Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 192
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
За кое? За едната роля някога в живота в Оркестър без име и то дори не пее тя в действителност, а съвсем друга жена, за която доскоро никой не беше чувал. Гледах я в едно предаване как каза, че много искала да се срещне с Катето и дори ѝ звъннала, но среща така и не последвала, понеже явно някой много на сериозно се е вживял в роля…
Срещнаха се има го снимано по Нова тв през 2016г.
Скрит текст:
и дългата версия в "Ничия земя"

# 2 941
Нищо противно не виждам в клипчетата на Вачкова и Евро. Нормални хора, които се забавляват на маса...

# 2 942
За кое? За едната роля някога в живота в Оркестър без име и то дори не пее тя в действителност, а съвсем друга жена, за която доскоро никой не беше чувал. Гледах я в едно предаване как каза, че много искала да се срещне с Катето и дори ѝ звъннала, но среща така и не последвала, понеже явно някой много на сериозно се е вживял в роля…
Срещнаха се има го снимано по Нова тв през 2016г.
Скрит текст:
и дългата версия в "Ничия земя"
Да, де, именно това видео, което съм гледала имам предвид, че след сто години се срещат тя го обяснява жената. Добре, че са камерите, че да я накарат да дойде.

# 2 943
  • на село
Марта Вачкова играе в
 " Мера според мера"
Заедно с баща си.
Това за статистиката Joy

# 2 944
Марта Вачкова играе в
 " Мера според мера"
Заедно с баща си.
Това за статистиката Joy
Порових малко да се информирам за приноса на Марта Вачкова. Гледам в Уикипедия и в IMDB. Играла е в около 22-23 филма, сред които и "Откраднат живот". Особено впечатлена съм от ролите й на жена в банята, гримьорка, минувачка, пациент III, жена в кафенето. Неоспорим принос Grinning

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:09 от Birdflower

# 2 945
Да не се е върнала да я стилизира Кремена?
Жалко, че по онова време нямаше интернет и няма архиви от тогава, много щяхме да се смеем днес на прическите и тоалетите от онази ера на Гала.
П.с. Намерих няколко все пак.
Скрит текст:

Гала много се е резилила със стайлинг ''тра-ла -ла'' през годините
Скрит текст:
Скрит текст:
Последната снимка е от отразяването на сватбата на Хари и Мегън в ''На кафе''. Нерде Плевен д' ге, нерде Уиндзор. Комедия.

# 2 946
В духа на музикалната дискусия от преди няколко дни - Силвия Кацарова и борбата й за 100% българска музика по БНТ и БНР. С глас се смях на някои моменти

Скрит текст:
Моята борба е за сто процента българска музика в ефира на Българската национална телевизия (БНТ) и Българското национално радио (БНР). Това каза по време на концерта си в Самоков на 28 октовмри изпълнителката Силвия Кацарова. Тя гостува в града заедно с дъщеря си Теди Кацарова и Дичо.

Тримата изпълниха любими песни от своя репертоар и на обичани български музиканти. Те гостуваха на самоковци по случай Деня на народните будители – 1 ноември. Концертът се състоя в салона на читалище – паметник "Отец Паисий - 1859“.

Българската музика трябва да бъде и да пребъде и ние всички да се учим тук от такива творци като моята майка, каза дъщерята на Силвия Кацарова - Теди Кацарова. Изпълнителката  представи своята нова песен – "Намирай ме“ и пя в дует с Дичо.

"Всички ни съседи си слушат тяхната национална музика? Защо българите са против българското? Аз недоумявам. Аз съм туркиня и се боря за българското!“, възкликна пред време по БНР Кацарова.

"От тук като тръгнеш до Варна, за 4-5 часа ти чуваш две български песни. Българският народ не иска това“, категорична е тя.

"Как да опазим нашите български ценности, българската ни култура? Говорим само за Европа, европейски ценности. Извинявайте, ние как да си запазим нашата националност аз не знам! Това са наши пари. Откъде накъде ще ги даваме на Мадона, Шакира и еди-коя си? Те са достатъчно богати, а нашите творци издъхват“, каза още Кацарова.

"Аз преди за една година взимах пари за една "Лада" - 5000 - 6000 хил. лв. Сега за една година вземам 200 - 300 лв.", сподели Силвия Кацарова.
Ако слушате Мадона, Шакира и еди коя си, сте против българското. И като налагаме на хората да слушат българска музика по националните телевизия и радио, ще запазим българските ценности. Обяснява и тя за ценности, за култура, за българското, а в крайна сметка всичко е за едни пари. Не могат да привлекат вниманието и интереса на публиката с творчеството си, затова най-лесно със забрани на чуждото.

# 2 947
Не само учителите са виновни за неграмотните поколения, които идват. За съжаление.

Кацарова ми е много неприятна, особено с тези гръмки изказвания.
Марта Вачкова и аз помня само като жената на Кирето и сестра Жекова. В театрални постановки не съм я гледала. Катето ми е забавна, гледала съм постановки с нея, но тя все едно себе си играе, няма роля.
Цветана Манева, нека я наградят, тя е велика за мен.

# 2 948
Живеем във време на музикални платформи, които ясно дават статистика на всеки изпълнител колко е слушана музиката им. Спотифай ясно показва на един артист има ли интерес към него, или не. Това е мерилото днес. И какво значи това "българския народ не иска това"? Живеем в свят на глобализация и субкултури, та много неадекватна и смешна както винаги е Силвер Кацарова. Но тези неща не ги пише в книгите на любимия ѝ Стойчо.
Относно това, че е "туркиня", дълги години е крила не турския си, а циганския си произход. Бях малка и си спомням, че Кеворк във Всяка. Неделя неочаквано подхвана темата за произхода ѝ и тя беше като в небрано лозе. Трябва да потърся в архивите този момент. Но сбърка тогава с провокацията си Кеворкян и я определи с турски произход, та оттогава Кацарова започна да се "турчее". Турци от Хасково са ми казвали, че тази жена и рода ѝ са роми и не знаят дори турски, в което няма лошо. Лошото е, когато човек крие истинския си произход.  Очите, Чико, никога не лъжат Wink

# 2 949
   Е, не може само бахур, трябва и култура Simple Smile. Никак не е лесен животът на актьорите и на никои артисти не е. Кога ходим на театър? Вечер. А на концерт? Не визирам никои конкретни хора, а професията като цяло. Постоянно са по пътищата, постоянно трябва да бъдат в кондиция, трудно се съвместява това със семейство и личен живот.

Само за едно не съм съвсем съгласна. Със спонсорствата. Веднъж влизат в магазина ми мъж и жена, харесаха нещо и питаха дали мога да го подаря, да бъда спонсор на театрална постановка, такова нещо им трябвало за реквизит. Отказах. Точно две вечери преди това бяхме с мъжа ми театър, платихме си трицифрената сума за билети и не сме мърморили. Така са си оценили труда, съгласили сме се и сме платили. Могат да си направят хесапите, да им излиза баланса. Аз с магазина така правя. Не очаквам някой да ме спонсорира, защото ми харесвало да работя това. Ако не ми излизат сметките, ще търся друго.

# 2 950
  • София

Относно това, че е "туркиня", дълги години е крила не турския си, а циганския си произход. Бях малка и си спомням, че Кеворк във Всяка. Неделя неочаквано подхвана темата за произхода ѝ и тя беше като в небрано лозе. Трябва да потърся в архивите този момент. Но сбърка тогава с провокацията си Кеворкян и я определи с турски произход, та оттогава Кацарова започна да се "турчее". Турци от Хасково са ми казвали, че тази жена и рода ѝ са роми и не знаят дори турски, в което няма лошо. Лошото е, когато човек крие истинския си произход.  Очите, Чико, никога не лъжат Wink

Малко информация за началото на кариерата и и как се докопа до Милчо Кацаров. С 2 думи - с пълзене.

Това е кратката версия за началото.
А ако питате защо властите не са я респектирали - такова беше времето, имаше протекция за учещи и работещи цигани.
Кой прочел, прочел. Дали са я кръстили СИлвер или СЕлвер точно няма как да помня от преди над 40 г. , не ми е било важно.
И не, не съм написала историята за да се похваля, че майка ми била дребна началничка на 2 -3 куриерки. Имам с какво друго да се хваля - с моите успехи и достижения.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:29 от Aisha

# 2 951
  • Glasgow
Но като оставим настрана личностни негативи (на мен ми опротивя като рекламираше някакъв шарлатанин, който лекува рак и хора загубиха битката с рака, че и събираха пари да приберат телата, Филипини ли да беше, някъде много далеч)- има страхотен глас Кацарова.

# 2 952
  • Пловдив
Като по поръчка ми излезе във фейса снимка на баща и дъщеря Вачкови:

Скрит текст:

# 2 953
  • София
Обожавам певицата Силвия Кацарова и малко ми е неприятно да чета някои постове. Българка, туркиня, циганка... изпяла е такива хубави песни. Изразява се културно, освен това аз по случайност я слушах, дали правилно разбрах - иска по БНР да не се пускат само 10% български песни, колкото са определени, а повече. Ако е това, не виждам повод да я иронизираме

# 2 954
  • Glasgow
Не се сещам за друг женски рок вокал от онези години, май само на циганката и е стискало

Общи условия

Активация на акаунт