Професия учител - 20 (юбилейна тема)

• 43 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте,  на олимпиадата ,,Знам и мога"  за 4 клас, с колко точки се класират на областен кръг?
С точно 35 могат ли или с 35,5 и нагоре?

# 541
Когато ученик отсъства на НВО поради здравословно състояние, какво се прави?

# 542
Когато ученик отсъства на НВО поради здравословно състояние, какво се прави?
В кой клас?
От миналата година има възможност за явяване на друга дата за 7. клас.

# 543
И за 4. клас ли е така?

# 544
  • sofia
За 4. клас няма резервни дати. Ако ученикът не се яви, се вписва в удостоверението 0 точки и толкова.

# 545
  • Някъде по Дунава
Злодеида, просто си пусни болничен.

# 546
Според програмата за втория срок ще имам 7 часа свободни между часовете. Това нормално явление ли е?

# 547
И при нас имаме много прозорци, но общо взето колегите не се оплакват, защото е много трудно да се направи програма, удобна за всички. Сега погледнах програмата - имаме колега с 9 дупки през седмицата.

# 548
  • Майничка
Според програмата за втория срок ще имам 7 часа свободни между часовете. Това нормално явление ли е?
Седем часа м/у първи и последен в един ден или седем дупки за цялата седмица?

# 549
Седем дупки за цялата седмица, за всяка седмица през втория срок. За пръв път виждам такова чудо

# 550
Защо да не е нормално? Не може всички да имат плътно часове един след друг. Аз например този срок имах повече от коментираните и в един от дните си ми бяха малко. Този срок ще имам два дни с плътни 7 часа ето това за мен не е нормално, но както сама вече написах, не може всичко да е както искаме.

# 551
  • Майничка
И аз в някои дни съм с плътни 7-8ч. Така се радвам на дупчици...

# 552
  • в моя гьол
7 дупки за седмица са по 1 дупка на ден, и в два дни - 2 дупки. Напълно нормално. Няма как да се наредят на всички часовете плътно едно след друго. Абе, правещия програмата винаги го сърби задника (щото го благославят) в началото на сроковете, ама се почесва и продължава, щото желаещи за тази дейност обикновено няма.

# 553
Аз помолих за дупчици между часовете, инак не издържам 6 плътни часа. Въздух не мога да си взема.

# 554
При мен два дни подред са по два в блок. Къде да обикалям около училището и какво да правя не ми е ясно. Цялата подготовка си я правя у дома.

Общи условия

Активация на акаунт