Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 663
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Glasgow
Завиждам за Ейдриън Броуди 😍

# 1 966

Завиждам за Ейдриън Броуди 😍

Стига, бе. Готин е Броуди, ама чак пък хубав... (аз не си падам по красавци, де). Искам аз да съм хубавата. Smiling Imp
Готина вечер, мацки.
Пускайте още чаровни грозници!
ПП: За мен Бардем и близнакът му Джефри Дийн Морган не са грозни, а супер секси мъжаги. Purple Heart

# 1 967
  • Glasgow
Аз да съм казала, че е хубав 😂 Просто ми харесва, помня една съфорумка дето го беше виждала като снима в България, аз го изтървах, каза че прилича на изпаднал наркоман.

# 1 968
   Красотата е в окото на гледащия. А и ние тези талантливи грозници, актьори, като Ейдриън Броуди или Венсан Касел, не сме ги гледали само на снимка, а във филмите, в които играят. Има талантливи хора, които могат така да изпълнят пространството, че изобщо не те интересува какъв им бил външния вид.
   В този ред на мисли, за мен и Питър Динклидж е хубав. И е внушителен и мъжествен.

# 1 969
Кой спомена Мадс? Animal Heart Eyes Cat
Броуди на мен не ми е в тази категория, на секси грозниците.

# 1 970
Дайте научни доказателства, че Х хромозомите "съдържат повече информация". Явно това е някаква нова биология.

#Frozen#, X хромозомът е ок. три пъти по-голям от Y и съдържа ок. 900 гени (носители на генетична информация). За сравнение, Y съдържа едва ок. 100 гени. При някои биологични видове Y хромозомът дори е изчезнал и това не води до загуба на кой знае каква генетична информация. Очаква се и при хората да стане след много, много години.

Ето произволни източници от гугъл:

https://www.genome.gov/about-genomics/fact-sheets/X-Chromosome-facts

https://www.latrobe.edu.au/news/articles/2022/opinion/men-are-sl … heir-y-chromosome

# 1 971
Извинявайте, но Джефри ми е като от Алиекспрес. Не е чист южняк.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 18:23 от Анонимен

# 1 972
Аз да съм казала, че е хубав 😂 Просто ми харесва, помня една съфорумка дето го беше виждала като снима в България, аз го изтървах, каза че прилича на изпаднал наркоман.

Хаха, представих си го.

И този чичо е чаровен грозник за мен:
Скрит текст:

ПП: Ама пък как всичките грозници са с такива красиви жени - Пенелопе, Моника, Тина и т.н. ! Явно заради харизмата.

# 1 973
Хавиер Бардем, Мадс Микелсен и Венсан Касел са уж грозновати, но излъчват толкова харизма, сексапил и мъжкарство, че никак не са ми грозни всъщност Innocent Разбира се, говорим за по-младите им версии. Много по-секси са ми от конвенционално красиви, но сладникави и без присъствие.

Какви грозници, просто мъже, та дрънкат.
Венсан Касел в "Монахът"
- направо го изпих с очи там, че  даде воля на въображението.
А Мадс си е  сладурче навсякъде заедно с брат си Ларс. Даже се чудех кой повече ми харесва.

# 1 974
Изброените изобщо не ми влизат в графата "грозници". Венсан Касел пък редовно се дава за пример за чаровен грозник, а той е просто хубав мъж, лошо момче, та дрънка! Вижте му млади снимки, каква грозота, какви пет лева! 😀
По мое мнение, чаровен грозник е партньорът на Лейди Гага в "Домът на Гучи", Адам Драйвър. Ама такова тяло, мъжко присъствие, ръст, силни ръце... майкооо!!
Слагам и Шон Пен - егати секси фъстъка с чворесто лице с малки очички. 😍

П.п. Поправка, Венсан Касел сега е 100 пъти по-готин, отколкото на младини. Да не се гледа млад! 😆

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 18:21 от Tess d`Urberville

# 1 975
Това е бретон-екстеншън, не се е подстригала.

То си пише в публикацията ама кой да чете.
Все пак е някаква си Сашка там.

# 1 976
   Адам Драйвър... Няма лоша роля този човек. Е, имаше един тъп филм, дето си спасяваше детето от майката вегетарианка, но той пак си игра добре. Изключителен. Дано повече да му гледаме кривата физиономия занапред.

# 1 977
Сашка Богданска си качила стори, в което приема предизвикателство с чупки в ханша. Много дървена.

# 1 978
  • на пистата
Бардем,Шон Пен,Касел,Джъд Лоу..ей такива мъже харесвам аз,А Харисън Форд и на 100г ще го харесвам 😁 И Пит и Клуни са хубави,но не са по моя вкус и тип.За един-два пъти стават 🤣

# 1 979
Аа сетих се и за друг “грозник”, който много ми харесва — Мат Смит. Най-вече като чичко Деймън в “Домът на дракона”, в “Короната” също. Има много кинематографично и хамелеонско лице, наистина уникално. От някои ъгли си е направо грозен, от други — крийпи, чак тръпки те побиват, от трети — класически красив. Перфектен Таргариън.

Иначе нямам нищо против конвенционалната красота! Брад Пит и Джъд Лоу си ми боНба.

Общи условия

Активация на акаунт