Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 192
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 925
Спортът е индустрия както всяка друга, както се каза. Артистите също е редно да се борят наравно с всички. Детските лекари, които спасяват животи всеки ден, се борят за пенсии наред с всички други, например.

# 2 926
  • София
Артистите си имат професионални организации, сега повечето са по разни предавания с високи хонорари. Могат да си плащат осигуровки. Имаше някакъв проблем с предишните, на които не им бяха внасяни осигуровки. От 35 години нещата са различни и трябва да се справят като всички останали.

# 2 927
Да, а и те си играят до преклонна възраст.
Самата им работа също е сравнително спокойна, не се амортизират нито физически, нито имат някакъв огромен стрес.

# 2 928
Именно, всеки се бори и определя приоритетите си. Ако някой иска да се бори за стипендия за спорт или изкуство, да се бори. Защо всички трябва да платят за това, че някой е участвал на Златния Орфей.

# 2 929
  • София
Играят единици, а и пазарът в БГ е ограничен. Малко продукции, театрите са също с не високи печалби, остават им халтурите и по един-два сериала и риалита. Риск на избор на професия си е де.
Същото е и за БГ авторите. Малко пробиват, а пазарът е ограничен. За това никога не тегля бг автор безплатно.

# 2 930
Е как, от първите роли на Вачкова е кака Сийка ли беше с Кирето, по времето на Каналето, ако помня добре.Joy

Това е, друго няма.
Всичко, което е играла преди и след това е вариация на това, същото.
С това ще бъде запомнена, освен с "моя татко, та моя татко".

# 2 931
Спортистите пък отиват, печелят някакъв медал, държавата/федерацията или и двете им дават немалка парична награда на куп и после и пожизнена пенсия. Защо?
При спортистите, зад този медал стоят едни близо 15-20 години стаж, работа на пълен работен ден е, когато са професионалисти, много често след 30г вече са с толкова травми и проблеми, че не могат повече активно да се състезават. Ако до тогава са успели да се качат на най-високия връх в спорта /повече от споретен Оскар е Олимпийския медал/, естествено че заслуважат пожизнена премия.
Не можем да срявняваме Карлос Насар, Таня Богомилова или който и да Олимпийски шампион с Марта Вачкова, абсурд.
Съгласна съм. Не омаловажам труда им в никакъв случай. Но не намирам за естествено държавата да плаща пожизнено, защото са решили да се развиват в тази сфера.
Качвайки се на най-високия връх, те обикновено получават еднократна сума като награда за труда и усилията.
Ако не се качат на спортния връх (както се случва с повечето състезатели), явно не заслужават премия заради полагания години наред труд?

# 2 932
Кака Сийка и сестра Жекова, това са й ролите на Вачкова.
През останалото време е най-добра приятелка на богати хора и тяхна придворна дама.

# 2 933
Вачкова играе ли в някакви постановки?
Владо Пенев съм го гледала и много ми беше харесал, но нея никога не съм гледала на сцена. Но понеже съм в провинцията и за съжаление нямам особено много възможности за театър, може да съм пропуснала.

# 2 934
И Вачкова, и Катето винаги сателити около най-състоятелните и влиятелни хора  на деня.
Първата с мощен нюх за безплатни обяди с единственото задължение да славослови и ласкае благодетелите, което не ѝ е никак сложно по силата на вроденото лицемерие. Втората с хахо хихи и купонджийски характер, уж над битовизмите, но добре пласирана като практичен образ навсякъде по телевизии и реалита.
Като театрална актриса не е лоша, но и ролите ѝ типични, забавляваш се и забравяш.

# 2 935
  • София
Ето и най-добрата приятелка на Марта, мадам Мулти на събитие.😃
Скрит текст:

# 2 936
Да ме прощавате, ама и в това приятелство се съмнявам. Марта Вачкова е авантаджийка, намерила си е дружка да я кани и черпи.
Не разбирам какви са и заслугите за пожизнена пенсия. Цветана Манева или Мария Стефанова имат ли такива????

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 18:08 от Г-жа Рамацоти

# 2 937
Нина Добрев се е сгодила за дългогодишния ѝ приятел. ❤❤❤
Написала е "RIP boyfriend, hello fiancé 💍 ♾ ".

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 08:19 от Анонимен

# 2 938
  • София
Нина се е сгодила за дългогодишния ѝ приятел. ❤❤❤
.....
Малко са хората на тази планета с едно име.
Та, коя е "Нина"?

# 2 939
Нина Добрев, поправих. Blush

Общи условия

Активация на акаунт