Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 505
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 430
Малко по-друго беше за Васа Ганчева, но да не дълбаем пак.

Обаче се замислих - допреди 10-12 години имаше ВЛИЯТЕЛНИ телевизионни критици... Сега дори няма да успея да обясня какво на детето какво е било това телевизионен критик.

# 2 431
Абсурдно е Ирина да се съгласи Каменов да бие шамари на синът й, само и само да го направи известен. По-нелепо нещо не съм чувала.
Тя може да го направи популярен по много други начини без никакво усилие. Момчето си се разплака съвсем истински от унижение и съм сигурна, че имало намеса от страна на Иван и Ирина, когато е станал случката. Просто сега го прави и публично, след излъчване на епизода.

За мен най-притеснителното е, че нямаше реакция от страна на организатори и други участници.

# 2 432
Ето това е от старо интервю на Каменов:

Цитат
В "Биг брадър" без малко да отупаш и Тодор Славков, който напсува майка ти. Какво те спря да не му зашлевиш един и извън Къщата как реагираш на подобни обиди?
- Не съм толкова глупав да се сбия в предаването. И в "Къртицата" имаше абсолютно същата ситуация с друг участник. По некой път требва и да мислиш. Аз знам, че лесно ще натупам както Тошко, така и оная, но излизаш глупав в ситуацията. Ще ме изгонят от предаването и оттам ще почнат едни съдилища-мъдилища, едни неприятности, пък аз съм имал много неприятности и не искам да имам отново. Аз съм работил като охрана и мисля, че знам докога ми е търпимостта и как мога да се контролирам, знам във всяка една ситуация как да реагирам. В такъв тип предаване не можеш да си позволиш да се сбиеш, защото ще те изгонят, няма да ти платят и ще те съдят. Твърде е глупаво от моя страна да го направя.

# 2 433
За мен ситуацията със Спас не беше режисирана. Аз на 17 също бих звъннала на родителите си, нормално е, търсиш близък да те защити/подкрепи/сподели. Иван по телефона първата му реакция беше да попита “Боли ли те”. Реакцията на Спас и “Това не е окей”. Младо момче, има приятели, вероятно си е харесал някоя девойка и да му бият шамари пред всички. Достойнството му е смачкано. Имаше и момиче, което каза на Каменов “Не мислиш ли, че го унижаваш”. Е, как да се чувства младо момче на 17 години? Че и мадама направи коментар, че е унижен.

# 2 434
Всъщност Спас точно тази мадама защити, което провокира шамара. В по-ранен епизод Каменов и на нея налетя и обясняваше как няма значение дали си мъж или жена, трябва да го уважаваш.
Той няма респект към никого, затова си позволи да забие шамар на Спас - за втори път между другото.

# 2 435
Оплаква ли се? Защото тук едва ли не твърди, че сам си го е избрал:
https://forbesbulgaria.com/2024/01/26/lubo-kirov-the-truth-in-show-business/

Е, вчера някой пусна новата му песен. Ок, клипът добре, разказва някаква история, обаче мелодията толкова никаква я няма, толкова неразличима, монотонна, че за мен е мистерия как подобни песни се харесват. Сравнете с песни на Щурците, Сигнал, ФСБ, Дони и Момчил, Миро от "Каризма"...  За музиката говоря, не дали харесва някой конкретните изпълнители. Песните им от първите 3 тона ги разпознаваш
А харесват ли се? Защото не изглежда да изкарват същите пари като поп-фолка, нито да имат толкова участия. Песните им също не се знаят от толкова разнородна публика, колкото се знаят тези на Шурците. Как вървят в spotify? youtube?

# 2 436
  • София
Ирина ми е от най-неприятните публични личности евър, но да се твърди, че това е режисирано, е направо скандално. Какви ги говорите, бе, хора??? Направо не мога да повярвам какво чета, честно.

# 2 437
  • София
Шарън Стоун
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Ейми Адамс
Скрит текст:
Килиън Мърфи
Скрит текст:
Шер с гаджето и сина му
Скрит текст:

Холи Бери
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 2 438
  • на село
Напротив, точно толкова тъп е този Каменов. И утре ще шибне някой друг. Ама, хехе, голяма работа станала. Нали не е моето дете.

# 2 439
Кейт Бекинсейл за роля ли е така или вече така си ходи 😀?

# 2 440
  • София
Още в началото на октомври има статии за насилието върху Спас и че Ирина и Иван са нахлули в къщата, за да го изведат оттам. Може би са изчаквали официалното излъчване, за да реагират публично. https://www.novinite.bg/articles/258628/ShAMARILI-sina-na-Irina- … shtata-Ivan-BESEN

# 2 441
Гледах видеото на Спас по случая. Не са идвали родителите му в предаването, били са извън България. Като е навършил пълнолетие, е завел иск срещу Каменов за причинени неимуществени вреди.

# 2 442
  • София
Кейт Бекинсейл за роля ли е така или вече така си ходи 😀?
Така си ходи. Grin

# 2 443

Коцето и Надя на турнира по футбол в Катерини.

# 2 444
  • Пловдив
Дано си научи на малко сдържаност този примитивен тип.
Аз се чудя изобщо какво търси в предаване за тийнове!

Да не е спам - един любим Мадс Heart
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт