Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 373
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 160
  • софия
Никога не съм чела за син. Все за дъщеря ѝ и мислех, че има едно дете.

# 2 161
Спекулира се, че Анджелина Джоли има нов приятел - Акала, политически активист.
Скрит текст:

# 2 162
Райна последно май с някакъв ветеринар беше? Коце беше много отдавна, може би е била още в 20-те си години като се разделиха, тогава любовите се превъзмогват доста по-лесно. Не вярвам да я държи 15-20 години по-късно.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 19:08 от Анонимен

# 2 163
Според мен още я държи Simple Smile. Така мисля. Има такива връзки. Не казвам, че всеки ден мисли за него, а че връзката им е оставила много траен отпечатък.

# 2 164
Е, то не е само до непрежалимия пийняк Коцето, а до цялата цигания. Вип брадъри, общи балади, грозни изневери с колежки. Много ясно, че го е прежалила, но моята теория е, че вече си има едно наум преди да си афишира връзката.
Попадна ми клюкарска статия наскоро, че Надя била подала документи за развод с Коцето. Той ми е невероятно неприятен и мисля, че за всички вече проблемите му със зависимостите са очевидни.

# 2 165
Всичко хубаво при Шарлопова, само тия муцки не ѝ отиват вече.
Скрит текст:

# 2 166
Те наистина ли са очаквали в Хисаря да съберат 400 човека? И по- добре за актьорите, че е паднала постановката. Като чух какви са условията в залата, най- много някой с прегряване да трябва да вадят от там.
Каква зала? За летния театър става дума. И в моя град, който е голям областен, също не се състоя.
А залата в читалището в Хисаря е много хубава, не зная какво сте чула.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 22:08 от beba2

# 2 167
Шарлопова и тя със запазената марка на чалгаджийките-да се плези и прави муцуни. Веднага се сещам за Преса, която умира да се плези и от как отслабна и стана само една уста, има опасност да глътне някой нископрелитащ самолет.

# 2 168
Наскоро гледах интервю с Шарлопова. Изглежда да си живее живота - оправяла се с бизнеса, голяма й дъщеря завършила Вътрешен дизайн и й помага. Другата дъщеря учи, но и тя ще помага като завърши.  Имала планове в някакъв момент да се оттегли и да остави бизнеса на децата, а тя да остане само в Борда на директорите. Другите й две деца (близнаците), които са на 13-14 г са пратени да учат в Лондон, тук нещо не им понесло. Тя е открила красотата на природата,  простите удоволствия и пътуванията. Даже щяла да ходи на палатка, но във Венецуела.   Потвърди и за гаджето Стефан.

# 2 169
Ох милите не им понесло та трябвало в Лондон на бординг скуул. За да не пречат на палатките на мама сигурно 😀

# 2 170
Едното било с дислексия и нямало адекватна реакция в училището му в България.Grinning

# 2 171
Лили Иванова: "Аз съм много над нещата, защото АЗ СЪМ ЛИЛИ ИВАНОВА"
Става в 12, закусва мюсли и до вечерта не хапва нищо, твърди, че масажите са вредни. Уникално интервю от 80-те Grinning . Даже не знаех, че тогава в БГ е имало мюсли.
https://fb.watch/voUzwjA9jl/

Фолк певицата Ина се завърнала и е неузнаваема, а беше толкова симпатична и характерна. 2021 vs 2024:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 19:55 от lowkeyyy

# 2 172
Есмер Омерова говорила за Благой Георгиев в някакъв подкаст: https://btvsport.bg/bgfootball/esmer-kak-sinat-mi-shte-vazprieme … ushite-video.html
 Не поддържали връзка, той не се интересувал от детето, но ако й се обадил сега, че иска да поддържа контакт с него, щяла да му каже Добре. Много са го загазили с парите, баща й, брат й, оттам и тя. Съдят ги за милиони, баща
й избягал от страната.
А Благой бил целия татуиран и с изкуствени  зъби. Много ми е смешно точно тя да го подиграва за това, при условие, че си преправя физиономията нон стоп.

# 2 173
Щом Есмер го е закъсала....

# 2 174
  • Варна
Гледам Виктория Петрова с много странна прическа. Това перука ли е?
Както и Мира от сутрешния блок на Нова телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт