Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 662
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 400
Плакатът в тийн стаята ми, който докарваше баща ми до бяс, беше Аксел Роуз по бели гащи.
при мен Кърт Кобейн 🤐и моите писма до него и те на стената "защо ни остави, Кърт, на кого?🙈(нещо както сега като почине някой известен и му пишем на личния си профил във фейсбук). Баща ми хич не си падаше по моите депресивни плакати и писма и ме подпитваше "писа ли му днес на Курт (нарочно Курт го наричаше), предния път отговори ли ти? 🤦🏻‍♀️и аз много се връзвах
А баща ми редовно подмяташе да върна "онези косматите мръсни селяни" (демек  Rednex) и да сваля "тоя голия" (Аксел), че го е срам да ни влиза в стаята.

# 2 401
Плакатът в тийн стаята ми, който докарваше баща ми до бяс, беше Аксел Роуз по бели гащи.
при мен Кърт Кобейн 🤐и моите писма до него и те на стената "защо ни остави, Кърт, на кого?🙈(нещо както сега като почине някой известен и му пишем на личния си профил във фейсбук). Баща ми хич не си падаше по моите депресивни плакати и писма и ме подпитваше "писа ли му днес на Курт (нарочно Курт го наричаше), предния път отговори ли ти? 🤦🏻‍♀️и аз много се връзвах
А баща ми редовно подмяташе да върна "онези косматите мръсни селяни" (демек  Rednex) и да сваля "тоя голия" (Аксел), че го е срам да ни влиза в стаята.
Имах същия плакат на Аксел по бели гащи, както и такива на Депеш, Мотли Крю, Кърт, Майкъл ХЪтчънс., Джони Деп...... всички стени си бях опаковала в стаята. На нашите... не им беше удобно, ама...Laughing

# 2 402
Не е пълнолетен Спас.
Сега е пуснат клип, в който обяснява, че щом навърши 18 години веднага ще съди човекът, който му е причинил неимуществени щети.

# 2 403
  • България
Емо Каменов е 100% продукт на Иван и Андрей. И той  си играе ролята на балкански мачо всеки път като го поканят. Даже участва в някакво сръбско реалити, подобно на фермата, където пак се сби с някой и го отстраниха. Това му е ролята просто - влиза за сеир и рейтинг, играе няколко епизода, обижда, удря и си взема хонорара. Доста е зрелищен като образ, приковава вниманието и шокираната публика го обсъжда дни след това. Играл е в няколко реалитита, все тази роля. Очевидно Иван и Андрей искаха да го направят балканска "звезда", може и да стане това - ще псува и пляска в още няколко балкански реалита, тоя образ не е само български - ще бъде сеир навсякъде на Балканите.

Абсолютно, Емо си знае ролята. Това си е цял театър, очаквам в бъдеще Спасчо да се явява още повече в интернет и тв пространството. Въпреки че заради средата му не очаквам да стане някакъв астронавт или физик, все се търси мекото. Не искат да мислят и с работата си (или труда си) да носят някаква положителна стойност на другите.

Наум Шопов е такъв случай, избута за лекар, ама актьор, водещ, ютубър и още не знам си какво. И си свирка.

Но аз го гледам през моята призма от принципи. Просто този тип "работа" ми се струва празна, ако не мога да помагам на хората с работата си по някакъв начин.

# 2 404
  • Glasgow
Да се благодарят, че не сме залепили Ред Хот само по чорап на гениталиите, все пак🤯

# 2 405
Ще си прочили това с Каменов дали е постановка от последващите действия на откривателите му. Би трябвало и да му заведат дело, освен да го изгонят и да му приберат хонорара. Страшна гнусотия, ако е режисирано.

# 2 406
  • Sofia
Не е пълнолетен Спас.
Сега е пуснат клип, в който обяснява, че щом навърши 18 години веднага ще съди човекът, който му е причинил неимуществени щети.
Вече е пълнолетен.
Предаването е снимано преди 4-5мес.
Голяма простотия е.
По-зле и от ББ.

# 2 407
Може и всичко да е режисирано с цел Спас да изпъкне и да му започне кариерата.

# 2 408
  • Glasgow
е щом е снимано отдавна е нелепо стрина сега да вдига врява, а не когато се е случило. Вече вярвам, че е режисирано.

# 2 409
  • София
Ама дали не преигра или си е уговорен скеч? ако е уговорено просто нямам думи, да оставиш да ти ударят детето за рейтинг и къде е границата? Че то утре ще изнасилят някого за рейтинг
Не вярвам, че ударът в лицето е уговорен. Съвсем истински си плачеше от обида Спас.
 Имам вкъщи 17 годишен и сега много ми дожаля за ирининото момче, не вярвам да е толкова малоумна да наранява детето си.

# 2 410
е щом е снимано отдавна е нелепо стрина сега да вдига врява, а не когато се е случило. Вече вярвам, че е режисирано.

Да, той ѝ се обадил по време на предаването да се оплаче, ама тя мълчи няколко месеца, докато го излъчат, и сега е в шок - О!Боже!Мой! Joy

# 2 411
  • България

Да, той ѝ се обадил по време на предаването да се оплаче, ама тя мълчи няколко месеца, докато го излъчат, и сега е в шок - О!Боже!Мой! Joy

+11111111111

Точно! Joy Joy

За известност какво ли не правят хората... вижте само риалитита в България, достатъчно примери.

# 2 412

Да не говорим, че щом той е влязъл непълнолетен точно Стрина си е сложила подписа за разрешение за да участва. Tired Face

# 2 413
Иван и Андрей какви ли не неща са правили за рейтинг. Всяко чудо за три дни - ама онази история с Вася ли беше, много грозна беше. Имаше и други

# 2 414
Иван и Андрей какви ли не неща са правили за рейтинг. Всяко чудо за три дни - ама онази история с Вася ли беше, много грозна беше. Имаше и други

И много, много други, факт. Жалко, че заради техните тъпотии и гадории сега настроението се обръща срещу Спас, на когото в случая вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт