Резултати от микробиология - тема 2

• 25 839
  • 859
  •   3
Отговори
# 735
По-скоро да се види партньорката му защо е с гарднерела, това , че той има, не е учудващо, със сигурност не е тръгнало от него...

# 736

Това е резултатът от изследването

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 18:50 от Abigeo

# 737
По-скоро да се види партньорката му защо е с гарднерела, това , че той има, не е учудващо, със сигурност не е тръгнало от него...
Ако партньорката е лекувана някога за гарднерела, има шанс да не излезе положителна за трихомони.  Моят личен опит поне беше такъв. При всички положения, ако има възможност, изследване и на двамата е препоръчително. Голяма част от лекарите въобще не назначават изследване за трихомони, а то може да е в основата на много проблеми. Поне в последно време се научиха да назначават уреаплазми, а не просто да лекуват гъбички и цистити  🫣

# 738
Абигео,

Да, нищо кой знае какво.
Нека го види доктор и най-вече проба от пениса. Може да си е просто нещо локално. Може и да е алергия.

# 739
Момичета, снощи за първи път сложих гинофилус, като го намокрих преди това, но днес досега не е изтекло нищо от него. Има ли вариант да не се е разтворил въобще и да седи вътре?

# 740
Tой не изтича като повечето други глобули. По-скоро се отделя в твърд вариант, който се начупва/разпрашава по бельото, в бледо оранжево. Някои дни по-видимо, други не. Хаха, страшно обяснение. С две думи не му се плашете, сложете следващото като му дойде времето и така.

# 741
Да, чак да се разпрашава, не бих казала, при мен си е течение, но да, да кажем, че е по-някак на бучки, защото самият препарат е в прахообразно състояние вътре в самата капсула. Иначе - тече си, просто понякога по-бавно изтича. Колкото повече се слагат, толкова повече тече. А ако пък не тече нищо - значи се усвоява много чудесно, но това лично на мен много рядко ми се случва, даже почти никога, а го ползвам от години. Включително и в момента.

# 742
Аз ако не съм слагала дълго време Гинофилус може в продължение на няколко дни да няма никакво изтичане. Както каза Мила, колкото повече слагаш, толкова повече започва и да тече. Няма нищо притеснително!

# 743
  • София
Момичета колко време след Гиналгин или др.подобни слагате пробиотика? АГ ми каза след 10 дни ама до тогава няма ли отново да стане БВ?

# 744
Момичета колко време след Гиналгин или др.подобни слагате пробиотика? АГ ми каза след 10 дни ама до тогава няма ли отново да стане БВ?
Винаги след лечение съм изчаквала 1-2 дни да изтече лекарството и след това веднага пробиотик, за да може да се заселят веднага полезните бактерии. Според мен 10 дни са прекалено дълъг период за изчакване.

# 745
След каквото и да е лечение вагинално, слагайте първо Вагизан няколко вечери и чак тогава пробиотик.

# 746
  • София
След каквото и да е лечение вагинално, слагайте първо Вагизан няколко вечери и чак тогава пробиотик.
Кафенце, АГ ми каза, че Вагизан са най-големият боклук - цитирам. Аз 2-3 дни след Вагизан получавам нов срив. Затова сега след Гиналгин ще съм на Ева интима- 10 стикчета със млечна киселина и нещо друго вътре но забравих какво беше. Просто вече не трябва да използвам пробиотик на капсули, а само на глобули или като стикчета.

# 747
Вероятно ще слагаш овулите биолакт - те са с млечна киселина и някакъв щам Bacillus coagulans. Би трябвало да действа. Ще споделиш после Simple Smile Не разчитай само на вагинално приложение на пробиотици, взимай и нещо през устата, за да покриеш повече щамове.
Иначе, за Вагизан....кой каквото му понася, това да си слага, но лекарите далеч не са критерий за това кой продукт е ок и кой е боклук (те принципно нямат компетенция по темата с вагиналната микробиота), основен стимул да предписват или не даден продукт е дали взимат процент от написаните рецепти/препоръки, следвай собствения си опит, както и чуждия Simple Smile Щом не ти понася, значи не е твоето, затова пробваш нещо друго, докато попаднеш на нещо, което работи за теб Blue Heart
Аз много харесвам нещата на Ева, затова, ще се радвам да споделиш след няколко дни отзиви.

# 748
  • София
А ти по кое време взимаш Криспакт-а и на гладно или не? Аз го взимам следобяд когато се сетя общо взето по никое време Simple Smile

# 749
Принципно, не знам как е правилно да се взимат...по всяко време и всякак ги приемам, и на гладно, и след хранене, както дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт