Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 669
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 625
Всеки що-годе сносен готвач може фасулски лесно да приготви веган ястия. Не е голяма философия.

# 2 626
Още едни много повярвали си!

# 2 627
Всеки що-годе сносен готвач може фасулски лесно да приготви веган ястия. Не е голяма философия.
Всъщност е точно така.
Аз с кеф бих ги изчаржила 50 лв за лъжичка варен боб със стрък мента отгоре. Гурме, веган, не е философия! Фасулска работа! Ще гледам да е смилянски.

# 2 628
Антипатията към стрина не може да се обхване така набързо. За изясняване на картината, по-добре намери изказването на Миглена Ангелова за Ирина във вип брадър.
Дует Ритон за мен не са жертви, а от другата страна. С едни ехидни усмивки нападаха Кичка като обезумели, стараеха се да я принизят и унижат.
За да се разбере що за човек е Стрина трябва да се гледа. Не може да се опише, беше като по учебник. За Ритон също, както и Ваня Костова. Никой не им беше виновен, те бяха "истински", както обичат да се изказват.

# 2 629
Някой може ли да намери изказването на Миглена?

Павела Апостолова (която и да е тя) с подкаст.
Първи гост - Димитър Рачков.
 Един доста по-обран, нормален и за мен приятен (в този му вариант)...

# 2 630
Павела Апостолова (която и да е тя) с подкаст.
Първи гост - Димитър Рачков.
 Един доста по-обран, нормален и за мен приятен (в този му вариант)...

Племенница на Евтим Милошев. Който е втория мъж на Христина Апостолова - майката на сина на Рачков.
дописвам : май е племенница не на Евтим, а на Христина.

# 2 631
  • София
Павела Апостолова е племенница на Христина Апостолова, първата жена на Рачков. Как от онова миловидно девойче в "Дяволското гърло" се е превърнала в това ръбато същество?
Скрит текст:

# 2 632
Мале, ужас.

# 2 633
То и аз в къщи ще му сваря боб на тоя хвалипръцко, ама отива в ресторант и е редно да имаш възпитание и да се държиш на нивото, за да си поддържаш претенциите. Аман от повярвали си смешници ...
Последно време само такива са в пространството. Къде отиде нормалното държание и възпитание ...

# 2 634
  • Glasgow
много са жалки, погледнах ревютата в google maps на въпросния ресторант. И двамата са оставили ревю с една звезда. Собственичката много добре им отговаря. Като му погледнеш на него профила има само негативни ревюта за различни места, сигурно има много лош късмет да попада все на кофти места🤦🏻‍♀️

# 2 635
   Веган Холандез искали Simple Smile. Ами той холандеза е основно жълтъци и краве масло. И двете съставки не стават за вегани. Не, че не могат да се направят различни вегански сосове без яйца и масло, но какво общо ще имат те с холандеза?

# 2 636
Ба човекът владее индийци, сега ще видим ние 😂

# 2 637
Аман от селяци с претенции. Да си стои вкъщи и да си бърка веган буламачи. Че и заплашва. Ясно какви са му бизнес прийомите.

# 2 638
Моля кажете за кой говорите? Въртях напред и назад темата не откривам.

# 2 639
  • софия
Детето на майкини от село* с 10 човека население.
https://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2024/10/18/4689 … 0_mln_lv_prihodi/
Ето още един компромат от самозабравили се. Севда Димитрова от Masterchef, както много от вас знаят, си има ресторант - AHORA. Аз съм клиент на Севда и впечатленията ми от нея са отлични. Преди дни тя публикува това - неприятна случка с капризни клиенти. Публикуваха и имената им - Volen Vulkov и Desi Radoslavova. Волен Вълков е предприемач, участва в някакво дружество за софтуер как се прави CV (как си пиша CV-то досега без тоя софтуер - не знам!). Та като четох претенциите на този Волен, лесно е човек да помисли, че е център на Вселената, нищо, че никой не е чувал за него.
Скрит текст:
*Село не е място на раждане, а манталитет. Дай на човек пари и власт и му виж акъла.
Гадженца са. Що се мъчат с гевезлъци? Очевидно специалните изисквания към храната не се отразяват на фигурите им.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 19:37 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт