Звездни Компромати - Октомври'24

• 311 720
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 1 950
Момичета, одрали кожата на баща си в непривлекателен вид, са дъщерите на Брус Уилис и Деми.
Скрит текст:

# 1 951
Алекс Богданска с бретон. Вече СЪВСЕМ е една от всички клонинги.
https://www.instagram.com/p/DBWpOe0Akav/?utm_source=ig_embed&ig_ … a2b6-0d3b4bd58b97

Много, много жалко... Много я харесвах преди корекциите, носът си и отиваше, и имаше много хубави трапчинки като се усмихне. Сега е... наистана клонинг. Дано това и е увеличило ангажиментите и приходите, че иначе язък.
Макар че с тази визия няма да може да се снима в реклами тип "щастливо семейство", "приятно младо момиче в непринудена ситуация" и подобни.

Като заговорихте за деца на звезди, ето ТУК гените са сработили много добре:
Скрит текст:
Бианка Ван Дам и Ида Лундгрен

# 1 952
  • гр.Пловдив
При Джесика Алба е същото положение Thinking

# 1 953
Богданска за тези без инстаграм

# 1 954
Богданска за тези без инстаграм

Здравей, Теди Кацарова!
Как може от красавица да се докараш зорлем на ... това? Не, че е грозна, просто не е себе си. Преди беше на всеки втори билборд в Европа за реклама - лежерна, непринудена, естествена и супер чаровна. Явно е решила да смени амполато с по- хммм доходоносно като хвърля сластни погледи и отворена уста изпод бретон в стил Николета.
ПП: А, да, и е напълняла.

# 1 955

Че какво им е на децата на Джесика Алба, на мен ми харесват, и тепърва ще се разхубавяват..

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:36 от SHE_IS

# 1 956
  • Враца

Че какво им е на децата на Джесика Алба, на мен ми харесват, и тепърва ще се разхубавяват..

Скрит текст:

Чудни са дечицата на Алба!
Коментарът май беше насочен как като млада е била по-елементарно изглеждаща, а с напредване на възрастта става "уау".

# 1 957
Момичета, одрали кожата на баща си в непривлекателен вид, са дъщерите на Брус Уилис и Деми.
Скрит текст:

И аз този пример щях да дам, но ми се видя малко... хейтъско и не посмях. Нищо им няма на момичетата, добре си изглеждат и не са грозни. Съвсем нормални момичета. Но, макар да приличат много на мама и тате, нищо общо нямат с тях и с харизмата на родителите.
    Човек ако седне да мисли за такива неща, сигурно никакви деца няма да се раждат. Слава богу, не е задължително всички да са красиви. Има много по-важни неща.

# 1 958
  • Glasgow
Дъщерята на Пол Гаскойн (Газа)- Бианка, (британски футболист от 80те и 90-те, който има сериозни проблеми със зависимости), също е била жертва на Мохамад Ал Файед, когато е била на 16г. Работила е в Хародс, баща и е идвал пиян на работното и място и Мохамад и е казвал, как тя не заслужава този баща, той е срам, трябва да разчита на него (Мохамад)като баща. Давал и е подаръчета, цветя. Има доста обстойно описание какво и е направил една вечер в апартамент, изнасилване в буквален смисъл не, но опипване и т.н.

# 1 959
Хавиер Бардем, Мадс Микелсен и Венсан Касел са уж грозновати, но излъчват толкова харизма, сексапил и мъжкарство, че никак не са ми грозни всъщност Innocent Разбира се, говорим за по-младите им версии. Много по-секси са ми от конвенционално красиви, но сладникави и без присъствие.

Дъщерите на Брус Уилис всъщност си приличат доста и на майка им. Просто тя е дялкана.

Скрит текст:

Като цяло, децата приличат повече на майките си, особено момчетата, защото Х хромозомите съдържат повече информация, включително за външния вид.

# 1 960
Хавиер Бардем, Мадс Микелсен и Венсан Касел са уж грозновати, но излъчват толкова харизма, сексапил и мъжкарство, че никак не са ми грозни всъщност Innocent Разбира се, говорим за по-младите им версии. Много по-секси са ми от конвенционално красиви, но сладникави и без присъствие.
Ооо, всички тези симпатични "грозльовци" ги взимам Stuck Out Tongue Winking Eye
Като се замисля първата ми тинейджърска екранна тръпка беше Дейвид Бауи в "Лабиринт "Joy

# 1 961
Дайте научни доказателства, че Х хромозомите "съдържат повече информация". Явно това е някаква нова биология.

# 1 962
   Да са живи и здрави чаровните грозници! Харизмата е по-важна от красотата.
   Е, и Брад Пит, разбира се. Нима е виновен, човекът, че е красив! Няма да го дискриминираме.

# 1 963
   Да са живи и здрави чаровните грозници! Харизмата е по-важна от красотата.
   Е, и Брад Пит, разбира се. Нима е виновен, човекът, че е красив! Няма да го дискриминираме.
Хайде, сега като заговорихте за мъжете си, моят пък прилича на Ейдриан Броуди:

Бих ли ви по чаровна грозота, а?! LaughingLaughingLaughing

# 1 964
   Много е хубав!

Общи условия

Активация на акаунт