Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 276
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Countryside
Шеф Севда си е вкарала автогол с това ще измислим нещо, да беше отказала. А и тия явно са малоумни - веган сос Холандез???, че той се прави от яйца и масло. Айде ще сложим нещо вместо маслото, ама яйца? Тендециозно е това, с привкус вижте ме какъв съм пич и как ей сега 100 индийчета ще ми пригласят. Аман от самозабравили се хора.

Ан Хатауей изглежда прекрасно.

Натали Портман също, усмихната и спокойна изглежда, че беше нещо кахърна след развода.

Очевидно, Джени фром дъ блок е пак на тезгяха. Joy

За рекламите - всички сме хора, трябва и да се яде. Проблемът на Ицката са рекламите на ефбет. Чак Балъков видях на билборд някъкъв вид хазарт да рекламира, имах някак по-високо мнение за него(отколкото за Стоичков). Изобщо хазартът не е редно да се рекламира, според мен. То е ясно, че ще го има и клиенти ще си има, хайде да няма нужда от реклама. Да се намеси държавата трябва обаче, иначе кой може да ги спре.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 11:46 от Г-жа Букет

# 2 731
А някой може ли да ми обясни, защо по ягодите Иван и Андрей рекламират "Макарон.бг" в ютуб? Преместили са се в интернет, но тяхната изходна позиция е друга, можеше да си позволят малко повече класа или поне да не падат на това ниво.

# 2 732
Страхотни Ан Хатауей, Летисия Каста, Деми Мур, Джесика Алба, Дакота Джонсън, Натали Портман. ❤
Джей Ло е ретро както винаги. С фдт вместо червило, и с отвратителни стрийптизьорски обувки.
Дженифър Лопез
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 09:45 от Анонимен

# 2 733
Шеф Севда си е вкарала автогол с това ще измислим нещо, да беше отказала. А и тия малоумни веган сос Холандез, че той се прави от яйца и масло. Айде ще сложим нещо вместо маслотото, ама яйца? Тендециозно е това, с привкус вижте ме какъв съм пич и как ей сега 100 индийчета ще ми пригласят. Аман от самозабравили се хора.
Дребнавите претенции са типични за хора с ниска култура. Не ми ги хвалете юпитата, то с парите не идва и адекватност. А това със заплахите пък e въпрос на възпитание или липсата му. Парвенюшко поведение.
Проблемът на Ицката са рекламите на ефбет. Чак Балъков видях на билборд някъкъв вид хазарт да рекламира, имах някак по-високо мнение за него(отколкото за Стоичков). Изобщо хазартът не е редно да се рекламира, според мен.
Съгласна.

Радвам се за Жизел Бюндхен Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:18 от Linda*kiss

# 2 734
Анджелина. От този ъгъл зъбите са страховити.
Скрит текст:

# 2 735
Украйна е много популярна за донорство на яйцеклетки и сурогатство.В Проблемно забременяване има дори тема по въпроса и много български семейства се сбодиха така с деца.
На мен детето ми прилича на славянче (украинче,русначе) и не смятам,че певицата е биологичната майка.

Първородното  ми дете ,ако не се изрусявах(по принцип се изрусявам😁,не заради него) все едно го бяхме отвлекли..или баща му изобщо, не му е баща.В последствие се оказа ,че мъжа ми е осиновен и детето е копие на биологичния си дядо.Та само Камелия  си знае ..

# 2 736
Анджелина. От този ъгъл зъбите са страховити.
Скрит текст:
Не само зъбите, целият поглед ѝ е страшен.

# 2 737
Украйна е много популярна за донорство на яйцеклетки и сурогатство.В Проблемно забременяване има дори тема по въпроса и много български семейства се сбодиха така с деца.
На мен детето ми прилича на славянче (украинче,русначе) и не смятам,че певицата е биологичната майка.

Първородното  ми дете ,ако не се изрусявах(по принцип се изрусявам😁,не заради него) все едно го бяхме отвлекли..или баща му изобщо, не му е баща.В последствие се оказа ,че мъжа ми е осиновен и детето е копие на биологичния си дядо.Та само Камелия  си знае ..
На Преслава малката пък има чипо носле като на Преслава след операциите.

# 2 738
Отвратително е това с шамара, да го съдят и осъдят този примитивен селяк! Подобни действия трябва да бъдат публично отразявани и много сериозно санкционирани.
Аз друго не разбирам - защо един ученик е тикан и вкарван в подобни помийни предавания? Какво очакват родителите му да се случи? Още повече, напълно наясно с телевизионния бизнес и клоаката, която представляват тези риалити формати? Много добре знаят, че вътре е пълно с маргинали, пие се, има скандали и ескалации. Вместо да учи и да се среща с връстници, това дете е във фокуса на зрителя и бива подлаган на унижения. За мен специално, Стрина и Иван са за бой и не по-малко виновни от този Каменов. Всичко това е главно заради тяхната мания, буквално, за известност. Не може да си нормален родител и да допуснеш детето ти да участва в подобен цирк.
Съгласна съм, още повече като родителите знаят що за "продукт" е Каменов, а и на Спас от дете му се създава имидж на тормозен, закрилян от мама и т.н. А и не една имиджова кампания Сарачинова изкара на гърба на онеправданото си, чувствително дете. Нека оставят младежа (не детето, той не е дете вече) да си създаде собствен имидж, където и с когото пожелае без да е изложен на показ, който ще му лепне още етикети в тази крехка възраст. Убедена съм, че Ирина и Иван са знаели къде го пращат... хмм "подкрепят" де.

# 2 739
  • София
Анджелина
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Елизабет Хърли със сина си
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:

# 2 740
Кейти Холмс е много хубава като се понагласи.
Джоли спешно трябва да си потъмни косата поне до кестеняво.

# 2 741
Бряя, Кейти Холмс като се направи колко е хубава! Само тая черна корделка нещо не ми е на място, но иначе е кукла!
Даян Крюгер едва я разпознах.

# 2 742
Илиана Раева. Жалко, че и тя е с корекции.
Скрит текст:

# 2 743
И с тях го докарва хептен на Ружа Игнатова.

# 2 744
  • София
Селена
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Ариана Гранде и Синтия Ериво
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Дженифър Конъли
Скрит текст: