Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 659
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Последните страници са наслада за сетивата! Явно темата е зажадняла за чаровни грозници, мъжкари и малко Брад Пит 😁

# 2 011
Добре, а примери за известен хубав български мъж? Има ли такова животно или не?
Започвам с Камджалов. Heart
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 21:49 от Анонимен

# 2 012
Момоа и аз го харесвах много, особено ми течаха лигите по Кал Дрого. 🤤
Наскоро видях тази снимка с него и не мога да го ънсийнна (съжалявам предварително за всички илюзии, които ще разбия..)
Скрит текст:

Ама все пак нали знаеш, че това не е снимка, а фотошоп. Ето го без брада

# 2 013
И аз го харесвах като изглеждаше така, но тази му снимка ще да е на 10+ години. Не знам дали сте му виждала скорошни снимки, ето една, която е споделил този месец.
Скрит текст:

# 2 014
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хващат окото мъжете, но какво да кажа за Иванка Тръмп. Над 40-те, родила няколко деца и с такова тяло. Уникална жена с много чар и харизма, евала, голям фен съм и.

# 2 015
От нашите само тези … от младите не се сещам на прима виста някой да ми е секси.

# 2 016
Иван Иванов завинаги. ❤

# 2 017
Оправихте ми вторника, и аз имам класация, позволени изневери 😀
Кличко, Венсан и Мат Смит, егати аристократизма беее ❤
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 018
Тоя последният сигурно си сгъва прилежно бельото преди секс.

# 2 019
  • на пистата
Да си кажа,че харесвам е Александърчо

# 2 020
  • Наблизо
Ааа Куку,Мат е супер.Само така изглежда,тук е в ролята на принц Филип.
За мен Фасбендер и Хенри Кейвил.

# 2 021
От българите - Владо Карамазов е топ.❤

# 2 022
За мен Шон Бийн, моля 😚😚
Скрит текст:

Шон Бийн е бил голям красавец на младини. Поне в моите очи Simple Smile

Да, в детските ми години имаше един сериал с него. Беше ситуиран в едни по-рано времена, нещо като мускетарските, но в Англия.

Обаче имаше много мемета, че винаги го убивали пръв във филмите.

Имаше нещо като подписка или нещо подобно сред феновете му в следващия филм да не го убиват бързо 😂.

Между другото, не е съвсем вярно. В Марсианецът не го убиха, във Властелинът на пръстените - в края на първа част, което си е отделен филм.

В повечето му участия наистина умира. Кампанията беше нещо от сорта "Don't kill Sean Bean".

На прима виста умира във Властелинът, Троновете, Патриотични игри, Кеш, Златното око, Еквилибриум, Островът, Лорна Дун, Златното око ...

# 2 023
Мат Смит е много готин. На мен точно в Короната най ми хареса, просто много му отиваше ролята.

# 2 024
Оо да, Хенрито, ама като млад в “Тюдорите”. После стана с тяло като гардероб и глава като стопер за врата и не ме кефи. Е, като вещер го бива също Smirk
Скрит текст:

Също Ричард Мадън в Троновете и Медичите.
Скрит текст:

Въобще, англосаксонците не са известни с брюнетите си, ама като ги правят, ги правят добре. Но тези двамата могат да минат за келти всъщност. Единият е шотландец, а другият е от о-в Джърси. Оттам може да са минали по-малко сакси и нормани.

Общи условия

Активация на акаунт