Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 275
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 490
Спас показа правилна гледна точка по отношение на агресията. Може и трябва да има комуникация.
Жалко, че се разплака и това ще послужи за подигравка на мнозина. Лично аз приемам, че той е по-чувствителен и му дойде в повече.Не харесвам Ирина, нямам впечатления от Спас извън откъса с шамара. А Каменов е смешник, който трябва да бъде мютнат, както и тези, които му дават трибуна или го използват за рейтинг.

# 2 491
Да, Каменов е много зле. Попадна ми неговата поредица от коментари за Ергена… абсолютно дъно, даже много под дъното, ако приемем, че Ергенът също е някакво дъно.

# 2 492
  • Sofia
Силен шамар е бил 😳

# 2 493
Отвратително е това с шамара, да го съдят и осъдят този примитивен селяк! Подобни действия трябва да бъдат публично отразявани и много сериозно санкционирани.
Аз друго не разбирам - защо един ученик е тикан и вкарван в подобни помийни предавания? Какво очакват родителите му да се случи? Още повече, напълно наясно с телевизионния бизнес и клоаката, която представляват тези риалити формати? Много добре знаят, че вътре е пълно с маргинали, пие се, има скандали и ескалации. Вместо да учи и да се среща с връстници, това дете е във фокуса на зрителя и бива подлаган на унижения. За мен специално, Стрина и Иван са за бой и не по-малко виновни от този Каменов. Всичко това е главно заради тяхната мания, буквално, за известност. Не може да си нормален родител и да допуснеш детето ти да участва в подобен цирк.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 13:40 от Tess d`Urberville

# 2 494
Не мисля, че е тикан, по-скоро не го спират. И майка му, и Иван са били в ТВ, правят тв предавания, че дори по Ковид правиха редовни лайфове в Инстаграм, докато Ирина готви. Като растеш в такава среда,
мен е нормално самия Спас да има влечение към изявите. Още като отслабна и влезе в добра физическа, преди 2-3 години започна да се активизира в Инстаграм, както много други младежи на неговата възраст. Изглежда ми добро момче, възпитано, а майка му неведнъж е казвала, че е чувствителен. Но има и  завидно самочувствие за годините си, което може да дразни околните.

# 2 495
Че Галена я имаше на клип на РД със собствените си деца да играе кючеци, че с чужди ли няма да го прави. Чалга войнството се води от парите - ни гражданска позиция имат, ни полит коректност.

# 2 496
Ми хубаво, нека е по негово желание, те като родители къде са, за да го спрат? Наистина не разбирам, за мен това е отвратително. И като участва в риалити, какво? Какво хубаво ще научи? Ето, изяде два шамара, публично е бил унизен. Много хора му съчувстват, но и много ще го хейтят, това си е травма за него, а момчето е още дете. За мен лично това е абсолютно родителско безхаберие. Сега съдилища, разправии, можеха да си го спестят.

# 2 497
  • Sofia
Сигурна съм ,че случката няма да го спре и ще има участия и в други тв реалита в бъдеще.

# 2 498
А какво се случва с биологичния му баща? Женен ли е, има ли други деца?
Между другото Каменов е в публиката, когато Иван и Андрей гостуват на Тото. Т.е. специално е дошъл за тяхното гостуване.

# 2 499
Току-що прегледах сторитата на Ирина, действително огромна агитация за канселирането на Каменов (той и по-сериозно наказание заслужава), и накрая благодари за стотиците съобщения и подкрепата и че се радва, че има хора с нормална ценностна система. Аз не разбирам, обаче, къде е тяхната? И защо повличат и децата си в тая помия? Спас е силно повлиян от манията на майка си да е вечно на екран и в устите на хората. Егати ценностната система!

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 19:09 от Tess d`Urberville

# 2 500
Че Галена я имаше на клип на РД със собствените си деца да играе кючеци, че с чужди ли няма да го прави. Чалга войнството се води от парите - ни гражданска позиция имат, ни полит коректност.
Това важи не само за чалга войнството. На музикантите работата им е да свирят и пеят, някой им плаща и те работят. Друго е показателно в случая.

# 2 501
Отвратително е това с шамара, да го съдят и осъдят този примитивен селяк! Подобни действия трябва да бъдат публично отразявани и много сериозно санкционирани.
Аз друго не разбирам - защо един ученик е тикан и вкарван в подобни помийни предавания? Какво очакват родителите му да се случи? Още повече, напълно наясно с телевизионния бизнес и клоаката, която представляват тези риалити формати? Много добре знаят, че вътре е пълно с маргинали, пие се, има скандали и ескалации. Вместо да учи и да се среща с връстници, това дете е във фокуса на зрителя и бива подлаган на унижения. За мен специално, Стрина и Иван са за бой и не по-малко виновни от този Каменов. Всичко това е главно заради тяхната мания, буквално, за известност. Не може да си нормален родител и да допуснеш детето ти да участва в подобен цирк.

Аз не съм гледала това риалити, но доколкото си формирах мнение по темата, напълно съвпада с горното. Какво прави едно непълнолетно дете в риалити??? Може да са му оставали няколко месеца до пълнолетие, няма значение. Отговорност за това дете носят родителите. Т.е., Стринка е подписала (и може би бащата) момчето да се озове там. Във всяко риалити се търси конфликт и има някакво ниво на агресия. За съжаление, хората си падат по сеир. Т.е., родителите съзнателно са допуснали момчето да попадне в тази среда. Напълно нормално е да им се търси морална отговорност, защото толкова им е родителската мисъл и мозък. Така че жалните сторита на Стрина са напълно излишни и е по-добре да поеме отговорност за пътя, по който насочва сина си.

# 2 502
Моят въпрос е дали младежът е бил изкаран от този формат, къща или каквото там се води, след като е станал обект на въпросната агресия. Или си е довършил участието.

# 2 503
  • Glasgow
Доколкото разбрах не е бил изкаран, нито родителите му тогава са се трогнали да се приберат и да го приберат. Казали му сам да прецени. Значи те самите омаловажават случката, а сега след сто месеца стрина вдига врява.

# 2 504
Това си е нейната мания за известност, както се писа и по-горе. Ето че пак сме в устата на всички, маме, давай, бутай се там, аз позалязох с накиснатите си във вино инстаграмски напъни, ама ти си млад, бутай се. Предричам много бързо следващо риалити на момчето.

Общи условия

Активация на акаунт