Боледуване на децата ни - тема 81

• 20 001
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
likeawind , ще пробвам мерси.
Аз ходих до личната вчера  и тя и изписа сироп Киетюд. Но каза, че ако продължи така ще трябва да направим консултация с психолог.

# 76
  • shumen
Ейпъл,то не е коляното.Боли го горе в свивката ставата казва той.За физиотерапия съм си мислила и аз,но трудно дават направления,а и на свободно същата работа няма вреждане.Ще видя педи да я моля пак за направление и за ЯМР ако трябва.

# 77
За пръв път чувам за супозитории за дупето, с които да се лекува ларингит. Едва ли са дадени за това...Какви са тези супозитории?
Изписвали са на детето при спазъм Дават се най-много две свещички.

# 78
Вашите деца вдигат ли всеки път космически температури? Моята при всяко разболяване /настинка вдига минимум 39, редовно стига почти 40 градуса. Косата ми побеля вече. Аз като има 38.5, приемам че все едно няма температура. То няма да боледува като нормалните хора, а всеки път драматично
Винаги до 41° вдигат. Давам лекарства когато мине 40°, ако има болки давам и на 38,5°.

# 79
likeawind , ще пробвам мерси.
Аз ходих до личната вчера  и тя и изписа сироп Киетюд. Но каза, че ако продължи така ще трябва да направим консултация с психолог.
И този съм давала но мн го превъзбуждаше ефект не видях ..говоря за много много  ревливо дете затова и съм търсила различни начини ..на психолог ходи в градината от нея видях голям резултат,но той  от емоции първо получи тикове на очите ,след това започна и да заеква затова го записах да работи с психолог ..

# 80
Здравейте, в момента явно има вирус с повръщане.
Малкия на 2 г и половина повърна, болеше го корем поддържа 37.3 цял ден.
А мен направо ме смаза 11 пъти повръщане с диария едновременно и глътка вода не мога да пийна,за 3 часа всичко се случва много рязко, много тежко.
Пазете се,ужасно е!

# 81
Като за родители може да пиете деган или зофран. Зофрана е доста по-скъп, по-силен е и с по-малко странични ефекти, но таблетката има кофти миризма...аз повръщам от нея.... Иначе и свещичките за повръщане тъщо стват, но пък вие и диария имате.

# 82
  • shumen
Теришка,деган или цитрат спасяват положението при нас.
Аз моя го изпратих тази вечер от танцовата в Гърция и се моля да е здрав само,че за първи път излиза без мен извън България.

# 83
Дани, и според мен физиотерапия. При нас дават без проблем. Дъщерята е ходила и за носа, и за коляното преди две години. Имаме няколко из града, много съм доволна. И аз ходя, даже сега мислех да направя един курс за моя синузит.

# 84
И ние-голяма е леко в кюпа...от вчера вечерта ме съмняваше дадох виброцил...днес сутринта пак ...носа е пълен ама пак назад...променен глас и това е засега ...да не доближава малката и да се молим 🤷

# 85
  • shumen
Бръм,при нас дават трудно направления за физиотерапия.Питала съм и педи и ортопеди и никой не иска да дава.
Мими,да се оправя скоро каката и дано не зарази малката.

# 86
Аз да ви се оплача… До сега не съм водила детето на зъболекар дори на преглед (на почти 5г. е), а работя в дентални клиники от 2018г. - много съм зле, нали? 😂 Имаше една кафява точка на зъба преди три седмици и вчера видях, че е станала огромен кариес…. мисля, че от антибиотика съвсем бързо се е случил процеса. И познайте, малкия не иска и да чур за зъболекар, реве и казва че като го заведем няма да си отвори устата. А той примципно е доста трудно дете и аз вярвам, че така ще стане. Направо от сега ми се реве, какво ще правим не знам.

# 87
Ох, тези зъболекари и аз досега не съм водила каката...януари прави 5...ама изпитвам такъв страх от зъболекари и до ден днешен...преди нея ще избягам ...

# 88
Аз пет пъти водих каката, има два кариеса и нищо. Направо не знам какво да правя....

# 89
Аз пет пъти водих каката, има два кариеса и нищо. Направо не знам какво да правя....

Оле ужас, не иска да си отвори устата ли? Или изпада в истерия и не дава 😭😭 направо ми се реве

Общи условия

Активация на акаунт