Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 293
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 505
Доколкото разбрах не е бил изкаран, нито родителите му тогава са се трогнали да се приберат и да го приберат. Казали му сам да прецени. Значи те самите омаловажават случката, а сега след сто месеца стрина вдига врява.

А, понеже чета нещо за ценностна система и какво още беше...

# 2 506
Аз за това предаване пак не схванах, изглежда като да не е на живо, което прави случката доста странна, и никой не реагира, участниците мани, ами оператори, екип
Дано има последствия за този примат, макар че да го канселират от какво, той не е ли някаква охрана? помня в Къртицата като се напъна да злослови за Бориса, а тя каза че ще го съди как се извинява и обяснява, палячо

Режисирано е. Емчо нали е приятел с Иван, направили са малко представление с добрия и лошия

Абсолютно. И стратегически ги сложили да седят един до друг.
Дай да покажем малко сеир на простия зрител, и изведнъж да блесне детенцето. Да стани звиздъ.

# 2 507
  • Glasgow
Не я разбирам логиката стринина, това същото момче като малко го мести из училища и беше дежурна в сутрешни блокове, задето го тормозили в училище, заливали му тетрадките и какво беше....а сега го удрят в ефир и тя мълчи месеци.

# 2 508
Така е във вълшебния свят на Стрина.

# 2 509
Между другото, форумните архиви пазят и другата гледна точка на очевидци измежду тукашните потребителки точно на поведението на сина на Ирина в училището. И споделените от тях истории звучат доста реалистично.

# 2 510
Логиката е ясна £€$. И двете страни са за прокурор. И неандерталецът, и родителите, дали съгласие да е вътре “детето”.

# 2 511
Цялото държание на тази дама е абсолютно несериозно. Цял ден се занимаваш с инстаграм и сторита да жалиш сина си. Каменов е утрепка и не бих искала никой мой близък да е в неговото обкръжение, но понеже е близък с мъжа на въпросната е решила, че всичко ще е наред .. Агресията е недопустима, но когато проповядваш ценности е хубаво да погледнеш и себе си..

# 2 512
Покрай последните страници с драмите на леля, никой нищо не каза за интервюто на културистката и мъжа й. Аз само запомних едни цици отпред, нещо като топ на бански

# 2 513
Никой не оправдава агресора. Но защо буташ детето си в потенциално опасна и конфликтна среда за известност и после - жалби.

После се почва - “вие тука хейтите Ирина”. Да, защо наистина.

# 2 514
  • София
А, ние Ирина продължаваме да си я хейтим Simple Smile За мен тя продължава да е грозен и отровен човек.
Но това няма отношение - има агресия и насилие, което е недопустимо, независимо кой на колко години е и независимо кой на кого е син.

# 2 515
За мен Стрина е човек, който не може да се погледне отстрани и няма реална представа за себе си.
Навярно възприема по сходен начин и сина си.
Иначе не си обяснявам нито неговото участие, нито нейното във Вип Брадър на времето, където при все, че продуцента е приятел на половинката ти, ти излезна още по-нехаресвана, отколкото си била преди да влезнеш.

# 2 516
Никой не бута детето си никъде. Спас сам е кандидатствал, продуцентите са го одобрили и родителите му са разрешили да участва. Предаването има състезания и мисии и няма маргинали с изключение на Каменов, който влезе по-късно. Повечето участници са само няколко години по-големи от Спас. В този сезон наистина алкохолът е в изобилие (в предния бяха ограничени, защото им беше част от бюджета), но все пак има 24/7 наблюдение и винаги могат да се включат, ако се случи нещо.
В дискотеките такова няма, а нека не се лъжем, че не ходят и непълнолетни в тях.

Всичко, което пишете в атака на Спас или Ирина за тази ситуация, искате или не, автоматично става в подкрепа на идиота Каменов. Никой няма право да проявява физическо насилие независимо в каква степен, независимо срещу кого и независимо от обстоятелствата. Така е в цивилизованите държави.

# 2 517
Този конкурс различен ли е от Мис България?
Скрит текст:

# 2 518
Всичко, което пишете в атака на Спас или Ирина за тази ситуация, искате или не, автоматично става в подкрепа на идиота Каменов.

Това си е твоето мнение, което е удобно, защото сваля отговорността от родителите. Какъв алкохол, какви дискотеки. Непълнолетно дете е участвало в потенциално опасна среда със съгласие на родителите. Попаднало е на идиот, който трябва да бъде наказан. А защо е попаднало там и с чие съгласие?

По тази логика да си пуснем децата по нощите в потенциално опасен квартал и ние не сме виновни. Големият човек преценява ситуациите според потенциалните последици.

# 2 519
  • Варна
Покрай последните страници с драмите на леля, никой нищо не каза за интервюто на културистката и мъжа й. Аз само запомних едни цици отпред, нещо като топ на бански
Единственото, което си мислех беше колко е погрозняла Биляна Йотовска.
Не че някога съм я харесвала или ми е била симпатична, но сега ми се видя погрозняла.

Общи условия

Активация на акаунт