Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 685
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 610
Христов е звънял и са говорили 23 мин в деня преди тези съобщения. Явно са поддържали комуникация, която е ескалирала. Цитиридис защо изобщо се е занимавал ми е чудно?

# 2 611
Не са си говорили 23 минути. Звънял е в 23.27 часа.
Явно е било края на предаването. Не му е вдигнал и е написал другото.

# 2 612
  • София
В конкретния случай Ирина се обсъжда повече, защото е по-популярна от Каменов, а не защото някой го оправдава.

А стой и гледай Каменов да го види това, той има самочувствие на божество. Иначе Каменов беше качил стори след излъчването на епизода с шамара, в което се държи нагло и заплашително. Изключително говедо е това, ако наистина Иван и Андрей са го "създали" медийно, това е някакъв странен карма бумеранг.

# 2 613
На снимката с Анджелина Джори не се вижда добре лицето й. Но за мен изглеждаше добре. Но наистина начина, по който е застанала и се вторичала, идглежда, че има някаква лудост в нея.

# 2 614
В конкретния случай Ирина се обсъжда повече, защото е по-популярна от Каменов, а не защото някой го оправдава.

А стой и гледай Каменов да го види това, той има самочувствие на божество. Иначе Каменов беше качил стори след излъчването на епизода с шамара, в което се държи нагло и заплашително. Изключително говедо е това, ако наистина Иван и Андрей са го "създали" медийно, това е някакъв странен карма бумеранг.

Какво да кажа… всеки е главен герой в собствената си пиеса и щом се самозабрави, забравя да излезе от образ и се смята за център на света.

Ето още един компромат от самозабравили се. Севда Димитрова от Masterchef, както много от вас знаят, си има ресторант - AHORA. Аз съм клиент на Севда и впечатленията ми от нея са отлични. Преди дни тя публикува това - неприятна случка с капризни клиенти. Публикуваха и имената им - Volen Vulkov и Desi Radoslavova. Волен Вълков е предприемач, участва в някакво дружество за софтуер как се прави CV (как си пиша CV-то досега без тоя софтуер - не знам!). Та като четох претенциите на този Волен, лесно е човек да помисли, че е център на Вселената, нищо, че никой не е чувал за него.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 16:27 от Beauty queen

# 2 615
Заплахи с индийци! 😃😃😃

# 2 616
Кодово име. Шифровчици, сър.

# 2 617
Каква е тази практика да отидеш в реномиран ресторант и да очакваш да готвят за теб спешъл?
Практика ли е въобще... Като не ядеш млечни и месо си намери съответното място... Не знам, имам чувството, че в тая държава са Кралев до Кралев... Да бяха само тъпи да ги изтърпим, но те и нагли.

# 2 618
  • Glasgow
Ох, ужас 😂 Наистина голяма беля "индийците" могат да направят за рейтинга, но много скъпи тези, солено ще му излезе на господина😂

# 2 619
Ресторантът е трябвало да откаже специфичните молби. Има си меню, на който не му харесва да ходи във веган ресторант. Grinning

# 2 620
  • Glasgow
Един шеф Петров им трябва на тези двамцата🙈 да ги навре там дето не огрява

# 2 621
Един шеф Петров им трябва на тези двамцата🙈 да ги навре там дето не огрява

Да, да. То всеки си намира майстора. Ама не ходят при него, а при добричката Севда.

# 2 622
  • софия
Ако някой иска да му се готви със специфични изисквания, наемаш си шеф-готвач, плащаш съответната цена и така. Да отидеш в ресторант с меню и да се гевезиш, защото те познават всички на село, показва абсолютна липса на реалистична самооценка за важността на собствената ти персона.

# 2 623
Българинът като ще плаща и се мисли за цар. Масово не се цени трудът на професионалистите.

# 2 624
Ресторантът е трябвало да откаже специфичните молби. Има си меню, на който не му харесва да ходи във веган ресторант. Grinning
Още повече, че на сайта им пише:

Скрит текст:
"– Имате нетолерантност към определени продукти или групи храни
– Сте на специална хранителна диета по здравословни причини
– Сте веган
– Имате религиозни прични, които не ви позволяват да ядете определени храни
Ви молим да направите запитване не по-късно от 5 дни преди вашата резервация, с цел да обсъдим всички възможности, за да бъде преживяването ви при нас истинско кулинарно удоволствие!
"
Да бяха използвали интернет по предназначение. Аман от "Величковци"!

Общи условия

Активация на акаунт