Звездни Компромати - Октомври'24

• 310 210
  • 3 099
  •   1
Отговори
# 2 865
Поли Гергушева няма какво да се бута, защото е омъжена за милионер, че и хубав на всичко отгоре. Имат много сладко момченце. На конкурса "Мис България", беше една от подгласничките, трета, ако не се лъжа.
Тя стартира като заместничка на Петя Дикова в нейното светско предаване "COOL T"и после се изстреля в новините. Та, където е имало да се набута, набутала се е.
Е тя и Зейнеб така, ама продължава…и Николче какви ли не рубрики й мислиха, сега се е кротнала вече.

# 2 866
  • София
Ахахаа, прическата на Гала ми направи деня. Като статистка от Лудият Макс е. Grin

# 2 867
Джъстин защо винаги върви след Хайли, а не до нея? И все ошмулен, с наведена глава

# 2 868
Да не се е върнала да я стилизира Кремена?
Жалко, че по онова време нямаше интернет и няма архиви от тогава, много щяхме да се смеем днес на прическите и тоалетите от онази ера на Гала.
П.с. Намерих няколко все пак.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 10:20 от Анонимен

# 2 869
Това за Лиляна съм го чела и друг път.
Избирайки майки на децата си, мъжете с претенции е добре да знаят, че интелигентността се наследява от майката.
https://www.eiacademy.bg/polezni-saveti/za-men/detsata-nasledyav … i-ot-svoite-mayki

# 2 870
  • гр.Пловдив
На Гала много й отиваше къса прическа както и на Галена и Николета Лозанова

# 2 871
  • Glasgow
На Гала средната прическа от кремениния период, с бретон и кок много ѝ отива

# 2 872

На мен на нея ми прилича на ПаЛуна.

# 2 873
Уинона Райдър, Джоди Фостър и Джулия Робъртс - през 1989 и през 2024:
Скрит текст:

# 2 874
Като Тинкърбел е : ))

Скрит текст:

# 2 875
Гала изглежда гротескно и не само заради прическата. В лицето е като гумена, много филъри са наблъскани.
Защо като имат пари за лифтинг не си направят един лифтинг и да се спре с това пълнене на лицето?

# 2 876
Щото лифтинг се препоръчва около 50 г., а те се блъскат с филъри и ботокс от много по-ранна възраст.
Гледах един американски пластичен хирург, който казва, че лифтинг се прави много по-успешно на естествено лице, отколкото на пълно с филъри заради сраствания и миграция на филърите.

# 2 877
Съгласна съм, лифтинг се препоръчва малко по-късно, иначе се получава ефект “издухана с вентилатора” (нагоре). Малко като Люба Кулезич. Да, няма бръчки, няма увисване, но лицето е неестествено и жената не изглежда много млада.

Нищо драматично няма във филърите в умерено количество, но трябва да се съчетават и с много добра диета, движение и вода, за да не задържат течности в лицето и то утежнява.

# 2 878
Channing Tatum & Zoe Kravitz се разделят:
Скрит текст:

# 2 879
Оф, най накрая Чайника се осъзна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт