Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 208
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 910
Гала защо допуска така да се гаврят фризьорите с нея 🤨 ?!
Скрит текст:

Точно си помислих, защо са я направили така нелепо като индиански вожд. Grinning

# 2 911
Като сме я почнали социалната тема Grinning, аз пък смятам, че на учителите трудът не трябва да е 1ва категория, каквито претенции имаха. Изобщо няма общо като стрес и риск и условия на работа с миньорския например. Плюс, те имат и 2 месеца ваканция, ако не се лъжа. Къде го има това. И предъвкват един материал по 10 години. Много развитие, много нещо.
Относно актьорската гилдия, моето мнение е, че една част са чиста проба плачковци и мрънкачи, а качеството на продукта е съмнително.

# 2 912
А как не ги е срам да не предложат за пожизнена пенсия Катето Евро.

# 2 913
За кое? За едната роля някога в живота в Оркестър без име и то дори не пее тя в действителност, а съвсем друга жена, за която доскоро никой не беше чувал. Гледах я в едно предаване как каза, че много искала да се срещне с Катето и дори ѝ звъннала, но среща така и не последвала, понеже явно някой много на сериозно се е вживял в роля…

# 2 914
А Марта Вачкова какви запомнящи се роли има, че не се сещам...

# 2 915
При спортистите според мен има логика, защото чисто физически при тях амортизацията настъпва много рано. Отделен е въпросът, че да си във върхова форма не е константно състояние по ред причини.

За актьорите съм съгласна, както и за музикантите. Не видяхме Лили Иванова да се бута за квотите музика. Явно може и без тях, ако работиш.

Трудът на учителите и миньорите не може да се сравнява. При едните има свръх натоварване на физическото тяло, при другите - емоционално и психически.

# 2 916
  • София
Бърди, права си. Голяма част от тях имаха привилегии и не живееха в мизерия. Разбира се, нямаха и възможност за развитие.
Още страдаме от соца в мисленето. Всеки нещо очаква, а не баш каквото трябва да се очаква. Просто нормално работеща държава, но не би. Отчаяна съм аз.
Честно казано, не съм много убедена, че голяма част от тях щяха да се развият повече, дори и да имаха възможност. Но това са си мои спекулации.

Спортистите пък отиват, печелят някакъв медал, държавата/федерацията или и двете им дават немалка парична награда на куп и после и пожизнена пенсия. Защо?

Много е различно в спорта днес и преди 30 години. Има и едно изкривяване, поне преди. Тези деца нямаха никаква друга подготовка. Вижда се и до днес, че след приключване на кариерата им бяха напълно неприсобими, а кариерата завършва под 30 години в повечето случаи.
Честно казано, нямам идея как е в други страни. Мисля, че по-скоро се издържат от семейството и ако пробият, от спонсорство. Държавите осигуряват бази и частично подпомагане.
Имаме и талантливи музиканти, някак в класическата музика успяха да се измъкнат, но и не искат пенсии.

# 2 917
  • in Wonderland
сестра Жекова в Откраднат живот  Satisfied

# 2 918
Бавно и полека стигаме до баналните и отдавна ясни изводи, че нищо даром няма и никой нищо не ти дължи, включително държавата в лицето на данъкоплатеца.

# 2 919
Е, никаква, същата като Катето, готованка, цял живот.

# 2 920
  • На морето!
Спортистите пък отиват, печелят някакъв медал, държавата/федерацията или и двете им дават немалка парична награда на куп и после и пожизнена пенсия. Защо?
При спортистите, зад този медал стоят едни близо 15-20 години стаж, работа на пълен работен ден е, когато са професионалисти, много често след 30г вече са с толкова травми и проблеми, че не могат повече активно да се състезават. Ако до тогава са успели да се качат на най-високия връх в спорта /повече от споретен Оскар е Олимпийския медал/, естествено че заслуважат пожизнена премия.
Не можем да срявняваме Карлос Насар, Таня Богомилова или който и да Олимпийски шампион с Марта Вачкова, абсурд.

# 2 921
  • София
Това е техен избор. Малцина стигат върхове и те не разчитат на държавата, а на спонсори и федерации, а преди това на семействата. Спортът е индустрия, като всяка друга. За спортистите от времето ба Стефка Костадинова, има резон за пожизнена пенсия, защото те си бяха на държавна работа, за днешните, държавата трябва да подсигури бази, които частните клубове да наемат и толкоз.

# 2 922
За кое? За едната роля някога в живота в Оркестър без име и то дори не пее тя в действителност, а съвсем друга жена, за която доскоро никой не беше чувал. Гледах я в едно предаване как каза, че много искала да се срещне с Катето и дори ѝ звъннала, но среща така и не последвала, понеже явно някой много на сериозно се е вживял в роля…

Запитването ми беше иронично.Защото и двете госпожи са един тип безделнички.

# 2 923
Съгласна съм за спортистите. Носят слава на държавата и са ни поводи за гордост пред целия свят. За мен е хубаво да има реципрочност и благодарност за усилията им.
А и ако един спортист не може да печели от проф.спорт след 35 години и практически остава безработен, каква мотивация ще има някой да се занимава със спорт, вместо да се ориентира навреме към нормална работа?

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:46 от Анонимен

# 2 924
Е как, от първите роли на Вачкова е кака Сийка ли беше с Кирето, по времето на Каналето, ако помня добре.Joy

Общи условия

Активация на акаунт