Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 218
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 835
Скрит текст:
Аз имам очаквания от Камелия да си призная. Очакванията ми от нея са да се ограничи до това, в което е добра, а именно пеенето по заведения и събития, правенето на клипове, творенето на музика, общуване със собствената чалга публика ...  А не в национален ефир 2 седмици да "набива канче" и да определя какво ни е обществото и колко сме лоши, че не харесваме балкански грозни изцепки.
Това какво общо има с темата за детето й, та така рязко премина от едната в другата по повод очакванията ти?

Когато един човек иска да "инфлуенсва" и да се изказва по теми, по които не е компетентен, че и квалификации за цяла една група от обществото да раздава, то тогава задава и очаквания към себе си. Феновете на Камелия очакват от нея не само музика, а откровения и за личния ѝ живот (защото чалгата си върви и с развяване на чаршафите), а нефеновете като мен имат очаквания да се ограничи в своя балон и да не ме определя като "малцинство".  На тази ситуация може да погледнете и като в микросоциума пред блока - шумните, набиващи се на очи хора, които винаги са с мнение по всеки въпрос, винаги са одумвани и обект на клюки. Защото самички искат това внимание и очаквания.

# 2 836
Вън от обсъжданите теми, можете ли да ми помогнете, не мога и не мога да се сетя за името на една футболна съпруга, известна преди десетина години. Мъжът й беше висок и снажен, средиземноморски тип, с широка усмивка и тъмна чуплива коса, пригладена назад, а тя беше с остър нос, екстравагантна и все я помня на разни събития с фамозни шапки, тип цилиндър. Не съм сигурна дали участваше в "Нашите момичета, футболни съпруги", май не. Върти ми се в главата сложна фамилия, може би със "с". Някой, нещо? 🤔

# 2 837
Елеонора Манчева? Ама Владо Манчев не беше висок и снажен....

# 2 838
Не, не е Манчева, тя беше кукла със сини очи и черна коса с бретон.
Тази не беше голяма хубавица, с кестнява дълга коса, кръгло лице и остър нос. Така ме загложди да се сетя, кои бяха.

# 2 839
Ивана Скендерова и Мартин Горанов?
Скрит текст:

# 2 840
Ивана Скендерова и Мартин Горанов?
Скрит текст:
Дааа!!
Ее, признавам те, благодаря! 🌸
Ще мога да заспя 😀

# 2 841
Много харесвам Гергана Гунчева, дано е намерила готин мъж. Интересно ми е кой е. Има няколко водещи, които не се бутат, но изглеждат възпитани и нормални - Поли Гергушева, Алекс Кръстева. Също и Ромина харесвам, отказа се от ‘На кафе’ заради семейството.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:48 от Jeri-sweet

# 2 842
  • Down south
Ивана Скендерова
Скрит текст:
Тази Ивана Скендерова, дали случайно е около 48-50 годишна? Висока, стройна и със заможен баща?

# 2 843
Много харесвам Гергана Гунчева, дано е намерила готин мъж. Интересно ми е кой е. Има няколко водещи, които не се бутат, но изглеждат възпитани и нормални - Поли Гергушева, Алекс Кръстева. Също и Ромина харесвам, отказа се от ‘На кафе’ заради семейството.
Винаги като виждам Поли Гергушева се сещам, че беше кандидат за Мис България, в която спечели една Персона-нон-грата за темата.

# 2 844
Вън от обсъжданите теми, можете ли да ми помогнете, не мога и не мога да се сетя за името на една футболна съпруга, известна преди десетина години. Мъжът й беше висок и снажен, средиземноморски тип, с широка усмивка и тъмна чуплива коса, пригладена назад, а тя беше с остър нос, екстравагантна и все я помня на разни събития с фамозни шапки, тип цилиндър. Не съм сигурна дали участваше в "Нашите момичета, футболни съпруги", май не. Върти ми се в главата сложна фамилия, може би със "с". Някой, нещо? 🤔
Ивана много я харесвам, някога в сп. Ева много силно впечатление ми е правила на събития с мъжа й.
Скоро на главната в града ни забелязах друга футболна съпруга от това същото предаване Асдис Ран мисля се казваше, намалила косата, но все така руса и огън жена, беше с цяла свита деца Simple Smile

# 2 845
Поли Гергушева няма какво да се бута, защото е омъжена за милионер, че и хубав на всичко отгоре. Имат много сладко момченце. На конкурса "Мис България", беше една от подгласничките, трета, ако не се лъжа.
Тя стартира като заместничка на Петя Дикова в нейното светско предаване "COOL T"и после се изстреля в новините. Та, където е имало да се набута, набутала се е.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 06:55 от Tess d`Urberville

# 2 846
Пенелопе Круз
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:

Блейк Лайвли
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Никол Шерцингер
Скрит текст:

Дейзи Ридли
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Ариана Гранде
Скрит текст:

Миранда Кер
Скрит текст:
Ирина Шейк и дъщеря
Скрит текст:

Адриана Лима
Скрит текст:

Джони Деп на корицата на ELLEMEN
Скрит текст:

# 2 847
  • софия
Пенелопе Круз
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:

Селмето тук е чууудна! Няма цици на показ, няма безумни драперии и аксесоари.
Пенелопе винаги е хубавица.
Тейлър Хил
Скрит текст:

Много красива.
Не харесвам другата. Типична средна американка - симпатично съседско момиче-гигант.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 08:00 от zvаnchе

# 2 848
  • София
Мат Лебланк
Скрит текст:
Рийз със сина си
Скрит текст:

Селена
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Ейми Адамс
Скрит текст:
Шон Мендес май е обърнал резбата. Или поне така се пише.
Скрит текст:

# 2 849
Шон Мендес май е обърнал резбата. Или поне така се пише.
Скрит текст:
Нищо чудно. Тези днешните Джей Зи-та...

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 09:39 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт