Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 365
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Като се има предвид, че в голяма част от живота си Лили Иванова има концертна дейност няма как да си ляга преди 2 вечерта. Концертите продължават до 22-23 часа да речем, после има техническа работа и се прибира в хотела или в къщи към 1. Докато се хапне и се приготви за лягане става 2.

# 2 191
  • Sofia
Лили преди 51год..
Скрит текст:

# 2 192
Много обичам стари интрвюта и предавания, ако ми попадне архив на БнТ всичко ще изгледам!
Колко различно звучи всичко, без модерни думи и жаргон, самият изговор на думите.
Иска ми се да бях си гледла децата тогава, без телефони и интернет.

# 2 193
Тя неслучайно има една песен "Скитница" - В нощите, когато гаснат всички светлини в стаята запалвам свещи и не ми се спи, може би и други като мен сега не спят - скитници сме всички в този свят, в този свят
Smile

# 2 194
Жаклин, аз също си мечтая да е спряло някъде за столетие технологичното развитие, но уви !

# 2 195
Лили преди 51год..
Скрит текст:
Досега търсих в нета, според прическата ѝ в момента на интервюто за кой мъж до себе си говори.
С Гаргов е с къса черна, с Чочо Владовски с дълга червеникава.
Много ми е интересно от коя година е. Май на първата снимка е с този клин от интервюто.
Скрит текст:

# 2 196
И аз това се чудя - за кой мъж със собствен ореол говори?
Лили е епоха, едва ли ще има втора като нея скоро.
Жена отдадена изцяло на кариерата си, вероятно много особен характер, не е съумяла да съхрани любовите си и да има партньор до себе си. С кого и кога е живяла последно?

# 2 197
Розали Петрова - жената до Кубрат Пулев
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 198
Кубрат и той-от кифла на кифла.....Даже малките момичета вече не се снимат с такива муцуни!

# 2 199
  • На морето!
Аз пък много се радвам, че не си отглеждам децата в тоталитаризма и имат възможност на избор какво, как и кога да слушат.

Семейството на Есмер явно и то е пострадало като десетки олигарси около путин. Не ги жаля изобщо, сами си охраниха палача.

# 2 200
Райнето. Все сама си е на снимки

Някой знае ли откъде са дрехите й?

# 2 201
Връщам малко темата към концертните дейности, но примерно аз не харесвам песните на Графа. Кахърни са ми, типично рачешко-депресантски. Докато не го чух за пръв път на живо на един (безплатен) концерт в Несебър. Направо е огън на сцената. И който обяснява, че не може да пее, много здраве от мен. Изключителен музикант е.
След това съм го слушала още няколко пъти, включително концерта на стадиона. Мнението ми де затвърди.

Любо Киров обаче е друга бира и въобще не ми хареса.

# 2 202
  • София
Никол Кидман..... ужас
Скрит текст:
Зоуи Салдана..... и тя е ужас
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Лео с гаджето (на 26 г.)
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:

# 2 203
  • софия
Връщам малко темата към концертните дейности, но примерно аз не харесвам песните на Графа. Кахърни са ми, типично рачешко-депресантски. Докато не го чух за пръв път на живо на един (безплатен) концерт в Несебър. Направо е огън на сцената. И който обяснява, че не може да пее, много здраве от мен. Изключителен музикант е.
След това съм го слушала още няколко пъти, включително концерта на стадиона. Мнението ми де затвърди.

Не харесвахме Любо, докато не отидохме на негов концерт, въпреки че на младини го слушахме в доста клубове с Те и преди Те. Има хубав контакт с публиката, организацията и сцената са на ниво.
Графа няма сила, която да ме накара да го харесам. Последната му песен като текст в частта "ако" силно ми реферира към Stay на U2, а те са икони и няма как да ги копираш.

# 2 204

За мен пък Графа точно на живо е гола вода. Иначе, евала, сам си пише песните - но те напоследък всичките с еднакво звучене.
 Веднъж дадох пари за билет за мини-концерт с него и не ми хареса. Той пее вярно и дотам, не владее никакви орнаментики - най-великият "номер" е да ревне като магаре в един равен тон в продължение на 1 минута. Съжалявам много, но той нали беше жури в едно певческо предаване. Там колко деца отпаднаха с умения по-добри от неговите.
Любо Киров може да не ти е харесал като тембър, като репертоар, но и глух ще чуе, че е по-добър певец от Владимир Ампов. На два концерта съм била на Любо. Залите са пълни и билетите разпродадени за нула време. Ампов и онова задушевно заведение, в което пя на живо, едва успя да запълни.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:43 от Мисифу

Общи условия

Активация на акаунт