Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 511
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Бързо възстановяване на девойката, Mama Ru!

Възползвайки се от 15-те дена възможни отсъствия по семейни причини, нашият набор си почива цялата седмица, като изхабихме 3 от тях. Реших, че си струва да го оставим вкъщи, общежитието даже май почива няколко дни. Единият ден им е бил с намалени часове, та се надявам да не е изпуснал много. Купонясва с най-добрия си приятел тези дни, дано събере сили и за ученето Simple Smile

# 736
Mama Ru, бързо да се оправя момичето ти!

# 737
Благодаря, момичета.
B2022, моето имаше три пълноценни дни учене. В понеделник беше именничка и черпи. Каза, че 4 деца от 27 са отсъствали.

# 738
Ние стискаме отсъствията, защото за разлика от предишното училище в АК са много стриктни. Има осем дни позволени отсъствия на срок, независимо извинени или не. Ако се отсъства повече, започват разни процедури и преговори за наваксване на материал и др.

# 739
Мама Ру, бързо възстановяване! Скъсани връзки много боли. По фвс ли е паднала?

# 740
Мама Ру, бързо възстановяване на наборката.

# 741
Мама Ру, бързо възстановяване! Скъсани връзки много боли. По фвс ли е паднала?
Да, първият път пада при бягане по физическо, а след това междучасието в класната стая пак пада. Може би първият път да е подготвила почвата така да се каже, второто падане вече е фаталното. Тя като малка беше много гъвкава, макар видимо да не е с хипермобилни стави като брат си. Имало глава да пати.

# 742
  • София
Мама Ру, горкото хлапе. Дано да мине и да замине, без последствия.

Моят пък реши, че май му е скучно и сега се поти върху домашно за вектори.

# 743
Моето е на трапец и средна отсечка. В уча.се мога ли да изтегля пдф на учебника? Пробвах да добавя дете към моя профил в Клет, но учебникът не се отваря след 11 страница

# 744
Моето е на трапец и средна отсечка. В уча.се мога ли да изтегля пдф на учебника? Пробвах да добавя дете към моя профил в Клет, но учебникът не се отваря след 11 страница
Пробвай да си добавиш учебника към профила.

# 745
За Клет опитах, но не ми дава. Аз имам достъп като учител по език, съответно само за учебниците, по които преподавам . Би следвало и децата да имат свободен достъп, преди години й бях правила регистрация в малките класове, но не помня данните. Ще пробвам пак.

# 746
Аз съм добавяла учебници и по предмети , които не преподавам (когато замествам в занималня ) затова ми е странно, че не можеш.

# 747
Вероятно, защото до седми клас можеха да се ползват без абонамент. Но като учител в гимназиален курс имам ограничение - за 8-12 клас имам достъп само до тези, по които преподавам. "Просвета" даваха на учител, който работи по техен учебник пълен достъп до цялото си съдържание, но вече и те ограничиха достъпа. Тази година понеже училището сме на Клет изобщо не ми дават, а аз ползвах техния учебник за децата ИФО и добавят на щерката учебниците до седми клас заради видео уроците и другото интерактивно съдържание.
В понеделник ще звънна на "Клет" и ще ги питам.

# 748
Да се оправи бързо девойката на Мама Ру. Много е болезнено и травмиращо за децата такова нараняване. Моята малка нямаше скъсване, а само разтегляне и беше 2 седмици с ортеза. Отказа да се върне към тренировките след това (нарани се по време на тренировка). Моят съм го довела на спа и не иска да плува Grinning Завърта се за около половин час и това е. Залепил се е за телефона, строи нещо... Вечер решава задачи по физика, че имали 70 задачи за домашно. По математика си наляга парцалите. Учителката им е доста взискателна и контролните са трудни.

# 749
Олее, горкото дете! Да минава бързо и безпроблемно !

Общи условия

Активация на акаунт