Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 9 - октомври

• 43 806
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Кредит 10лв за забавяне трябва ли да се поиска изрично или те автоматично ги дават? На 25 беше крайният срок, още не съм я получила пратката, последен ъпдайт е от 24.

# 886
  • Враца
Кредит 10лв за забавяне трябва ли да се поиска изрично или те автоматично ги дават? На 25 беше крайният срок, още не съм я получила пратката, последен ъпдайт е от 24.
Поискайте си го. В чата изберете пратката, не съм я получил или къде ми е пратката. На мен днес ми изтече, питах ги къде и ми дадоха 10 лв.

# 887
  • София
На мен на 23ти ми се добавиха 10 лв. автоматично.

# 888
Аз днес получих две пратки, обединени в една. Точно в последния ден от срока. Laughing

Доволна съм от чехлите – меки и топли. https://share.temu.com/2KkSkPHfecA - 8 лв.
И ето този кантар - https://share.temu.com/FhASZCNak6A. Излезе ми 2 лв. с 90% намаление. Мери всичко – мазнини, вода, костна плътност и какво ли още не. Колко са верни показанията, божа работа. Но е гъдел.
Но най-много се радвам на банския – заспа! Все едно по мен е шит. https://share.temu.com/l9cRNetqNNA - 13 лв.
Преди това си бях поръчвала друг вид, същия размер. Той обаче не ми стои много добре и няма да го нося. Но пък го бях взела за 60 стотинки и не си заслужава да го връщам.
Останалото са играчки, разни фибички, ластичета и др. джунджурии.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:07 от Как' Сийка

# 889
Ау, тоя кантар го имам същия поне на вид, само че моят е от SheIn. Умен... колко да е умен, все се шегувам че нещо не са му наместили умните чаркове Grinning
За общото тегло му вярвам, но за тия проценти там за мазнини и мускули и кокали и прочие... съмнителна работа, явно не са му се старали много с приложението и с алгоритмите в него. Той мен в едно и също измерване ми твърди че процент кости и мускули ми е повече от чудесен, ама в същото време и от същото измерване ми заявява че съм страховито затлъстяла Joy  Естествено че няма как и двете да са верни едновременно, според мен и двете са преувеличени в някаква степен, ама явно толкова може да смята пущината. То поначало такова измерване не че е и от най-точните, но има значение и после как се интерпретират данните, затова казвам че не са му се старали много точно в тая част явно. Но за толкова пари - толкоз, аз също доста намален го взех, макар и не чак като теб за 2лв. Става там да стъпя от време на време, пък после му тегля 2-3 клетви и обиди и не го мисля толкова а си гледам само общото тегло. Grinning

# 890
Може ли скрийншот от къде пишете за възстановяване на купони и какво точно пишете ?

# 891
  • Асеновград
Може ли скрийншот от къде пишете за възстановяване на купони и какво точно пишете ?
От 1 пост
След като изтекат, може в срок от 30 дни да се възстановят ако се пише на съпорта
Четете първо няколко страници назад и 1 пост , на 90% от въпросите има отговор там.

# 892
Последно директно написах extend coupon , без здравейте, без нищо.

# 893
Аз много добре видях 1 страница, въпроса е , че не намирам от къде се пише на този съпорт.

# 894
Разгледахте ли си менюто? На елементарно място се намира. Разцъкайте два-три бутона. По-бързо е, от колкото да пишете и да чакате отговор.

# 895
Аз много добре видях 1 страница, въпроса е , че не намирам от къде се пише на този съпорт.

Начален екран - Вие и после горе дясно слушалките, превърташ до дъното на менюто и там.

# 896
Аз ги четох тези неща и сме ги обсъждали, обаче не разбрах дали като ми възстановят купон, ще е активен една седмица, или само за деня?

# 897
На купона си пише колко време важи
Тъкмо получих неща, които не одобрих. Върнаха ми парите, по интересното е че ми върнаха част от купон. Не винаги е така, на някои пише, че купона ще се върне, ако върна цялата поръчка. Интересно.
Да похваля плюс сайз дънки, много ги харесах  https://share.temu.com/AwbiWkEmHyA но бяха на половин цена, която намалих с купони.
В приложението пиша на чата от тук от слушалката

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:49 от х HAPPY х

# 898
  • Асеновград
Аз ги четох тези неща и сме ги обсъждали, обаче не разбрах дали като ми възстановят купон, ще е активен една седмица, или само за деня?
Не съм засичала дали е седмица, но е повече от ден. После ако ти се наложи искаш пак да ти го активират ако не е използван за това време.

# 899
На мен ми станаха неактивни по някое време, но наближаваха или минаваха 3 м.

Общи условия

Активация на акаунт