Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 427
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 085
Е как ще няма ангажименти Любо Киров, цяло турне изнесе това лято. Навсякъде където има концерт залите са разпродадени. Определено не страда от липса на изява.

# 2 086
Прави турнета веднъж на няколко години.

# 2 087
Не мисля че е без ангажименти, в момента има турне и другия месец концерт в Арена София, която не е малка за пълнене с публика.

# 2 088
Във връзка с горното :
https://www.ploshtadslaveikov.com/sbp-iska-dzhon-malkovich-da-se … aha-ot-balgariya/

Някакви хора, нека срамно да е, но на ни един от тях не бях чувал името до този момент, писали кърваво писмо... 🤐
Толкова е жалко, че пиеса, чиято премиера е била преди 130 (!!!) години, все още е в състояние да ни засегне Sad Вместо да се посмеем на представата, която един такъв виден писател и драматург е имал за България и българите, и да го приемем с намигване, както "Криворазбраната цивилизация", ние пак ще мятаме родолюбиви плюнки...

# 2 089
  • софия
Любо Киров от няколко години прави веднъж годишно големи концерти, отделно от турнето. Пее в клубове.
Не му липсват ангажименти.

# 2 090
Във връзка с горното :
https://www.ploshtadslaveikov.com/sbp-iska-dzhon-malkovich-da-se … aha-ot-balgariya/

Някакви хора, нека срамно да е, но на ни един от тях не бях чувал името до този момент, писали кърваво писмо... 🤐
Тъкмо и аз го четох. Срам, не срам, само името на Иван Гранитски съм чувала, сякаш по-скоро като издател, а не като писател. Хайде, да приемем, че грешката е в мен и моята култура не е на достатъчно високо ниво, но подобни писма са нелепи. какво ги бърка кой са наели и какъв хонорар са му платили? Да работят и да се позиционират така, че да наемат и тях. Но гроздето явно е кисело. А плюнките по самата пиеса са жалки. Сакън някой да не ни засегне нещо, щото ние сме велики и горди, мда.

Всъщност, съюзът на българските писатели прави нещо друго, освен да публикува сърдите писма? Наскоро някаква госпожа беше погнала Руси Чанев заради осъвременено издание на "Под игото", насочето към българчета в чужбина. Разбира се, не беше пропуснала да замеси и Сорос в цялата история.

Любо Киров има изяви. Всяко лято има концерти в различни градове (в последните няколко години август прави концерт на Античния, който аз все изпускам, защото по това време традиционно сме на почивка), има участия в пиано барове и т.н. За мащабите на българската сцена и българския пазар, участията му са доста прилични.

# 2 091
  • София
Любо Киров пък защо… едва ли му липсват ангажименти, че да го интересува кой пее безплатно и кой не.
От кумова срама се е включил в хленча на другите 😂 Нещо не им разбирам протеста, някоя община ще ги ангажира да пеят на празника на града и после ще продава билети  на гражданите ли? Или някоя партия на предизборен митинг? Нали им се плаща от организаторите, какво всъщност искат?

# 2 092
Аз хич не обичам такова надничане в чуждата паница. Ама някой пеел безплатно, пеел платено. Какво ти влиза в работата, изкарай си и ти пари с пеене.

# 2 093
Джъд Лоу е като Джеси Спенсър от "Д-р Хаус". И двамата са с квадратни несиметрични лица без грам мъжкарство,но във филмите ги изкарват донжуанци. Само там.

# 2 094
Любо Киров от няколко години прави веднъж годишно големи концерти, отделно от турнето. Пее в клубове.

Изненадана съм. Даже се учудвам, че има песни да запълни цял концерт. Аз за 2-3 негови песни се сещам, поне едната е от времето, когато беше в група, другата май е дует. Не ми харесват като мелодия неговите песни, дълбаят ми в мозъка неприятно. Гласът му е гъгнив, пее уж, но всеки път се чудя защо не се изхрачи, да махне това, което му пречи на гърлото, и тогава да продължи.

# 2 095

Изненадана съм. Даже се учудвам, че има песни да запълни цял концерт. Аз за 2-3 негови песни се сещам, поне едната е от времето, когато беше в група, другата май е дует. Не ми харесват като мелодия неговите песни, дълбаят ми в мозъка неприятно. Гласът му е гъгнив, пее уж, но всеки път се чудя защо не се изхрачи, да махне това, което му пречи на гърлото, и тогава да продължи.

Абсолютно, и когато говори, и когато пее - винаги имам чувството, че е със силна хрема, и ми създава едно такова тревожно усещане - "що сега пее болен и със запушен нос тоя човек" Sad

# 2 096
Толкова страници мъже и въздишки и нито веднъж Ибра.

# 2 097

Кой ще ги мете тия глупости от пода после Anguished

Ей това е моя Човек на Всички времена!

# 2 098
  • София
И Наско от БТР е с хремав глас.

# 2 099
  • софия
Любо има много хубави песни. Има 4 или 5 албума, но ми писна да ходим всяка година на негов концерт. Иначе самите концерти са на ниво и атмосферата е готина.

СБП е една архаична казионна организацийка, която плюва по всичко и всеки, който е щръкнал над останалите. Те и за Георги Господинов се бяха изказвали. Съща Янка Такева на авторите на заплатка от бюджета. Жалки сиви душици без особен талант в писането.
https://www.ploshtadslaveikov.com/koi-u-nas-pishat-po-dobre-ot-g … za-na-pisatelite/
Имам билети за постановката. Ще отида да се посмея на ченгетата старчоци от СБП.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 08:27 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт