Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 468
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 460
И най-изненадващото, е че се намират същества, които да защитавят този насилник. Изобщо, защо няма кой да го санкционира?

# 2 461
  • София
Не мога да повярвам, че тук има хора, които вярват в конспирации и нападат Спас в тази ситуация. Ясно, че Ирина не е любимка на форума, ама айде по-сериозно, а момчето е много приятно и добре възпитано BTW, но и да не беше, пак онзи кретен няма право да му посяга. Вярвам, че ще го осъди, но това за съжаление няма да го промени.

# 2 462
Надявам се с финансовите си възможности Иван и Ирина да го натикат в миша дупка тоя нелеп насилник

Спас е свястно момче, дано си остане такова

# 2 463
  • София
Аз не мога да повярвам на грозните коментари из мрежите.
Наричат Спас - принцеса , мамино момче и тн.
Това е ДЕТЕ , зашлевено пред голяма публика за втори път.
Защо бил звънал на баща си...не било мъжко.
Емил е на годините на родителите му , толкова е грозно да посяга на дете и да се репчи на жена.
Погнусена съм от продукция, съквартиранти и мненията подкрепящи Емил Каменов.
Това дете влиза с историята ,че е било тормозено в училище , явно иска да покаже нещо друго...
А накрая пак тормоз.
Грозно, аз давам гласност, дано този селяк Емил бъде жестоко канселиран, защото с цялата си наглост продължава да качва обиди и да сее злоба.

# 2 464
  • SF
Иван и Андрей си го направиха, родиха и отгледаха този неандерталец Емил Каменов. В сръбско реалити направи побой. Сега ще сбие и децата им. Трябва малко и да се мисли, когато даваш шанс и трибуна на такива типове.

# 2 465
И аз съм изумена от коментарите , подкрепящи този селяндур .

# 2 466
Иван и Андрей си го направиха, родиха и отгледаха този неандерталец Емил Каменов. В сръбско реалити направи побой. Сега ще сбие и децата им. Трябва малко и да се мисли, когато даваш шанс и трибуна на такива типове.

Точно така, даже Иван го буташе и го направи популярен.

Относно училищния тормоз над Спас - и други версии излязоха на очевидци и родители на съученици на Спас, не е само версията на Стрина, според които не той е бил жертвата.

# 2 467
Кейт Бекинсейл за роля ли е така или вече така си ходи 😀?
Така си ходи. Grin

Като си спомня каква беше в ерата на "Пърл Харбър".
Какво естествена красота и благородство излъчваше.
Сега много ли й харесва да ходи като изцъклено, безизразно, мършаво плашило, облечено в розово...
Ох, чуя ли Кейт Бекинсейл, винаги се сещам за това и гостуване при Греъм Нортън. Майтапът е топ, от сърце съм се смяла.

# 2 468
  • София
Гледайте и завиждайте -директно от Лукса
Скрит текст:
Утре ще чакаме гледката към морето
https://www.facebook.com/reel/873358854978044
Гледах филма "Субстанцията" с Деми Мур и Маргарет Куали(дъщеря на Анди Макдауъл)
Скрит текст:
Ами и двете са за номинация за Оскар.
А на Деми директно да й го дават и Брус Уилис да я гледа,
 след като донесоха  милиони печалба на Холивуд, а само Златни малинки ги номинират.

Филмите на Джордж Клуни след като Тарантино му казал,
че не помни след 2000 година да се е снимал някъде
Скрит текст:
Кондакови в Намибия

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 23:35 от lite16

# 2 469
Спас още в началото на юли беше на лятната хасиенда на фамилията, така че със сигурност е имало изпускане на училище заради предаването, освен ако не е изкарал там 1 седмица. Поработи почасово няколко седмици (между другото това беше документирано в профила на майка му) и му дойде в повече и се отказа. Не мога да коментирам дали е било режисирано или не, но си вървеше и гледаше момичетата със самочувствие по плажа, а не както тук се изкара, че едва ли не се е заврял в миша дупка и дълбоко преживява цялата ситуация с шамара. Да не се приема като оправдание на насилието, просто явно е внесен ТВ драматизъм в ситуацията за повече ефект от случката. Момчето не изглежда лошо дано се развие в нещо стойностно, защото това май му е второ участие в реалити.

# 2 470
  • София
Не мога да коментирам дали е било режисирано или не, но си вървеше и гледаше момичетата със самочувствие по плажа, а не както тук се изкара, че едва ли не се е заврял в миша дупка и дълбоко преживява цялата ситуация с шамара.
Един вид щеше да ви е по-правдоподобно ако няма самочувствие и изпадне в депресия ли? Или пък очевидно стабилната психика на момчето по някакъв начин оправдава насилието над него? Страшни глупости се пишат тук понякога.

# 2 471
Не знам, ама, на детето явно не му пречи голи каки да се кекерчат около него и да му предоставят гледка като за обстоен гинекологичен преглед, даже гледа да е по-близо.

# 2 472
  • София
Леле, какъв шок, 17-годишен младеж харесва момичета и ги гледа като са около него Scream

# 2 473
В инстаграма на Ирина има едно след друго сторита против Каменов и коментари на почитатели на Спас.

# 2 474
Леле, какъв шок, 17-годишен младеж харесва момичета и ги гледа като са около него Scream

Ами, аз не бих си пуснала непълнолетното дете на място, където да гледа чисто голи хора. Това е реалити, може и секс да има, запои има, и всякакви неща, които не са много ок за дете. Не може да се третира като дете само по един параграф, а по останалите - нека се радва, сега му е паднало да гледа голотии.

Общи условия

Активация на акаунт