Жените не разбират.

• 22 302
  • 828
  •   1
Отговори
# 420
Правят много пари от реклами и колаборации, а американците (някои) гледат като шарани и вярват, че са много trad... 😀

На Балерината мъжът май беше мултимилионер, де.

# 421
  • France
От религиозно лицемерие до търговско лицемерие.

# 422
  • София
Тя самата Балерина май не беше от бедно семейство…

# 423
То това, че решението е твое, не значи, че не може да бъде повлияно и не само от дискусия с бащата, а и от много други неща. Не виждам какво пречи да чуеш мнението му.
Май от всички само ти ме разбра.
Другите явно по-скоро не.

# 424
  • По света и у нас
И ако мъжът на балерината беше мултимилионер, тя защо трябва да има канал по ютюб да си вее ТрАд-нята 😂

# 425
  • France
Оф, светът е пълен с жени, които искат не само да имат, но и да се похвалят

# 426
  • Пловдив
Аз само от речта за какво знае за двата типа раждане - а именно най-базовото, което може да чуеш от почти всяко интервю и лекция по темата, ми стана ясно за какво философстване иде реч. Сигурно би се шокирал, ако разбере, че масово жените, които имат бебе в корема си 9 месеца също попрочитат едно друго преди да стигнат до родилна зала. Плюс, че все пак имат някакво усещане и за собствените си физически възможности, праг на болка и физиологични особености. Малко се присетих за тия инфлуенсъри - ballerinafarm дето жената сбъдва мечтата на мъжа си за живот в ранчо и ражда 8 деца като самостоятелно поддържа цяла ферма с животни, земеделие и тн. Та той "забранявал" да ползва епидурална упойка и всичките осем раждания са минали без каквото и да е обезболяване. Не, защото тя е преценила, че ще се справи и може да издържи, а защото той така заповядал като че през неговите чаркове излизат 3.5-4 кила бебе.
На тая балерина совите не са това, което изглежда. Тоя е от някакво семейство на мултимилионери. Имат прислуга. Печицата на която готви струва 20 хил долара.

Но да, предполагам, че я тормози. Доста ясно си личи, че не я счита за човек, чието мнение трябва да се взима под внимание. Примерно тя искаше за рожения си ден пътуване до Гърция, нанайсе пъти го каза, чак аз разбрах, накрая получи престилка да си събира яйцата. И някъде тук на мен ми писна от тъпотии и не съм гледала Simple Smile

# 427
  • France
Едно време четох Мемоарите на една гейша и ЛГ казваше накрая, че най хубавото в живота е да имаш собствена воля и избор. Ето, аз не съм от богато семейство, не съм женена за богаташ, но ако искам в Гърция, просто хващам първия самолет и съм там. Колко ли сълзи трябва да преглътнеш за да успееш да се усмихнеш на престилка за РД?

# 428
  • Пловдив
Е, сега, аз от Пловдив ходя до Гърция за един ден. Т.е. ставаме сутринта, решаваме да идем до Гърция, ходим на плаж Александруполис/Фанари/Керамоти и вечерта си се прибираме у нас.
Обаче тъповатата балерина живее в Щатите и от там Гърция е на майна си.

# 429
  • France
И аз не съм много близо, но пък си имам мои пари и мое време. Даже до щатите мога да ида ако това ми стане фикс идея.

# 430
  • София
И ако мъжът на балерината беше мултимилионер, тя защо трябва да има канал по ютюб да си вее ТрАд-нята 😂

Миии… защото нещата леко избиват на гаслайтинг и тя търси надежда, че е традиционна, не смачкана.
Проблемът е, че едно време трад уайвс са криели бременността и раждането старателно и е било немислимо мъж да дава акъл.

# 431
  • По света и у нас
Едно време четох Мемоарите на една гейша и ЛГ казваше накрая, че най хубавото в живота е да имаш собствена воля и избор. Ето, аз не съм от богато семейство, не съм женена за богаташ, но ако искам в Гърция, просто хващам първия самолет и съм там. Колко ли сълзи трябва да преглътнеш за да успееш да се усмихнеш на престилка за РД?
Мемоарите на Гейшата са писани от Американец от мъжки пол и са фикция.

# 432
  • France
Знам, но това не променя факта, че най-хубавото нещо на този свят е свободата. А не да зависиш от някой

# 433
  • По света и у нас
Дали? Тя свободата изисква яко дупе.

# 434
  • France
По-скоро обратното. Ти например, едвам изтрайваш гаджето цяла нощ в леглото ти, как си представяш да му се въртиш на пета цял живот?

Общи условия

Активация на акаунт