Интерес към чужди жени

• 6 125
  • 143
  •   1
Отговори
# 120
Той ме целува, той ме желае, той ме прегръща, но когато разпуска гледа жени, кога ще асимилирате думите ми, или ще продължаваме да спорим до безкрай. Четете и разбирайте правилно ! Хахаха отново ще се повторя "четете внимателно и вниквайте в думите " без някакви лелички само да се заяждат вместо да дадат правилен съвет на по-младите, които искат здраво семейство.

Ами ето - всичката ви е наред! Не ни слушай нас сърдитите лелички.
Ти си бременей, той ще вършее из социалните мрежи - идилия..
Като не можете да помагате,поне не пречете. Мечтая си за вашите идеални отношения пълни с любов 🤪😄

# 121
  • София
Когато човек мечтае за идеални отношения, не стои в компромисни

# 122
То идеални отношения няма никъде, но има базови за всеки.
Какво можеш да приемеш, примерно пиенето му, хойкането му или нещо друго и с какво не би се примирила.

# 123
  • София
Не знам за какво мечтаеш, но по-добре не се оставяй да бъдеш залъгвана с "Всички мъже така правят, но се крият" или "Всички мъже изневеряват, дайте да го преглътнем". Може да ти звучи успокоително и да си мислиш, че просто трябва да се примириш, само че не е така.
Има мъже, които не изневеряват. Има мъже, които не зяпат каки из нета. Има мъже, които не пращат неприлични предложения на други.
Твоят мъж не е от горния вид. И това никак не е успокоително всъщност.

# 124
  • София
"Защо забременя от този" е безпредметно да се пита. Случва се. Забременяла е. В нея расте живот - това е чудесно. Както казах - въпросът оттук насетне е какво да се прави.
На всеки се случва да допусне грешка. Главното е дали ще се опиташ да я поправиш или ще се правиш, че грешка няма. С поведението си показваш, че си готова да се  правиш, че грешка няма. Добре. Твоя воля. Ти ще живееш така. Да не стигнеш обаче после все пак до идеята за раздяла, а ти да си изморена, защото сама си опъвала каиша, с изхабени нерви и събрано недоволство. И това е добрият вариант. Защото, ако вече признатият татко реши да прави мизерии така може да ти стъжни живота, че ти е бедна фантазията. Пък ти си мечтай да го промениш. Ама времето назад се на връща.

# 125
Първото , което е момичето каза че той не си е писал съобщения.
Наистина няма нито един коментар,  който по някакъв начин да успокои момичето. Само разтрел за този и това е- това знаете
И не вие не се правите на морални,  а такива изкарвате,  че са мъжете ви Grinning
Това че не зяпат социални мрежи не си мислете че може да тресне някоя без дори и да и има фейса Grinning
Повечето тук все едно падат от марс. Една жена ако е красива на мъжа му е ясно че тази жена винаги ще получава внимание и по някакъв начин може би и той иска да почувства някакво внимание от някоя фръцла просто като му приеме поканата
Много ограничени хора има в тия форуми

# 126
  • София
Скрит текст:
Наистина няма нито един коментар,  който по някакъв начин да успокои момичето. Само разтрел за този и това е- това знаете
И не вие не се правите на морални,  а такива изкарвате,  че са мъжете ви Grinning
Това че не зяпат социални мрежи не си мислете че може да тресне някоя без дори и да и има фейса Grinning
Повечето тук все едно падат от марс. Една жена ако е красива на мъжа му е ясно че тази жена винаги ще получава внимание и по някакъв начин може би и той иска да почувства някакво внимание от някоя фръцла просто като му приеме поканата

"Мъжът ми следва много жени в социалните мрежи. Гледа им сторитата, снимките, тиктоците. Казва,че за това са му дадени очите. Бях разбрала, че е писал на някаква , с която е изтрил чата флиртаджийски и това че в продължение на месеци докато сме заедно всеки божи ден праща покани на хубави жени, които не познава."

# 127
Мани мани, хвърлиха ме в тъча. Тези жени не се заглеждат и мъжете им не се заглеждат. Ще им повярвам.
Сега да не излезе отново,че си противореча ще повторя...нормално е всеки да се загледа в нещо , което му хареса..  случаят при мен бе, че неговото гледане е в повече. Поне така си мисля в сравнение с други мъже и нямам обяснение защо го прави.

# 128
Наистина няма нито един коментар,  който по някакъв начин да успокои момичето.
Ти варианти да имаш? Неслучайно се написа хиляди пъти, че такива мъже не се променят, не и заради жена. Ще й замаже очите за малко, колкото да спре да му пили на главата, но дотам.

Вървят или към раздяла, или към това тя да си затваря очите в името на детето. Сори.

Авторке, обяснението защо го прави е защото толкова му е капацитетът и уважението към теб. Няма нищо по-дълбоко под повърхността. Той толкова си може.

PS. По-добре темата да е пързалка, защото е ужасно потискаща.

# 129
  • София
Наистина ли нямаш обяснение защо го прави?
Честно?
Я, помисли.

# 130
Наистина няма нито един коментар,  който по някакъв начин да успокои момичето.
Ти варианти да имаш? Неслучайно се написа хиляди пъти, че такива мъже не се променят, не и заради жена. Ще й замаже очите за малко, колкото да спре да му пили на главата, но дотам.

Вървят или към раздяла, или към това тя да си затваря очите в името на детето. Сори.

Авторке, обяснението защо го прави е защото толкова му е капацитетът и уважението към теб. Няма нищо по-дълбоко под повърхността. Той толкова си може.

PS. По-добре темата да е пързалка, защото е ужасно потискаща.
А си мислех,че аз съм с ограничено мислене , то с такива коментари наистина си стана бош лав.
Разбира се, че ще се разделим, ако сгази лука! Но все още не се е стигнало до там.

# 131
Това че изпраща покани на хубави жени казах,  че може да е с цел и той да си повдигне самочувствието по някакъв начин като му приемат поканата. Авторката ще разбере,  ако е ходил при някоя. Повтарям се че има мъже,  които не използват социални мрежи и са "най-верните" , но всъщност пак може да си играят игричките.
Получила съм много покани от хубави мъже с хубави жени,  но не са ме зарибявали да се виждаме

# 132
Забременяла си, факт - няма лошо, станалото - станало. Относно неговата т. нар. "мания" - всичко е въпрос на уважение. Аз, като мъж, който има само фейсбук, в който влизам чат-пат, и имам има-няма 100 приятеля, нямам нито време, нито сили, нито желание, да се занимавам с глупости. Явно мъжа ти има много време, браво, завиждам му хахах. Относно това, че всички мъже заглеждаме - има истинност, имаме го в ДНК-то, НО - от заглеждане до заглеждане има много разлика! Когато един мъж държи на жената до себе си, обича я и я уважава, няма да се замисли да залита по други - независимо дали говорим за физическа изневяра, или онлайн такава. Времето, което влага в онлайн забежки, може да влага в жена си. Успех!

# 133
Ами чисто и просто няма какво да прави по цял ден. Ами създавай му работа. Какво си го отпуснала. Щом той не се сеща ти му измисли нещо. Ако трябва отиди да блъснеш леко колата и му създай работа. Това в кръга на шегата разбира се, но чакате бебе - стаята да оправи, декорация, дрешки, прибори …. А бе не му давай време да прави глупости, като в казармата едно време старшините ни държаха постоянно заети за да не мислим глупости. Примерно метяхме под който беше метен преди половин час. И след нас други войници го метяха. И така.
успех и го дръж здраво за юздите, иначе сама ще си гледаш детето като гледам. (Имам в предвид, че няма да ти помага грам)

# 134
  • София
Е, първо беше не бил писал, не бил пращал, сега пращал, ама то не е това, което си мислим...
Човек с нормално самочувствие няма нужда от такива стимули.

Общи условия

Активация на акаунт