Жените не разбират.

• 22 313
  • 828
  •   1
Отговори
# 390
  • France
Трудно ми е да коментирам личен опит базиран само на лични наблюдения. Особено ако не ги споделям.

# 391
Аз съм изключително възпитана, сладка и невинно изглеждаща, което не пречи редовно да попадам на някой сърдит служител, който изобщо не се интересува от гореизложеното. Имам приятелка, която има малко resting bitch face, забелязала съм, че когато сме двете, с нея са по-троснати. Иди разбери.

Като цяло ми е болна тема, защото бях изключително срамежливо дете/тийн и отне години от живота ми да осъзная, че ако някой навън се държи кисело, не е задължително, че аз съм направила нещо лошо. 😅 Уви, все още нямам лукса всички да се държат мило с мен, защото съм жена. Ако някой знае какво да направя, за да се случи, да ми пише веднага на ЛС. 😀

# 392
Иди в Турция, много мило се държат с жените.

# 393
Е, и с мен в БГ не всички са супер мили. Национални особености. И все пак дори и тук има осезаема разлика когато съм сама vs като съм с ММ/баща ми. Когато сме смесена група мъже-жени, няма разлика. Анекдоти са, разбира се, не претендирам за общовалиднидност.

# 394
Колко дълга тема се оформи около мнението на един господин, който с нищо не е доказал в семеен план общовалидността на твърденията си. Ако беше жена щяхте да я порежете и темата щеше да просъществува до втора страница. Стегнете се!

# 395
  • София
Може да има нещо в мъжете, с които движиш. Аз не съм забелязала различно поведение на база пол, но на база бурсук, темерут, странен - да. Ако си в чужда държава може и да имат някакви етнически предразсъдъци.

# 396
И аз не съм забелязала са се държат по-мило с мен, когато съм сама, без мъж. Ти може би си някакво изключение: може би голяма сладурана,  мъжа ти с натурално навъсен поглед?

# 397
Вие не сте взели никакво решение заедно. Ти диктаторски си я накарал да направи нещо против волята й. Горката ти жена.

# 398
Аз съм изключително възпитана, сладка и невинно изглеждаща, което не пречи редовно да попадам на някой сърдит служител, който изобщо не се интересува от гореизложеното. Имам приятелка, която има малко resting bitch face, забелязала съм, че когато сме двете, с нея са по-троснати. Иди разбери.

Като цяло ми е болна тема, защото бях изключително срамежливо дете/тийн и отне години от живота ми да осъзная, че ако някой навън се държи кисело, не е задължително, че аз съм направила нещо лошо. 😅 Уви, все още нямам лукса всички да се държат мило с мен, защото съм жена. Ако някой знае какво да направя, за да се случи, да ми пише веднага на ЛС. 😀

Бих ти казал, но каквато невинна се описваш, не зная правиш ли такива работи...

# 399
  • SF
То не е и наша работа какво прави.
Нали знаеш, не бива да се обсъждаме, защото минава модератор и помита догадките, с които се описваме.

# 400
Понеже се появиха някакви английски изрази...
Едно време на "невинните" им викаха "залюпени". Което ме подсеща за един филм с едни монахини. Не мисля, че е взел Оскар. Оскар се казвше оня дето се набута при монахините.
"Жените не разбират"..., там обаче разбираха, че и отгоре.

# 401
  • София
Жените не разбират да се чете "Жените имат нужда от мъж, щото нямат достатъчно акъл".

# 402
Авторът на темата дойде, каза ни, че нищо не разбираме и си замина от темата...

# 403
Ей така като започнат хора, които нямат семейство, да дават акъл за чуждите, ми става смешно.

# 404
  • София
Жените не разбират да се чете "Жените имат нужда от мъж, щото нямат достатъчно акъл".

А, да се чете... Той го написа директно:

Скрит текст:
Ирис уви, не се шегува. Сериозно си мисли, че може да има мнение как да ражда жена му. Мнението не е как би било добре за нея, той да се наложи.
Няма никаква мисъл за жената.
Как разбра че няма мисъл за жената.
Да те питам според теб ако е здрава жената и няма причина за Ц С кое е по-добре за жената ?
Може пък да ви изненадам и да знам кое е по-добре. И за жената и за детето.

Едва ли има много жени, които биха издържали такова обидно-задушаващо отношение. Или задушаващо-обидно. Не мога да реша кое е на първо място.

Общи условия

Активация на акаунт