Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 262
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 805
Детето и е прекалено малко, за да я мислим от сега. Пък и честно казано това  е семеен въпрос, не работа на форума.

# 2 806
Да ви кажа, не е семеен въпрос, защото каквото и да реши семейството, уви, винаги се появява някоя съседка, дете- сученик и подобни, които съвсем добронамерено информират детето за това кои са/не са родителите му.

# 2 807
Имах предвид, че родителите най-добре ще преценят какво и как да му кажат. Вмешателството от странични доброжелатели е меко казано нетактично, даже нахално и просташко.

# 2 808
С Гергана Гунчева съм на ресторант.

# 2 809
Хубава ли е на живо?

# 2 810
  • софия
Бюти, пише нещо повече. Сама ли е? Какво яде? Как се държи?
Какво е тази телеграфна информация?!

# 2 811
Абсолютна кукла е. Пият бяло вино. В Медитера в Милениум Център.

# 2 812
  • София
Какво общо имаа какво казва Камелия в обществото с това, което ще разкаже на детето си?
Аман от лелки на пейката пред блока, аман!

# 2 813
  • Viena
Едва от най-красивите ни миски е.

# 2 814
  • До морето
Много я харесвам Гергана Гунчева. Изключително красива, тиха и възпитана. Може би затова все остава някак на заден план и не я слагат в най-най списъка на миските ни.

# 2 815
Какво общо имаа какво казва Камелия в обществото с това, което ще разкаже на детето си?
Аман от лелки на пейката пред блока, аман!
Лелките пред блока не коментират Пенка от втория етаж, а фолкпевицата Камелия, която е публична личност. Ако сте пропуснали дребната подробност, че това е темата ''Звездни компромати'' и не Ви харесват клюките, може спокойно да отидете в друга, по-сериозна тема. Аман от самопровъзгласили се за моралната полиция!

# 2 816
Обществото никак не би се интересувало от личния живот на Камелия, ако същата не беше и занимавала обществото години наред със своята особа, лични проблеми и т.н. Обществото е било част от "личната драма" на  Камелия и съвсем в реда на нещата сега рови в този наратив.
Щом може в деня на национален празник (22.09 при Светослав Иванов) от телевизора да раздава морал Камелия и да набива колко сме зле тези, които не толерираме "луда по тебе", ще преживее и любопитството на обществото за личния си живот. Не се притеснявайте излишно за хора, които години наред изобщо не ги интересува "обществото".

# 2 817
  • София
Клюките са си ми екстра, много си ми харесват даже Simple Smile Лелките на пейката не ми харесват само Wink Пък който се припознал-припознал се Simple Smile

# 2 818
Камелия сама е казвала, че детето й е от сурогатна майка, чела съм го някъде. Да им е живо и здраво, нито е срамно, нито нищо. Сума ти холивудски звезди имат деца от сурогатни майки и дори не им хрумва да го крият.
Къде е драмата?

# 2 819
За мен драмата е ,че се рови в повече, не било биологично,  тя  е казвала ,че не може да износи, не друг проблем, може да е биологично  ,декларация  ли да подпише.
  Какъв компромат е едно дете всъщност , зачеването му,   кога и как ще научи - какво?, че го е износила друга жена заради проблеми на мама? ДНК тест, че  е нейно биологично  или на донор,  ако е така?
 Ще измислят изкуствена утроба и проблемът ще отпадне. Тогава и това ще е компромат.
 И е свързано със здравословен проблем ,тук не се толерират такива теми.

Общи условия

Активация на акаунт