ми идваше. Проверете там, ако не сте...

Пробвах вече 20 пъти, линка винаги си го получавам в пощата и дори известие ми идва,че имам непрочетено съобщение, отварям и пак едно и също всеки път

# 1 404
Може ли този, който спечели от Захарни заводи да сподели дали е с бележка от обикновен магазин или е от сайта/или Метро/? Аз играя всяка седмица, вярно че с едно участие за ТВ, но сме 7 в офиса и никой нищо не е спечелил. А от темата само един ми е хипер малко Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Искам игри с нещо солено - сирене, кашкавал, кисело мляко Simple Smile
И за награди ТВ, перални, сушилни, съдомиални - аз да си кажа, които чете ще си направи изводите Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много ми е напрегната последната седмица, та в един пост ви помрънках - мрън, мрън, мрън Simple Smile Wink

Аз съм с кресло. Едната бележка ми е от Кауфланд,а другата е от обикновен магазин. Обикновената бележка снимах до локумите.

Имаше една игра на Орбит и dir.bg с попълване на анкета. Откривам само страницата,но не и печеливши,а съм си отбелязала,че вчера трябва да са обявени.
Пробвах се и в Милка и Лидл - без късмет.

# 1 405
Коледната игра на кока кола.

# 1 406
  • Б
Аз писах до  P&G  за играта на Кауфланд, обаче нямам отговор.  Кога отговарят? Всичко, което са написали е изпълнено. Вчера пак им писах пак няма отговор.

# 1 407
  • Пловдив
Историческата ми тениска от Загорка Ретро е при мен Joy Спечелена втората седмица, пропътувала България на длъж и шир, току-що Европът ми я донесоха (след неуспешния опит вчера) Joy

# 1 408
  • София
Скрит текст:
Смених си паролата и ме пусна.
Смених я, но пак не стана!

Аман вече! Какво им става? По едно и също време проблеми с Кока-кола, с Лидл плюс, с Биодерма... Sad

# 1 409
  • Бургас
Имам известие за пастите за зъби на Колгейт от форума. По-късно ще отида да си ги взема.

Общи условия

Активация на акаунт