Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 418
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 175
Сани и Ина на мен никак не са ми неузнаваеми, само са поостарели. Ина е пуснал бретон по пример на Лили Иванова, уж да излъже годините. Сани с червената коса си е същата, ама +20 години. Неузнаваеми са Преслава и Галена.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:46 от Не се сърди, човече

# 2 176
Мария Илиева солист с хора на Ваня Монева, изпълнява "Лале ли си", чудесна
https://www.youtube.com/watch?v=_rhPt4MeHmg&list=RD-u7xCYgRvAA&index=11

# 2 177
Мария Илиева солист с хора на Ваня Монева, изпълнява "Лале ли си", чудесна
https://www.youtube.com/watch?v=_rhPt4MeHmg&list=RD-u7xCYgRvAA&index=11
Много е талантлива Ваня Монева и много харесвам хора, но дъщеря й някак не я откривам подходяща в тази песен...

# 2 178
Присъединявам се към някои от вашите "петъци" и добавям още един- Джефри Дийн Морган.

# 2 179
Много прилича на Хавиер Бардем.

# 2 180
Преди 10тина години бяха като близнаци, сега остаряват различно.

# 2 181
Сани и Ина на мен никак не са ми неузнаваеми, само са поостарели. Ина е пуснал бретон по пример на Лили Иванова, уж да излъже годините. Сани с червената коса си е същата, ама +20 години. Неузнаваеми са Преслава и Галена.
Явно не сте видели второто видео - интервюто с Алпер Чочев. Устни и куп филъри по лицето, това не е тя просто...

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:46 от Не се сърди, човече

# 2 182
Явно не сте видели второто видео - интервюто с Алпер Чочев. Устни и куп филъри по лицето, това не е тя просто...
Сега го видях. Определено с бретон е по-добре. Както и с тъмна коса. Нещо ми се струва, на втория клип е със светли лещи.
Какво ли става с Пепа от тоя период.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:47 от Не се сърди, човече

# 2 183
От българите - Владо Карамазов е топ.❤
Да ,когато го видях за първи път преди повече от 10 години не успях да откъсна очи от него.Дойде при мен по работа и се чух да казвам-“на живо сте много по-красив” той се засмя и после колежките ме скъсаха от бъзик

# 2 184
В продължение на предпетъчната тема, Брад Пит, в "Легенди за страстта" и "Интервю с вампир", според мен, в тези два филма е най-красив.
Скрит текст:

# 2 185
Тес, Брад и на 20, и на 60 го взимам одма, както казват братята северно -македонци Joy
Моят пример за красив и сексапилен известен българин - Христо Живков, мир на праха му! Много го харесвам!

# 2 186
Лили Иванова: "Аз съм много над нещата, защото АЗ СЪМ ЛИЛИ ИВАНОВА"
Става в 12, закусва мюсли и до вечерта не хапва нищо, твърди, че масажите са вредни. Уникално интервю от 80-те Grinning . Даже не знаех, че тогава в БГ е имало мюсли.
https://fb.watch/voUzwjA9jl/

Страхотно попадение е това интервю.
Значи от младини си е сова Лили и ляга в 2 през нощта.
Преди ден-два четох интервю с мъжа, който ѝ помага за всичко и потвърди същото.
Че ляга късно, към 1.30-2ч и винаги чете книга преди това.
Направи ми впечатление,защото самата аз лягам по това време и се замислям как състарява това, а се оказва, че до 85години нищо ѝ няма на Лили.

# 2 187
Много Лилита сме явно 😂

# 2 188
То и аз обичам да си лягам към 1:30-2:00, но не мога да си позволя да спя до 12…та пропускам 😂😂 Никакво Лили не съм явно.

# 2 189
Това е така. Cry Половин лилита сме, наполовина на нейния сън.

Общи условия

Активация на акаунт