Осмокласници 2024/2025 - тема 3

• 37 537
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Много интересно ми прозвучаха тези специалитети… моят младеж нали яде само кебапчета… 😂🥹😞

За моя вкус, само питките стават. От по-познатите неща добре й се получава сушито.

# 61
Аз бих сготвила всичко от горното, но моите хора вкъщи имат много традиционен вкус… сама ще трябва да си ги ям 😔

# 62
  • София
Мартеа, веднага ще й предложа този сандвич. Тя умира за странни комбинации, например сандвич с фъстъчено масло (от сладкото), салам и кашкавал на тостер, марула с мед и ягоди (това е наистина супер), таратор с оцет.

# 63
Ох че вкусни неща ядат децата ви. Вкъщи като цяло най-екзотичната подправка е… сол 😝

# 64
Тя със сигурност го знае, вероятно следи едни бг К-поп инфлуенсърки, Rose&Peach, доколкото помня, оттам я прави тази рецепта. Мисля, че и майонеза и зеле имаше, но може и да бъркам.
За вкусовете, наборката е злояда за всякаква нормална храна, но харесва идиотски комбинации като филе Елена с Нутела и парче салам със скилидка чесън отгоре - истинско гурме.

# 65
  • София
Тя със сигурност го знае, вероятно следи едни бг К-поп инфлуенсърки, Rose&Peach, доколкото помня, оттам я прави тази рецепта. Мисля, че и майонеза и зеле имаше, но може и да бъркам.
За вкусовете, наборката е злояда за всякаква нормална храна, но харесва идиотски комбинации като филе Елена с Нутела и парче салам със скилидка чесън отгоре - истинско гурме.
тя и моята точно в НСА спортна гимнастика тренираше до преди 3 месеца. Да не са били заедно?

Аз обичам странни комбинации, работила съм в проф кухня преди 1000 год и с моя мъж правим всякакви експерименти. Децата са по -консервативни. Макар че Ко ме помоли за шкембе и обожава. Език и дроб ядят,  бе като цяло добре сме

# 66
  • София
Много интересно ми прозвучаха тези специалитети… моят младеж нали яде само кебапчета… 😂🥹😞
Това ми напомни за едно пътуване до Белгия с малката ми дъщеря преди години /била е на около 10 години/. Сядаме в ресторант, питам я какво ще яде. "Кебапчета." Викам: "Тук няма кебапчета." "Е, добре, тогава - шопска салата." Simple Smile

# 67
  • София
Моите деца ядат почти всичко, това на свекървата не... Grinning не яде въглехидрати никакви, манджи такива неща не, няма навик явно.. ...и готвя отделно всеки ден за таткото, и все се чудя какво да сготвя
Нaборката яде уж всичко, но неистово мрази сирене, кашкавал , подобни... ако са нарязани в чиния с луканки, не ги яде тези луканки , понеже са в една чиния със сирената Grinning
Виж домашна баница обожава ( със сирене... Joy ) , тя е отгледана с домашна баница със сирене... но няма нищо. Неистово мрази сирене... Stuck Out Tongue Winking Eye даже извръща глава от ужас като види в чинията сирене

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:43 от Cabo San Lucas 40

# 68
  • София
И в къщи готвим азиатско, сиреч корейско. Любими са ни бибимбап, кимбап и чапче. И палачинките с кимчи. На 22.11 корейското посолство организира правене на кимчи. Участваме, после се прибираме с две кутии саморъчно направено кимчи и имаме за зимата.

# 69
Ох не ядат въглехидрати и сирене… добре сте си! Моите ще се изхранят с въглехидрати, кебапчета и сирене. Аз съм на 180 градуса 😆.

# 70
  • София
Вчера ми разказваха за някаква супа от/с кимчи/не знам какво е, но ще проверя по-късно/. Имало и някакъв ресторант, в който тя била у-ни-кал-на. Наборкат опитва разни неща, последно й е фейвърит препечена филия, намазана със смес от авокадо и варено яйце, вкусно е.
Наборът е злояд, сега се опитва да качи килограми. Аз готвя много и често, но той яде няколко неща и това е

# 71
  • София

Авокадо тоста е много харесван и у нас. Този хапнахме в едно кафе в Париж, страхотен беше.

# 72
Наборът е злояд, сега се опитва да качи килограми. Аз готвя много и често, но той яде няколко неща и това е
Точно така сме и ние. Злояд, това, което яде ми е по-лесно да го изброя от това дето не яде. Та готвенето ми е най- големия проблем, даже не готвенето, ами по-скоро да измисля какво да приготвя

# 73
  • София
bibi76, страхотно изглежда тостът, ще се опитам да го направя и аз!
Plami80, точно, най-трудно е да се измисли какво да се сготви. Обича той бургери, пици, вдигнах ръце, правя, поръчвам. Вчера вкъщи имаше патладжан мусака, крем-супа от червена леща, пилаф /бял ориз/, булгур пилаф, пиле със зеленчуци и мед, нормална яхния леща. А нашият ме пита дали може да си поръча пилешка пържола от филе, щял да я яде с лещата Joy

# 74
Ох, Бебчо, твоят младеж печели купата 😆 аз си мислех, че само моята ги мисли такива.

Общи условия

Активация на акаунт