Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 235
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 820
Има някакви морални граници и в клюките. Едно е да коментираме кой на кого е гадже, как си е резнал носа и защо, с какъв тоалет се е появил, съвсем друго е да ровим и да се опитваме да изкопчваме още и още информация как точно, в най-пълни подробности една жена, която от години се опитва да има дете, се е сдобила с такова. Особено след като на всички ни е ясно, че не тя е износила и родила въпросното дете, а и самата тя не се е опитвала по никакв начин да крие това. Независимо дали е публична личност, има пълното право да не коментира повече, отколкото тя прецени. Някои теми са достатъчно болезнени, чувствителни и лични, така че малко такт не е излишен.

# 2 821
Пътят да спрат "неприятните" клюки е да се коментира, да се образова обществото. Колкото повече е осведомено едно общество по дадена тема, толкова по-малко се и коментира впоследствие. Стотици инфлуенсъри говорят по тези репродуктивни теми открито именно с цел информация. А когато си публична личност, нормално е непросветеното, по-простовато общество да иска да разбере повече за ситуацията. Така става нещо като се възприема за "мистерия". Давам веднага пример за успешно PR справяне с такава жажда за "клюки" с Чарлз. Излезе и сподели здравословния си проблем, кампании се организираха, говори се за конкретния медицински проблем, че и полза за обществото имаше да се ограмоти медицински.

# 2 822
Споделям. За мен лично, нито в осиновяването, нито в сурогатството има нещо лошо, срамно и за криене, за това явно не разбирам подскачането, още повече, Камелия се радва на симпатии и никой не я коментира с лошо. Ако на някого темата му е болезнена, това го разбирам, но темата за нечий развод също би могла да бъде силно неприятна за някоя потребителка. Живеем в модерен свят и не виждам нищо лошо да се каже, че някой има дете от сурогатна майка. Все по-често ще се случва, така или иначе, за мен лично не бива да има стигма.

# 2 823
Чарлз е крал. Камелия е чалга певица в България. Ако пожелае и коментира подробно, образовайки обществото - чудесно, ще има моите адмицарии. Ако желае да не казва нищо повече, уважавам решението и не ровя. Никаква мистерия няма, основното е ясно за всички. Има само грозно любопитство на супер ниско махленско ниво и някакво негодувание, че популярна личност не е склонна да задоволи това любопитство, защото я познавате я от кръчмата, я от телевизора.

# 2 824
А, не съм разбрала, че очакваме нещо от Камелия? 🤔
Темата досади и се изчерпа, така или иначе. Информацията е ясна, нито ме вълнува повече, нито има какво повече да се каже. Лично аз се изненадах, че едва ли не, това не трябва да се коментира в темата.

# 2 825
Радвам се, че е взела това решение и не е спряла да се бори да има това хубаво детенце.
Едно време инвитрото е било така обсъждано и децата са ги заглеждали махленските клюкарки.

# 2 826
Искам само да кажа, че беше нещо кахърен този на Гунчева, забравих как се казва. То жена като картина, той копа в едни спагети, та ги соли, та ги въртя, то на мен ми се отщя. С едно кафяво сетре ии малко ошмулен. Нещо драматично се оплакваше, но не от нея, а на нея. Тя много му се усмихва и го котка.

# 2 827
Аз имам очаквания от Камелия да си призная. Очакванията ми от нея са да се ограничи до това, в което е добра, а именно пеенето по заведения и събития, правенето на клипове, творенето на музика, общуване със собствената чалга публика ...  А не в национален ефир 2 седмици да "набива канче" и да определя какво ни е обществото и колко сме лоши, че не харесваме балкански грозни изцепки.

# 2 828
Ее, то ако се изказваха само хора с капацитет..., отдавна да сме цъфнали и вързали!
Поканили са я, казала си е мнението, според разбиранията си. 🙂

# 2 829
Искам само да кажа, че беше нещо кахърен този на Гунчева, забравих как се казва. То жена като картина, той копа в едни спагети, та ги соли, та ги въртя, то на мен ми се отщя. С едно кафяво сетре ии малко ошмулен. Нещо драматично се оплакваше, но не от нея, а на нея. Тя много му се усмихва и го котка.

Предишният беше Петър Бакърджиев.Сегашният не знам кой е.

# 2 830

Много. Косата й изглежда много добре на живо. Много хубаво е гримирана, малко силно, но идеално за вечерно излизане. Със зелена рокля тип плетена до средата на прасеца беше, много добре й стоеше. Много скромно се държа, само масата и кавалера си гледа, не се оглежда и кипри.

# 2 831
Аз имам очаквания от Камелия да си призная. Очакванията ми от нея са да се ограничи до това, в което е добра, а именно пеенето по заведения и събития, правенето на клипове, творенето на музика, общуване със собствената чалга публика ...  А не в национален ефир 2 седмици да "набива канче" и да определя какво ни е обществото и колко сме лоши, че не харесваме балкански грозни изцепки.
Това какво общо има с темата за детето й, та така рязко премина от едната в другата по повод очакванията ти?

# 2 832
Гунчева винаги ми е била малко твърде зъбеста и така й не се намери фризьор, който да се справи с косата й, но пък винаги ми е изглеждала културно и мило момиче.
Абе щом ахнах как изглежда на живо Ивайла Бакалова, защото за мен е откровено грозновата по снимки, вярвам и че Гергана сигурно е "уау".

# 2 833
Да специално й огледах косата, но на живо няма никак “овчо” Simple Smile впечатление. Тя е и малко по-дълга от последните снимки, които съм виждала. Даже стои секси, специално. Сега това е моето впечатление.

# 2 834
Жива и здрава, симпатяга е! Мъжът до нея известен ли е?
Бакърджиев да му се чуди човек, с какво омайва хубави жени, сигурно е много чаровен, нещо, което камерата е неспособна да улови.

Общи условия

Активация на акаунт